• Υποψηφιος???

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #59274  από Floyd
 Τετ Σεπ 07, 2011 12:57 am
Χαιρετω την παρεα....Ειμαι ο Floyd και δεν ξερω γιατι δεν ειμαι καλα!!

Ειμαι 29 χρονων και ολα αρχισαν περι τα τελη Ιουλη.
Μετα απο επιμονο πονο στη μεση και το αριστερο ποδι επισκεφτηκα ορθοπεδικο και μετα απο ακτινογραφια βρεθηκε στενωση μεσοσπονδυλιου διαστηματος στον Ο4-Ο5 και Ο5-Ι1(αν θυμαμαι καλα)...Μου συνεστησε κοιλιακους-ραχιαιους,περπατημα και οχι πολλα ζορια αλλα δεν μου εγραψε μαγνητικη ΟΜΣΣ...Εκει εφαγα το πρωτο σοκ γιατι μου εκοψε το ποδηλατο βουνου και το μπασκετ που υπεραγαπω.Λογω της μη εξετασης με μαγνητικη εκανα τη γνωστη 'λαλακια΄να ψαχτω στο ιντερνετ και εβαλα στο μυαλο μου οτι θα παθω τα χειροτερα λογω της μεσης.
Αγχος πολυ,ανησυχια και απαιτηση για μαγνητικη για να παω διακοπες ηρεμος.
Μετα απο κουβεντα που ειχα με φιλο περι σκπ για ενα γνωστο μπαινω στο ιντερνετ και διαβαζω τα συμπτωματα και καταλαβαινω οτι εχω αρκετα οπως αισθημα ζεστης στο δεξι χερι,σχετικη αδυναμια στο αριστερο χερι και ποδι(το ειχα και λογω μεσης) και πεταγε αριστερο ματι,μουδιασμα στο περινεο....
Εχασα τον κοσμο και μπηκα σε αλλο τριπακι.
Μετα googlαρισμα και αγιος ο Θεος και αγχος οσο δεν παει.....
Φευγω για διακοπες και στο καραβι αρχιζω να βλεπω κατι σκιες απο το αριστερο ματι.Πανικος!!
Γυρναω και παω στο Γεννηματα,εξεταζομαι και μου συστηνουν μαγνητικη εγκεφαλου,αυχενα και θωρακικης μοιρας....Κανω μονο του εγκεφαλου και βγηκε πεντακαθαρη.
Βεβαια νοιωθω οτι τα συμπτωματα εχουν πληθυνει π.χ μυικη σπασμοι και κατι ψιλοσκιες και στο αλλο ματι,περιεργη αισθηση στο προσωπο....Tην τελευταια βδομαδα με ποναει και ο αυχενας μου.
Γονεις και φιλοι νομιζουν οτι εχω αγχωδη διαταραχη λογω ανεργιας,η κοπελα μου δεν αποκλειει τιποτα και λεει οτι και να ειναι θα το παλεψουμε μαζι και γω στη μεση να μη ξερω σε ποιον να μιλησω και να του πω τι νοιωθω και γιατι αγχωνομαι.
Την Πεμπτη εχω ραντεβου με νευρολογο μπας και ξεκαθαρισει η υποθεση και ηρεμησω.
Και το κερασακι ειναι οτι λογω ανεργιας ειμαι και ανασφαλιστος μεχρι τον Οκτωβρη οπου ασφαλιζομαι λογω ΟΑΕΔ.

σκπ ή καμια σωματομορφη διαταραχη αγχους???
That's the question.....

