• ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ + ΤΑΤΤΟΟ!

• Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
 #59900  από dwrario
 Παρ Σεπ 16, 2011 1:49 am
Καλησπερα παιδια!

Απο το καλοκαιρι του 2009 παιρνω κορτιζονη κ μεθοτρεξατη λογω καποιου ρευματολογικου θεματος που εχω κ μου ειπανε οτι ειναι χρονιο νοσημα κ δεν περναει,οπως συνηθιζεται με τις ρευματοπαθειες.Ομως απο τον Μάιο που μας περασε τα εχω παρατησει απο μονη μου κ προς το παρον δν εχω παρουσιασει κανενα προβλημα!!Γι αυτο λοιπον εχω αρχισει να πιστευω πως ητανε κατι παροδικο (ξεσπασμα αγχους,διοτι εκανα καλοκαιρινα - προετοιμασια για τις πανελληνιες)!
Το θεμα μου βασικα ειναι αλλο,απλα για να ξερετε πως εχει η κατασταση ενημερωσα! :P
Οταν επαιρνα κανονικα τα χαπια μου ειχα ρωτησει τον γιατρο μου εαν μπορω να κανω tattoo κ οπως ηταν αναμενομενο με αποθαρρυνε κ μου ειπε ουτε να το σκεφτομαι γτ θα μου δημιουργουσε προβλημα!κ ρωταω εγω λοιπον τωρα ..εαν ειχα απο πριν tattoo κ ξεκινουσα αγωγη κορτιζονης δν θα παρουσιαζα κ παλι προβλημα? ξερει λοιπον κανενας αν κανω tattoo π.χ. σε κανα 4μηνο απο τωρα (ενω ειμαι καθαρη,χωρις φαρμακα κ λοιπα) κ μετα απο καιρο ξεκινησω τν κορτιζονη αν θα μου προκαλεσει προβλημα?

Ευχαριστω απειρα για τον χρονο σας! :)
 #59903  από pelopidas
 Παρ Σεπ 16, 2011 8:23 am
η κορτιζονη εμποδιζει την επουλωση
μπορει ας πουμε μια πληγη, ενα τραυμα (και το τατουαζ ειναι ενα τραυμα) να αργει να κλεισει
εξι μηνες διακοπη απο κορτιζονη ειναι αρκετοι
ελπιζω μετα να περασουν δυο μηνες χωρις κορτιζονη

τωρα για το τατου, εχεις σκεφτει το σημειο?
αν ποτε το βαρεθεις, και χρειαστει να το βγαλεις, μην το κανεις στους αστραγαλους, στα χερια και την πλατη
το καλυτερο σημειο ειναι η κοιλια
να εχεις υποψη σου οτι και το λειζερ αφηνει σημαδι
 #59913  από Γιάννης
 Παρ Σεπ 16, 2011 12:36 pm
pelopidas έγραψε:τωρα για το τατου, εχεις σκεφτει το σημειο?
αν ποτε το βαρεθεις, και χρειαστει να το βγαλεις, μην το κανεις στους αστραγαλους, στα χερια και την πλατη
το καλυτερο σημειο ειναι η κοιλια
να εχεις υποψη σου οτι και το λειζερ αφηνει σημαδι
Kinky boy!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #59918  από Μιμικαμ
 Παρ Σεπ 16, 2011 12:44 pm
Διόρθωση......kinky girl....please..... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #59925  από dwrario
 Παρ Σεπ 16, 2011 1:23 pm
αχα, καταλαβα!
βασικα στον καρπο μου θελω ενα, απλα φοβαμαι μην μου δημιουργησει παρενεργειες!
γι αυτο ρωτησα ..αν ειχα δηλαδη τατου απο πριν τι? δν θα μου εδινε αγωγη, θα με αφηνε να πεθανω? :P
ευχαριστω πολυ παντως! :)
 #59927  από Γιάννης
 Παρ Σεπ 16, 2011 1:27 pm
Sorry φιλενάδα, αλλά, ως παλιός αλητάμπουρας και κάτοχος tattoo τα τελευταία 25 συναπτά έτη (από τότε που τα κάναμε μόνοι μας ή με τη βοήθεια κάποιου φίλου με βελόνες και απλή σινική μελάνη βιβλιοπωλείου), τα κορίτσια με tattoo (προσωπική μου άποψη) δε μου φαίνονται καθόλου kinky. Γοργόνες, λιβελούλες, νεράιδες και tribal σχέδια στον κόκκυγα??? :scared-shocked: :scared-eek: :scared-shocked: :scared-eek: :scared-shocked: :scared-eek: :scared-shocked: :scared-eek:
 #59929  από Γιάννης
 Παρ Σεπ 16, 2011 1:30 pm
Μιμικαμ έγραψε:Διόρθωση......kinky girl....please..... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
Φιλενάδα, για σένα ήταν η απάντηση
Βρε πρεμούρα τα κοριτσάκια για tattoo
 #59930  από dwrario
 Παρ Σεπ 16, 2011 1:32 pm
αχαχαχαχαχαχαχα ο σκοπος μου δεν ειναι να φανω kinky φιλτατε :P δεν ειμαι απο αυτα τα ανωριμα κοριτσακια, απλα μου αρεσουνε πολυ κ εχω βαρεθει να ακουω για κορτιζονες κ παρενεργειες, ουτε αναπηρη να 'μουνα!!