• Ειδική εισφορά Αλληλεγγύης - Τρομάρα τους!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #59874  από FANTOMAS
 Πέμ Σεπ 15, 2011 8:33 pm
maestro έγραψε:
Θα πληρώσουν το μίνιμουμ της κλίμακας με συντελεστή 0,5 ευρώ ανά τετραγωνικό, ανεξάρτητα από τον χρόνο δόμησης του ακινήτου
[/quote]

Φαντάζομαι λέγοντας ακίνητο η Δ.Ε.Η., εννοεί σπίτι +γκαράζ + αποθήκη κλπ σωστά ?
 #59875  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 15, 2011 8:56 pm
FANTOMAS έγραψε:
maestro έγραψε:
Θα πληρώσουν το μίνιμουμ της κλίμακας με συντελεστή 0,5 ευρώ ανά τετραγωνικό, ανεξάρτητα από τον χρόνο δόμησης του ακινήτου
Φαντάζομαι λέγοντας ακίνητο η Δ.Ε.Η., εννοεί σπίτι +γκαράζ + αποθήκη κλπ σωστά ?[/quote]
Μαλλον...Η εφορια,παντως,τα υπολογιζει κι αυτα....!!!!!! Σε λιγο θα πληρωνουμε και για την επιφανεια που καταλαμβανουν οι πατουσες μας....Αν φορας μεγαλο νουμερο παπουτσι.....την εβαψες..... :obscene-hanged: :scared-eek: :scared-eek:
 #59877  από Νικος
 Πέμ Σεπ 15, 2011 9:36 pm
5.Σε τι είδους ακίνητα επιβάλλεται το τέλος;

Επιβάλλεται πάνω στις δομημένες επιφάνειες που ηλεκτροδοτούνται για οικιακή ή εμπορική χρήση και οι οποίες αποτελούν την βάση και για το τέλος της ακίνητης περιουσίας υπέρ των Ο.Τ.Α. (άρ. 24, ν. 2130/1993).
Οι εμπορικές αποθήκες θα πληρώσουν κανονικά και αν το γκαράζ ηλεκτροδοτείτε χλομό να την γλιτώσει και αυτό

ΑΛΛΑ
Ποιοι εξαιρούνται από το φόρο
Τα ακίνητα που έχουν χαρακτηρισθεί:

Θ)- Ως δημόσιοι χώροι ταφής (νεκροταφεία)
Τα ηλεκτρικά καντηλάκια στα νεκροταφεία δεν θα δώσουν ΜΙΑ, τάφοι , οστεοφυλάκια κλπ την γλίτωσαν :happy-cheerleadersmileygirl:
 #59878  από Μιμικαμ
 Πέμ Σεπ 15, 2011 9:37 pm
Να ρωτήσω κάτι, εαν γνωρίζει κανείς.....

Εχω ενα σπίτι στο χωριό 92.τμ το οποίο νοικιάζω, αλλά ο λογαρισμός της ΔΕΗ, είναι στο
όνομα του ενοικιαστή....θα ενημερωθεί η ΔΕΗ, οτι είμαι ανάπηρη, ωστε να κάνει τον ανάλογο
προσδιορισμό του ποσού?????? :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #59882  από kate2002
 Πέμ Σεπ 15, 2011 10:25 pm
εαν δικαιουται καποιος το κοινωνικο τιμολογιο κι εχει κανει περσι αιτηση γιαυτο, και ειναι το "ρολοι" της δεη στο ονομα του (κατα πασα πιθανοτητα-αφου δικαιουται την εκπτωση) ναι, το ξερει. οταν ομως εχει καποιος το % αναπηριας ή\και τα 3 παιδια και το οικογενειακο του εισοδημα υπερβαινει το αφορολογητο ατομικο εισοδημα της αναλογης κατηγοριας, τοτε δικαιουται το μειωμενο συντελεστη;;; και πως θα το πει στην δεη;;; ω σιτ... μιμικαμ, να στειλουμε κατι... ενα μυνημα... ενα περιστερι!
 #59883  από Π.Μ79
 Πέμ Σεπ 15, 2011 10:34 pm
Επειδή δεν έχω καταλάβει τίποτα πώς θα πληρώσουμε.

Μένω σε ενοίκιο, σε κατοικία 65τμ, έχω 67% αναπηρία, παίρνω το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ -30% του ποσού.

Τι πληρώνω?
 #59885  από Μιμικαμ
 Πέμ Σεπ 15, 2011 10:49 pm
Δεν μας φτάνουν τα τόσα προβλήματά μας, μας υποχρεώνουν να λύνουμε και γρίφους... :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:

Πάρη, αν δεν κάνω λάθος, εσυ νομίζω δεν πληρώνεις τίποτα, το δωράκι είναι για τον
ιδιοκτήτη.. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #59890  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 15, 2011 11:07 pm
Νικος έγραψε:
5.Σε τι είδους ακίνητα επιβάλλεται το τέλος;

Επιβάλλεται πάνω στις δομημένες επιφάνειες που ηλεκτροδοτούνται για οικιακή ή εμπορική χρήση και οι οποίες αποτελούν την βάση και για το τέλος της ακίνητης περιουσίας υπέρ των Ο.Τ.Α. (άρ. 24, ν. 2130/1993).
Οι εμπορικές αποθήκες θα πληρώσουν κανονικά και αν το γκαράζ ηλεκτροδοτείτε χλομό να την γλιτώσει και αυτό

ΑΛΛΑ
Ποιοι εξαιρούνται από το φόρο
Τα ακίνητα που έχουν χαρακτηρισθεί:

Θ)- Ως δημόσιοι χώροι ταφής (νεκροταφεία)
Τα ηλεκτρικά καντηλάκια στα νεκροταφεία δεν θα δώσουν ΜΙΑ, τάφοι , οστεοφυλάκια κλπ την γλίτωσαν :happy-cheerleadersmileygirl:
....το ιδιο και οι ναοι ολων των θρησκειων....Επομενως....καταφευγουμε........ ή σε νεκροταφειο ή σε ναο....διαλεξτε...τι προτιματε.....??????.... :banana-dreads: :happy-bouncymulticolor: :teasing-tease:
 #59891  από kate2002
 Πέμ Σεπ 15, 2011 11:09 pm
Μιμικαμ έγραψε:Δεν μας φτάνουν τα τόσα προβλήματά μας, μας υποχρεώνουν να λύνουμε και γρίφους... :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:

Πάρη, αν δεν κάνω λάθος, εσυ νομίζω δεν πληρώνεις τίποτα, το δωράκι είναι για τον
ιδιοκτήτη.. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
ναι... περιπου... εσυ παρη θα πληρωνεις σε καθε λογ/σμο δεη, και θα τα κρατας απο το ενοικιο... καπως ετσι. αν ο μετρητης ειναι στο ονομα σου, σε σενα ο λογ/σμος. κι αν ο ιδιοκτητης ειναι καλος ανθρωπος, δε θα κανει το κοροιδο...

αννα, τι προτασεις ειναι αυτες; :scared-eek:
 #59892  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 15, 2011 11:13 pm
Γιατι καλε....???...Οταν μου κοψουν το ρευμα...το νερο...το τηλεφωνο....ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ...Ε!!!!...ΠΟΥ...??? :laughing-rolling: :obscene-hanged: :laughing-rolling: :obscene-hanged: :obscene-hanged: