• ΣΥΛΛΟΓΟΣ...ΕΤΑΙΡΕΙΑ....ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ...πασχοντων απο σκπ....

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #59916  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 16, 2011 12:42 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!Καιρο,τωρα,συζηταμε για την ταλαιπωρια μας με τις ΥΕ...Καιρο,τωρα,συζηταμε για επιστολη προς τους κυβερνωντες....ΚΑΙ ΤΩΡΑ...μας προεκυψαν κι αλλα....Ειδικη εισφορα.χαρατσι της ΔΕΗ....ΚΕ.Π.Α.....Συζηταμε ΚΑΙ γι αυτα,τωρα...Ειμαστε,γενικα,στο....σκοταδι....Ξερουμε,ομως,απο την ασχημη πειρα μας,οτι νεα βασανα μας περιμενουν....Ξερουμε,πολυ καλα,οτι ξεκιναει μια νεα φαση ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ.... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.... :scared-eek: :scared-shocked: :scared-shocked: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ?????? Σιγουρα,δεν μπορουμε να μεινουμε αδρανεις!!!!Πρεπει να παλεψουμε για τη ζωη μας!!!! ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ?????.... :think: :think: :think: Πιστευω οτι δυο δρομοι υπαρχουν.....Ή ξεκιναμε οσοι περισσοτεροι απο μας γινεται και κανουμε....''ντου''....σε ολα τα εμπλεκομενα υπουργεια...βουλη...πρωθυπουργο...προεδρο δημοκρατιας....και ζηταμε τα αυτονοητα......Ή πιεζουμε τον Συλλογο,την Εταιρεια,την Ομοσπονδια και οποιους αλλους μαζικους φορεις πασχοντων υπαρχουν, ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ...ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ....!!! ΑΜΕΣΑ !!!!! Κατα τη γνωμη μου,πρεπει να ζητησουμε,τουλαχιστον,τα εξης!!! 1.Να ληφθει υπ'οψη η φυση της παθησης μας και να μην χρειαζεται επανεξεταση απο τις ΥΕ,για τη χορηγηση επιδοματος! 2.Τα μελη των ΥΕ,να ΜΗ ''ΞΕΧΝΟΥΝ'' τις ιδιαιτεροτητες της σκπ,η συμπεριφορα τους να ειναι ανθρωπινη,και η κριση τους η αναλογη ! 3.Το ποσο του επιδοματος να μην υπολογιζεται,σε καμια περιπτωση,απο την εφορια,σαν εισοδημα! 4.Να εξαιρεθουν οι πασχοντες απο ολες τις επερχομενες εισφορες ! ΚΑΙ....5.Να μην καταργηθουν οι,μεχρι σημερα,υπαρχουσες ''προνοιακες'' παροχες.....!!!!! :text-protest: Αυτα σκεφτομαι,προσπαθωντας να διατηρησω την ψυχραιμια μου, σαν ενα ελαχιστο πλαισιο ΔΙΚΑΙΩΝ αιτηματων,στη φαση αυτη !!!! Πιστευω οτι δεν χρειαζεται να επιχειρηματολογησω!!!!! Μας διαβαζει καποιος απο Συλλογο,Εταιρεια,Ομοσπονδια....κλπ...???? Αν,ναι,ας παρει θεση,ΑΜΕΣΑ...!!!!Επισης, οποιο μελος του φορουμ μπορει,ας επικοινωνησει μαζι τους !!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #59924  από Γιάννης
 Παρ Σεπ 16, 2011 1:13 pm
Άννα μου, προσωπικά γι αυτό δεν εμφανίζομαι τόσο καιρό στη συζήτηση για την επιστολή, πιστεύω πλέον ότι πρέπει να ξεκινήσουμε κινητοποιήσεις άλλου είδους και πολύ πιο δυναμικές. Ας περιμένουμε λίγο να δούμε που το πάνε και όσοι ακόμα από εμάς περπατάνε νομίζω ότι πρέπει να βγούν στους δρόμους αλλιώς...
