• ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΕΣΗΣ

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #58897  από elpida
 Τετ Αύγ 31, 2011 6:53 pm
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΣΗΣ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗΣ?
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ?
ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ?
 #58900  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Αύγ 31, 2011 7:15 pm
Ποια ενεση κανεις ??? Αν ειναι Rebif ή Betaferon, η νοσηλευτρια της εταιρειας ερχεται στο σπιτι σου,σου δειχνει πώς να κανεις την ενεση και σου φερνει τη συσκευη και αλλα αξεσουαρ...ισοθερμικη τσαντα....αντισηπτικα μαντηλακια....Για την Avonex,δεν ξερω !!!Την χρησιμοποιησα πριν απο χρονια και την εκανα με τα χερακια μου !!!!Παντως,εμενα τουλαχιστον,η συσκευη με βοηθαει πολυ :greetings-waveyellow:
 #58902  από panos dreamer
 Τετ Αύγ 31, 2011 7:28 pm
avonex κανω εγω και δεν υπαρχει κατι εκτος απο τα χεριασου και της βαθιες ανασες για να παρεις κουραγιο να την κανεις
 #58916  από passenger
 Τετ Αύγ 31, 2011 11:33 pm
Και εγω δεν θυμαμαι να υπαρχει καποιος μηχανισμος για Avonex, τωρα πια που κανω copaxon το οποιο δεν ποναει ετσι κι αλλιως, υπαρχει μηχανισμος :confusion-seeingstars:
Σε καταλαβαινω...... :romance-caress:
 #59111  από Fotini
 Σάβ Σεπ 03, 2011 11:43 pm
Καλησπέρα,

Υπάρχει μηχανισμός για την ένεση avonex...κοίτα εδώ http://www.personalinjector.com/
Τοποθετείς την ένεση, πατάς το κουμπί για να 'καρφωθεί' στο πόδι και μετά πιέζεις για να περάσει το υγρό...
Εμένα μου τον προμήθευσε από την αρχή η εταιρεία όταν πρωτοάρχισα τις ενέσεις (και ευτυχώς γιατί με το χέρι μόνη μου δεν υπήρχε περίπτωση!!!)
Πριν λίγο καιρό βγήκε καινούργιος μηχανισμός ο οποίος με το πατάς το κουμπί κ καρφωθεί η ένεση στο πόδι, γίνεται αυτόματα η έκχυση του υγρού ( εγώ πάντως χρησιμοποιώ τον παλιό, που φαίνεται στο παραπάνω link)
Λογικά αν το ζητήσεις από την εταιρεία που σου προμηθεύει την avonex, θα το έχουν...
 #59116  από panos dreamer
 Κυρ Σεπ 04, 2011 1:38 am
να εισαι καλα fotini εμενα δεν μου ειχαν πει τιποτα. θελουν :violence-pistoldouble:
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
 #59173  από elpida
 Δευ Σεπ 05, 2011 4:26 pm
Fotini, σ' ευχαριστώ πολύ!
Εμένα την ένεση μου την κάνει κάποιος άλλος εδώ και 1 χρόνο.
Αλλά δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό.

Πολλά φιλιά Fotini! :greetings-waveyellow:
 #59182  από Fotini
 Δευ Σεπ 05, 2011 7:09 pm
Παρακαλώ!
Καλό κουράγιο κ καλή συνέχεια....
 #59383  από MAPA
 Πέμ Σεπ 08, 2011 8:48 pm
Κάνω BETAFERON και το μηχανάκι με βοήθησε από την αρχή...
 #59385  από costas
 Πέμ Σεπ 08, 2011 9:28 pm
Για ψάχτο λίγο η αβονεξ είναι παλιό φάρμακο, έκανα αβονεξ πριν 15 χρόνια!!!!
Τώρα έχουν βγεί νέα όμορφα φάρμακα χωρίς παρενέργειες π.χ εξτάβια!!!!
Για ψάχτο και άλλαξε.........
Με αυτόματα συστήματα έκχυσης!!!!!!