• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5896  από aoratos
 Παρ Ιουν 19, 2009 10:40 am
Μπορώ να διαλέξω την παστή σαρδέλα με λίγο ουζάκι; :lol:
 #5907  από αλεξανδρος1
 Παρ Ιουν 19, 2009 11:23 am
Καλημέρα στην παρέα. Σήμερα ο σέφ ακούει τι θέλετε να σας ετοιμάσει. Να απαντήσω στο κουίζ ή θα είναι σικέ; Πρώτα απ' όλα το κράνος το θέλουμε για να μαζεύουμε τα αποτσίγαρα για να μην τα βάζουμε στις τσέπες όταν κάνουμε αντιγόπινγκ και το φαγήτο ετοιμάζεται στο καλύτερο σουβλατζίδικο της περιοχής. Η μαμά μόνο στο επισκεπτήριο μπορεί να φέρει ταπεράκι στο γιόκα.
 #5910  από elena
 Παρ Ιουν 19, 2009 11:31 am
κανείς από τους δυό σας δεν απάντησε σωστά.... :( λυπάμαι δεν κερδίζετε τίποτα!!!
έπρεπε να απαντήσετε από τις επιλογές που σας είχα.. :( ΑΝΤΡΕΣ :mrgreen:

Το μεσημέρι θα βγουν οι σωστές απαντήσεις.... :D :D
νομίζω ότι οι γυναίκες θα δώσουν τις σωστές.... :D :D
 #5919  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιουν 19, 2009 2:00 pm
Καλημέρα :D ή να πω καλό μεσημέρι ;) Όπως καταλάβατε σήμερα το... έβρασα ;) στον ύπνο εννοώ. Η ώρα είναι τέτοια που ο ΣΕΦ παίρνει παραγγελίες, μετά θα αναλάβει η καφετζού :roll:
Μέχρι λοιπόν να έρθει η ώρα του καφέ θα συνδεθώ με το ραδιοφωνικό σταθμό...

ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ?

1.για να πλένουν τα σώβρακα?
2.για να πλένουν τις κάλτσες?
3.για να παίζουν ποδόσφαιρο τις ελεύθερες ώρες τους?
4.διακοσμητικό στοιχείο?

ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ?

1.delivery?
2.catering?
3.courier?(τα φαγητά της μανούλας)
4.στην ταβέρνα του στρατόπεδου?

Στην πρώτη ερώτηση σωστό μου φαίνεται πως είναι το 4 γιατί τις σωβρακοκάλτσες τις πλένουν οι καλές μανούλες κι όσο για τις ελεύθερες ώρες... μάλλον σε καφετέριες και μπαράκια θα πηγαίνουν :roll:
Στη δεύτερη ερώτηση θα ψηφίσω catering

Μπορώ να διαλέξω πατάκι; το κιτρινογαλαζοπρασινόμαυρο αν γίνεται!!!

Τώρα το πάρτι... και νωρίς (ευτυχώς) το διαλύσανε :roll: Η πλάκα είναι πως ήρθαν μόνο κορίτσια :roll: κι ο γιος μου έκανε τον... κόκκορα :lol: Χορέψανε, φάγανε, γελάσανε... τι κάναμε εμείς στα 13 μας;

Όσο για τη μάσκα ενυδάτωσης... τα χτύπησα, πασαλείφτηκα, έφτιαξα καφέ κ άναψα τσιγάρο :lol: Δεν είμαι σε κλειστό δημόσιο χώρο :roll: είμαι στη βεράντα μου :lol: Ελπίζω να έχει τα σωστά αποτελέσματα Έλενα, μη βγω σούπα :mrgreen:

Τη μέθοδο αδυνατίσματος δεν τη χρειάζομαι ευτυχώς χιχι :lol: :lol:

Για το Μητροπάνο κόβω κι εγώ φλέβες, όπως επίσης για τον Νταλάρα, τον Τερζή... για γυναικείες παρουσίες προσεχώς...

Έλατε μόλις τελειώσετε το ντερλίκωμα, να φτιάξω καφέδες και να φέρει κι η Πηνελόπη τούρτα ;) ΟΚ;
 #5923  από Maria77
 Παρ Ιουν 19, 2009 2:55 pm
Καλό μεσημέρι σε όλους :D Τί έγινε σήμερα πρόλαβα τον διαγωνισμό? Θα κερδίσω και εγώ κάτι? :lol:
Δεν μπορούσα να συνδεθώ πιο πριν με το σταθμό γιατί ήμουνα στη δουλειά!
Λοιπόν περιμένω τα δώρα μου...αν και θα προτιμούσα μία βδομάδα διακοπές σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο με spa, ιδιωτική πισίνα, δίπλα απο τη θάλασσα και με όμορφα γκαρσόνια να μου φέρνουν τα υπέροχα κοκτέϊλ μου... :!: Ζητάω πολλά???
Τελοσπάντων πάω να πάρω τον μεσημεριανό μου υπνάκο μήπως και συνέλθω λιγάκι.
Τα φιλιά μου!!!
 #5926  από pinelopi
 Παρ Ιουν 19, 2009 3:08 pm
forane i fantari kranos? malon diakosmitiko to kobo :lol: :lol: oso gia pou trone stin taberna bebea siga mi pexoun ti zoi tous korona gramata na fane sto strato :| mesa gia tin tourta tha poume ke to tragoudaki!!!!!!!
 #5933  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιουν 19, 2009 4:16 pm
Παραγγελίες δε βλέπω...
Πηνελόπη τούρτα γιοκ...
Στο διαγωνισμό τι κέρδισα δεν ξέρω...
Άντε λοιπόν να ρίξω έναν υπνάκο ;)
Καλή συνέχεια :lol: τα λέμε :lol:
 #5934  από vivi_gia
 Παρ Ιουν 19, 2009 4:28 pm
eimai sigouri oti me to kranos paizoun podosfairo kai to delivery exei anastenaksei. den mporei den tha to paro to pataki?
 #5964  από Γιούλη Κ.
 Παρ Ιουν 19, 2009 7:52 pm
Ουουουου :roll: είναι κανείς εδώ; :roll:
vivi_gia παίξαμε κι απάντηση δεν πήραμε :roll:
Πού χαθήκατε όλοι; Να φτιάξω καφέ;
Καλά λοιπόν... θα ξαναπεράσω αργότερα ;)
 #5967  από elena
 Παρ Ιουν 19, 2009 8:49 pm
Ουουουου!!! :D :D
τυχερά κορίτσια!!!ανάρπαστα έγιναν τα πατάκια μπάνιου και κουζίνας,της Σκοροριραράκη!!! :D :D
άντε καλοπάτητα :D :D

Γιούλη από το πρωί περιμένω να μου πεις τον<καφέ>που παρήγγειλα από χτες το βράδυ,αλλά δεν.... :D
κορίτσια ,τι κάνουμε σήμερα?έχετε καμμιά ιδέα? :? :?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 2901