Συνημμένα
monaxos.jpg
monaxos.jpg (44.47 KiB) Προβλήθηκε 1685 φορές
 #59926  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 16, 2011 1:24 pm
Γιάννης έγραψε:Άννα μου, προσωπικά γι αυτό δεν εμφανίζομαι τόσο καιρό στη συζήτηση για την επιστολή, πιστεύω πλέον ότι πρέπει να ξεκινήσουμε κινητοποιήσεις άλλου είδους και πολύ πιο δυναμικές. Ας περιμένουμε λίγο να δούμε που το πάνε και όσοι ακόμα από εμάς περπατάνε νομίζω ότι πρέπει να βγούν στους δρόμους αλλιώς...
Γιαννη μου ,αυτο λεω κι εγω.... :text-protest: :violence-chainsaw: :violence-instagib: :violence-minigun: :violence-rambo: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: :violence-rapidfire: Και δεν εχω σκοπο να......αυτοπυρποληθω.....Δεν θα τους κανω τη χαρη....!!!!! Ομως...οι επισημοι εκπροσωποι μας...τι λενε ?????...Τι θα κανουν...????... :think: υγ.πριν λιγο καιρο,τηλεφωνησα στο γραφειο του προεδρου της Βουλης και ζητησα ενα ραντεβου μαζι του,για μενα και,ενδεχομενως,για αλλους πασχοντες απο σκπ !!!! Η γραμματεας του, μου ειπε οτι ο προεδρος δεν δεχεται ΑΤΟΜΑ.....αλλα μονο....ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ....!!!!!....
 #59931  από Γιάννης
 Παρ Σεπ 16, 2011 1:35 pm
Θέλεις να με φτάξεις μεσημεριάτικα; Θέλεις ν' αρχίσω να βρίζω; Και ξέρεις... εγώ βρίζω χύμα, όχι με εικονίδια. Άσε με να πάω να φάω το φουα-γκρα μου με την ησυχία μου...
 #59935  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 16, 2011 1:55 pm
ΚΑΤΙ ΠΟΥ (ΞΑΝΑ)ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΩΡΑ....!!!!! :think: :think: :think: ....ειδατε....η μαμα Ελλας...μας βαζει δυσκολα για να διατηρουμε το μυαλουδακι μας παντα σε φορμα :think: ΛΟΙΠΟΝ....οταν,ο πρωτος συνασθενης περασει απο ΥΕ του ΚΕ.Π.Α.,να τον συνοδευσουμε,οσοι περισσοτεροι απο μας μπορουμε....Δεν θα κανουμε ''αταξιες''....Απλως....θα ειμαστε εκει....!!!! Και καλα θα ειναι να το καθιερωσουμε....στα μετρα των δυνατοτητων μας,βεβαια.... :happy-bouncymulticolor: Γιαννη...αν θυμαμαι καλα,αυτη ηταν δικη σου προταση....!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Παρ Σεπ 16, 2011 1:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #59936  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 16, 2011 1:57 pm
Γιάννης έγραψε:Θέλεις να με φτάξεις μεσημεριάτικα; Θέλεις ν' αρχίσω να βρίζω; Και ξέρεις... εγώ βρίζω χύμα, όχι με εικονίδια. Άσε με να πάω να φάω το φουα-γκρα μου με την ησυχία μου...
ΟΧΙ..!!!!....Φαε με τη ησυχια σου....!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Κι εγω θα φαω....το σολωμο μου....βεεεεεεβαια.....!!!!!! :romance-kisscheek:
 #59952  από kate2002
 Παρ Σεπ 16, 2011 4:29 pm
λοιπον: απο τις 1:55 ελπιζω να εχετε φαει ολοι, γιατι θα σας πω οτι
ΣΙΓΑ ΜΗ ΧΕΣΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥς ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑΑΑΑΑ

