• ΔΙΑΜΕΣΗ ΚΥΣΤΙΤΙΔΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #59546  από Μαρία
 Σάβ Σεπ 10, 2011 8:15 pm
Καλησπέρα σας!
Έχει κανείς εμπειρία από διάμεση κυστίτιδα?
Μου είπαν ότι είναι άλλο ένα αυτοάνοσο νόσημα που κάνει καλό παρεάκι με τη φίλη μας τη σκπ και μάλλον το παντρεύτηκα κι αυτό!
Αν γνωρίζεται κάποιο ουρολόγο που ειδικεύεται πάνω στη διάμεση κυστίτιδα θα με βοηθούσε πολύ γιατί μ έχει φέρει σε απόγνωση η νέα φιλενάδα (όποιος έχει εμπειρία καταλαβαίνει)
 #60068  από melinaki
 Σάβ Σεπ 17, 2011 1:46 pm
Καλησπέρα! οταν λες διάμεση τι εννοείς? γιατι πριν μάθω οτι έχω σΚπ είχα προβλήματα με κυστίτιδα, ακράτεια που είναι σύμπτωμα σΚπ κ τοέμαθα αργότερα ουρολοιμώξεις κ έτρεχα σαν χαζή σε ουρολόγουσ αλλα τπτ!κ ενέσεις που έφαγα να δεις στο ποπο!!!!!!!!!τζαμπα το τρέξιμο.
 #60069  από melinaki
 Σάβ Σεπ 17, 2011 1:50 pm
melinaki έγραψε:Καλησπέρα! οταν λες διάμεση τι εννοείς? γιατι πριν μάθω οτι έχω σΚπ είχα προβλήματα με κυστίτιδα, ακράτεια που είναι σύμπτωμα σΚπ κ τοέμαθα αργότερα ουρολοιμώξεις κ έτρεχα σαν χαζή σε ουρολόγουσ αλλα τπτ!κ ενέσεις που έφαγα να δεις στο ποπο!!!!!!!!!τζαμπα το τρέξιμο.

κ οπως βλέπεις δεν είσαι η μονη που την παντρεύτηκε....πολυ ταλαιπωρια αστα!αλλα για θέμα ουρολόγου δε γνωρίζω γιατι και γω το χω στο νου στην πορεία να βρω εναν καλο