• μαγνητικη

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5939  από butterfly-
 Παρ Ιουν 19, 2009 4:40 pm
Χθες πήρα τα αποτελέσματα της Μαγνητικής μου.
Ολα φαίνονται καλά. Οι εστίες μου σταθερές και κάποιες έχουν μικρύνει!

.... Η διάγνωση όμως γράφει και κάτι ¨κινέζικα¨. Αν καταλαβαίνει κανείς,ας μου πει κι εμένα μέχρι την άλλη Τετάρτη που θα πάω στο γιατρό μου ξανά.

..."Από τον έλεγχο των μεσοσπονδυλίων διαστημάτων αναγνωρίζεται εστιακή, οπίσθια, κεντρική προβολή του μεσοσπονδυλίου δίσκου, στο επίπεδο Α2-Α3 και ήπιες διάχυτες κυκλοτερεις προπέτειες μεσοσπονδυλίων δίσκων στα Α5-Α6 και Α6-Α7 μεσοσπονδύλια διαστήματα"...

Τί είναι"κυκλοτερείς προπέτειες??? ξερει κανείς???

Δεν με νοιάζει και πολύ αλήθεια.... Μου φτάνει που νιώθω καλά σωματικά

Να είστε όλοι καλά .
 #5943  από mary_d_ath
 Παρ Ιουν 19, 2009 5:38 pm
Η μαγνητική του αυχένα είναι δυσνόητη, μην ψάχνεις να αποκωδικοποιήσεις τίποτα, θα τρελαθείς!!
Το ότι έχουν μικρύνει κάποιες εστίες σου, αυτό είναι πολύ θετικό!! Αυτό κράτα μόνο από την όλη μαγνητική και περίμενε να δεις μετά τι παραπάνω θα σου πει ο γιατρός σου, αν σου πει.

Καλό καλοκαίρι!!
 #5944  από Giota
 Παρ Ιουν 19, 2009 5:41 pm
k εμενα ειχαν ελλατωθει στην τελευταια μαγνητικη. ο γιατρος ειπε οτι ηταν πολυ καλεσ αλλα μαιρη γιατι λες 'αν σου πει' . κρυβουν καποια πραγματα ε?καλο ειναι παντως
 #5946  από mary_d_ath
 Παρ Ιουν 19, 2009 5:52 pm
Giota έγραψε:k εμενα ειχαν ελλατωθει στην τελευταια μαγνητικη. ο γιατρος ειπε οτι ηταν πολυ καλεσ αλλα μαιρη γιατι λες 'αν σου πει' . κρυβουν καποια πραγματα ε?καλο ειναι παντως
Είναι αναλόγως το γιατρό...
Η δικιά μου γιατρός για παράδειγμα δε μου λέει τίποτα απολύτως!!
Κι όλη αυτή η άγνοια είναι που κάνει καλό στην ψυχολογία μας, δεν χρειάζεται να ξέρουμε και πολλά για να μην απελπιζόμαστε. Ας κάνουμε την θεραπεία μας και ας απολαμβάνουμε όσο μπορούμε τη ζωή και ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει.
 #5952  από babis
 Παρ Ιουν 19, 2009 7:00 pm
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!! :) ;)
 #6046  από litsa
 Κυρ Ιουν 21, 2009 10:40 am
Ιωάννα μου μπράβο!!!!
δεν είναι τίποτα !!! μια χαρά είναι!!
κοίλες έχεις στον αυχένα.. και εγώ έχω σε όλη την σπονδυλική στήλη!!!!!!!!!!!!!

αυτές οι κυκλο... θα ειναι κάτι που έχουμε όλοι και ...........λόγω ηλικίας!!!

πάντως για τον αυχένα έχω και στο νησί να σου πω.... και έναν αυθεντία στην Αθήνα , που σου
κάνει καινούριο τον αυχένα ... αλλά ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ..

φιλιά και μην αγχώνεσαι!!
 #6071  από butterfly-
 Κυρ Ιουν 21, 2009 7:19 pm
Σας ευχαριστώ παιδιά.
Λίτσα δεν αγχώνωμαι νιώθω αρκετά καλά αυτή την εποχή και μάλιστα εργάζομαι με ρυθμούς χειρότερους από αυτούς που είχα πριν τη διάγνωση.

Οσο για ορθοπεδικό, μια και έχω πολύ κακιά πείρα από κάποιους εδώ, θα σου πώ όταν χρειαστώ.
Πρέπει να κοιτάξω και τη μέση μου.

Φιλιά σε όλους. Να είστε πάντα καλά.!!!
 #6089  από mariak
 Δευ Ιουν 22, 2009 12:04 am
Ioanna afta ta evrimata tis magnitikis sou oudemia sxesi me tin ms exoun.Einai omos mia arxi gia kiles mesospondilion diskon,afto pou lene diskopatheia stin osfyiki.oso afta den epireazoun to evros tou myelikou solina den prokeitai na se enoxlisoun. :)
 #6090  από mariak
 Δευ Ιουν 22, 2009 12:06 am
ax sorry den eida oti idi sou eixe apantisei i Litsa :oops:
 #6154  από butterfly-
 Δευ Ιουν 22, 2009 8:23 pm
Δεν πειράζει mariak .
Σε ευχαριστώ! :P