• ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ - ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #59940  από arigo
 Παρ Σεπ 16, 2011 2:18 pm
Όντας φρέσκος στο άθλημα, έχω κάνει μόνο 2 μαγνητικές.
Διπλές, βέβαια, γιατί είναι εγκεφάλου και αυχένα.
Κλειστοφοβία δεν νομίζω ότι έχω, αλλά και τις 2 φορές υπέφερα εκεί μέσα....
Αφού λογικά θα ζήσω κάνοντας μαγνητικές, υπάρχει καμιά πρόταση για το πώς να περάσει η ώρα?
Θα μου πείτε, αυτό είναι το πρόβλημά σου?
Παιδιά, δεν ξέρω, δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου και πλησιάζει η επόμενη....
 #59943  από Π.Μ79
 Παρ Σεπ 16, 2011 2:29 pm
Προσωπικά με παίρνει ο ύπνος εκεί μέσα. Έχω και το καλό ότι στον ύπνο μου δεν κουνιέμαι καθόλου.

Οπότε, ο/η ακτινολόγος, χαίρονται πολύ όταν με βλέπουν, γιατί ξέρουν ότι θα περάσουν 1, 1μισι ώρα χωρίς ψυχολογική υποστήριξη, χωρίς να φωνάζουν αναισθησιολόγους κλπ :D :D

Γενικά, πάρτο χαλαρά το όλο θέμα γιατί είναι κάτι που θα γίνει ούτως ή άλλως. ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Π.Μ79 την Σάβ Σεπ 17, 2011 10:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #59946  από billios
 Παρ Σεπ 16, 2011 2:49 pm
Για ποιο λογο πρεπει να κανεις ξανα μαγνητικη ειπαμε? Καθε ποτε? Τι θα αλλαξει εκτος απο το να μετρας ασπριλες? Προσωπικη μου γνωμη και το εχω ξαναγραψει ειναι πως περαν της διαγνωσης η περαιτερω ταλαιπωρια με τις μαγνητικες για μενα ειναι ανουσια,ενας καλος νευρολογος μπορει να αξιολογηση μεσω της εξετασης αν υπαρχει βλαβη σε εξελιξη η' σε εξαρση.
 #59948  από κωστας
 Παρ Σεπ 16, 2011 3:08 pm
Συμφωνω με τον billio,δεν υπαρχει λογος να κανεις εκτος αν ανακαλυψαν τιποτα και δεν το ξερω...και οι εστιες να συρικνωνονται αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα εισαι και καλυτερα!Στο παρελθον ειχα και εγω μεγαλο προβλημα με τις μαγνητικες και παντα μου εβαζαν ενα καθρεφτακι για να βλεπω επισης μου εβαζαν μουσικη με ακουστικα και επαιρνα πριν και καμια βαλεριανα...
 #59955  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 16, 2011 5:24 pm
Ποσα μου δινετε για να σας πω τι κανω για να αντεξω μεσα στον τομομογραφο ???? Ακουω προσφορες.....Αντε ,επειδη σας αγαπαααααααωωωωω... θα σας πω !!!!! Ολη την ωρα τα ματακια κλειστα !!!!! Επισης ,παντα ,φερνω στο μυαλο μου τη φατσουλα του Γουντι Αλλεν ,τη στιγμη που τον βαζουν για μαγνητικη .....στην ταινια '' Η Χαννα και οι αδελφες της ''....Σοβαρα !!!! Αυτο κανω απο την πρωτη φορα και αντεχω !!! Εχω μεινει μεσα στο μηχανημα μεχρι και 3 ωρες , αξιοπρεπως !!! :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #59957  από arigo
 Παρ Σεπ 16, 2011 5:37 pm
@bilios & kostas: Μετά από 10 μήνες σταθερότητας (είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, φτου μου!), εδώ και 20 μέρες έχω μουδιάσματα στην "καλή" μου πλευρά (νέο αυτό) και γενικά περισσότερη (όχι κάτι τρομακτικό) κούραση. Πέρασαν 8 μήνες από την προηγούμενη.
Επίσης, εϊμαι χωρίς φάρμακο 3 μήνες και ίσως πάω για το Gilenya. Τουλάχιστον ήθελα, μέχρι που μπήκα εδώ μέσα και προβληματίστηκα. Για καλό το λέω, άνοιξαν λίγο τα μάτια μου. Τελοσπάντων, αφού το συκώτι δεν σήκωνε ιντερφερόνες (λες να ξέρει καλύτερα?), για να δικαιούμαι το χάπι, πρέπει να δείξω....επιδείνωση! Ελπίζω να μην το δικαιούμαι. Πάντως, νόμιζα ότι δεν υπάρχει καλύτερη εξέταση από την μαγνητική για να φανεί πώς πάει.
Μάλλον πρέπει να μιλήσω με το γιατρό. Να του κλείσω το ΣΚ για meeting? :)
@anna: Πρεπει να δω την ταινία!
 #59960  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 16, 2011 6:19 pm
Να την δεις την ταινια.....φοβερη...!!!!! Τον λατρευω τον Γουντι... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #59968  από Νικος
 Παρ Σεπ 16, 2011 7:50 pm
Ο μαγνήτης είναι ότι πρέπει για ένα κάλο μεσημεριανό υπνάκο.
Αν εξαιρέσεις τις 2 πρώτες μαγνητικές που είσαι μπερδεμένος με την όλη ιστορία οι επόμενες είναι από ήρεμες εως βαρετές.
Μην σου κάνει εντύπωση αν καταλήξεις να κάνεις μια siesta στον τομογράφο στο μέλλον, μου εχουν συμβεί αρκετά τραγελαφικά εκεί μέσα , είχα και την εμπειρία και μιας διακοπής ρεύματος , αυτό δεν στο εύχομαι αν κοιμάσαι θα σε ξυπνήσουν...
Ωτοασπίδες λοιπόν και καλά αποτελέσματα
 #59971  από Γιάννης
 Παρ Σεπ 16, 2011 7:59 pm
Νικος έγραψε:Ωτοασπίδες λοιπόν και καλά αποτελέσματα
Εγώ στον θόρυβο του τομογράφου, βρίσκω έναν ενδιαφέροντα ροκ ρυθμό