ο πρωθυπουργος ρε δεν ειπε οτι θα παλαιψει να μεινει ενας εργαζομενος σε καθε οικογενεια;;;
ε, αναπηρος δε θα μεινει ΚΑΝΕΝΑΣ!

ωωωωω....φου.....
 #59958  από Γιάννης
 Παρ Σεπ 16, 2011 6:12 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΚΑΤΙ ΠΟΥ (ΞΑΝΑ)ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΩΡΑ....!!!!! :think: :think: :think: ....ειδατε....η μαμα Ελλας...μας βαζει δυσκολα για να διατηρουμε το μυαλουδακι μας παντα σε φορμα :think: ΛΟΙΠΟΝ....οταν,ο πρωτος συνασθενης περασει απο ΥΕ του ΚΕ.Π.Α.,να τον συνοδευσουμε,οσοι περισσοτεροι απο μας μπορουμε....Δεν θα κανουμε ''αταξιες''....Απλως....θα ειμαστε εκει....!!!! Και καλα θα ειναι να το καθιερωσουμε....στα μετρα των δυνατοτητων μας,βεβαια.... :happy-bouncymulticolor: Γιαννη...αν θυμαμαι καλα,αυτη ηταν δικη σου προταση....!!!!

Ναι Άννα μου αλλά τέτοιες κινήσεις (πρέπει να) προϋποθέτουν πολύ καλή προετοιμασία. Φαντάζεσαι να είμαστε τυχεροί ή και να επιδιώξουμε μια εμφάνιση στην τηλεόραση; Πρέπει να έχουμε από πριν διαλέξει εκπροσώπους οι οποίοι να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας τα οποία θα πρέπει να έχουμε ήδη συζητήσει (και συμφωνήσει) μέσω του φόρουμ. Ίσως ακούγεται απλό αλλά δεν είναι.
Το κείμενο της επιστολής που είχατε συντάξει με τον Κώστα ήταν πολύ καλό αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις το κάνουν να φαντάζει παρωχημένο και ελλιπές. Τον τελευταίο μήνα έχουν προκύψει θέματα απείρως σοβαρότερα από το εξωιδρυματικό επίδομα. Πρέπει να τα δούμε και να τα συζητήσουμε. Πόσα και ποια είναι τα κοινά μας αιτήματα;
 #59964  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 16, 2011 7:29 pm
Γιάννης έγραψε:
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΚΑΤΙ ΠΟΥ (ΞΑΝΑ)ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΩΡΑ....!!!!! :think: :think: :think: ....ειδατε....η μαμα Ελλας...μας βαζει δυσκολα για να διατηρουμε το μυαλουδακι μας παντα σε φορμα :think: ΛΟΙΠΟΝ....οταν,ο πρωτος συνασθενης περασει απο ΥΕ του ΚΕ.Π.Α.,να τον συνοδευσουμε,οσοι περισσοτεροι απο μας μπορουμε....Δεν θα κανουμε ''αταξιες''....Απλως....θα ειμαστε εκει....!!!! Και καλα θα ειναι να το καθιερωσουμε....στα μετρα των δυνατοτητων μας,βεβαια.... :happy-bouncymulticolor: Γιαννη...αν θυμαμαι καλα,αυτη ηταν δικη σου προταση....!!!!

Ναι Άννα μου αλλά τέτοιες κινήσεις (πρέπει να) προϋποθέτουν πολύ καλή προετοιμασία. Φαντάζεσαι να είμαστε τυχεροί ή και να επιδιώξουμε μια εμφάνιση στην τηλεόραση; Πρέπει να έχουμε από πριν διαλέξει εκπροσώπους οι οποίοι να είναι πλήρως ενημερωμένοι για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας τα οποία θα πρέπει να έχουμε ήδη συζητήσει (και συμφωνήσει) μέσω του φόρουμ. Ίσως ακούγεται απλό αλλά δεν είναι.
Το κείμενο της επιστολής που είχατε συντάξει με τον Κώστα ήταν πολύ καλό αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις το κάνουν να φαντάζει παρωχημένο και ελλιπές. Τον τελευταίο μήνα έχουν προκύψει θέματα απείρως σοβαρότερα από το εξωιδρυματικό επίδομα. Πρέπει να τα δούμε και να τα συζητήσουμε. Πόσα και ποια είναι τα κοινά μας αιτήματα;
Συμφωνω απολυτα μαζι σου...σε ολα...!!!! Ας πιεσουμε τους νομιμους ''εκπροσωπους'' μας ,για λιγο, και βλεπουμε...Ετσι κι αλλιως ,η παρουσια μας στους ''δρομους'' και τα ''πεζοδρομια'' ειναι απαραιτητη!!!