Sorry για το μακροσκελες πρωτο μου ποστ αλλα πρεπει καπου να τα πω!!
 #59319  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Σεπ 07, 2011 9:36 pm
:teasing-neener: Ευχομαι να μην εχεις τιποτα και ολα να ξεπεραστουν :teasing-neener: Ενημερωσε μας ,αφου σε εξετασει ο νευρολογος......Και μεχρι τοτε....cooooooooooooool...........coooooooool...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #59320  από kate2002
 Τετ Σεπ 07, 2011 9:39 pm
γεια σου φλοιντ!
μη θες σωνει και καλα να βρεις σκ... κανε και τις υπολοιπες μαγνητικες που σου ειπαν, και θα δεις... για σωματομορφη διαταραχη αγχους δε γνωριζω, δεν τη συναντησα ποτε μου... δεν κανεις και ενα ντοπλερ σφαγιτιδων;;; στη θεση σου, εγω, και κυριως αν ζουσα αθηνα, θα ηταν (με οσα ξερω σημερα) απο τα πρωτα που θακανα...
ολα να σου παν καλα.
αληθεια, το μικρο σου ειναι πινκ; :laughing-rolling: :greetings-waveyellow:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kate2002 την Τετ Σεπ 07, 2011 11:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #59327  από billios
 Τετ Σεπ 07, 2011 10:33 pm
Φιλαρακι τραβα κανα δυο-τρια ουισκια να χαλαρωσεις αναψε και μια φουμαριωλα [τσιγαρακι δλδ] και απλωσου...
Ολοι περναμε ζωρια σε καποια φαση-φασεις της γαμωζωης μας,εσυ που εισαι ανεργος εχεις λογους στρεσαρισματος και αγχους,σε συναρτηση με το θεμα της μεσης σου η κατασταση βαρενη,πρεπει να ηρεμησεις γιατι σε λιγο αντι για σκιες θα βλεπεις φαντασματα.Στην περιπτωση που δεν ηρεμησεις η μαγνητικη αυχενα θα σου σβησει το αγχος αλλα η λογικη λεει πως με καθαρο εγεφαλοκαρκαλο ολα ειναι οκ
 #59330  από Floyd
 Τετ Σεπ 07, 2011 10:46 pm
kate2002 έγραψε:γεια σου φλοιντ!
αληθεια, το μικρο σου ειναι πινκ; :laughing-rolling: :greetings-waveyellow:
Καπως ετσι...
Εν τω μεταξυ το αγαπημενο μου κομματι ειναι το 'comfortambly numb'..
Λες να ειναι τραγικη ειρωνια??? :obscene-hanged:

@Βillios

Παω να πιω καμια μπυρα (ουισκι δεν παιζει) με καμια τσιγαρια παρεα...!!

Θα ενημερωσω αυριο για τα υπολοιπα αν και αν δεν κανω MRI στον αυχενα δεν θα ηρεμησω!
Ευχαριστω για το ενδιαφερον
 #59339  από Genovefa®
 Πέμ Σεπ 08, 2011 8:04 am
Αυτο που Ολοι θελετε να εχετε ΣΚΠ,εξαλλη με κανει!!!!!!!!!!
Μη δειτε εναν χαρισματικο ανθρωπο...Αμεσως!
 #59388  από Floyd
 Παρ Σεπ 09, 2011 12:15 am
Επισκεφθηκα τον νευρολογο τον οποιο ανεφερα και αφου με εξετασε,ειδε την μαγνητικη εγκεφαλου με διαβεβαιωσε οτι δεν εχω σκπ.
Του εξηγησα τι συμβαινει στη ζωη μου το τελευταιο χρονο (συνολικος χρονος πιεσης και αγχους λογω ανεργειας) και μου συστησε ψυχολογικη υποστηριξη το οποιο κατα βαθος το ηξερα και γω αλλα εδινα συνεχως ευκαιριες στον ευατο να αντιστρεψει ο ιδιος την κατασταση αλλα ματαια.
Στα εξειδικευμενα ερωτηματα μου για την σκπ αφου με τοσο μελετη εδω και κανα μηνα κατι εχω μαθει μου ελεγε ξανα και ξανα οτι τσαμπα θα παιδευτω με εξετασεις και περαιτερω αγχος και οτι αν συχεχισω ετσι ειμαι στο τσακ να χαρακτηριστω ψυχιατρικο περισταστικο. :confusion-seeingstars:
Η αληθεια ειναι οτι εφυγα σχετικα ανακουφισμενος απο κει χωρις ομως το σκουληκι να μου εχει φυγει 100%.Ειναι δυσκολο και δεν φευγει απο τη μια στιγμη στην αλλη ειδικοτερα οταν απο μικρο παιδι μου χαλουσε η ψυχολογια οταν ειχα κατι σωματικο (απο πονοκεφαλο μεχρι σπασιματα χεριων-ποδιων).
Δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω (εκτος απο ψυχολογο) γιατι οι σωματικες ενοχλησεις επιμενουν και οσο επιμενουν θα σκαλωνει το κεφαλι μου.Με αγχωνει το θεμα με την οραση περισσοτερο απ'ολα αλλα λογικα αν ηταν κατι παθολογικο ακομα και μονο στα ματια δεν θα το εδειχνε η μαγνητικη?

Οπου και να βγει αυτη η προσωπικη μου περιπετεια (ειτε μπω στην παρεα σας επισημα ειτε οχι) και επειδη παρακολουθω καιρο το φορουμ να ξερετε οτι μου εχετε δωσει απιστευτη δυναμη,με εχετε κανει να δω τη ζωη με αλλο ματι και μου εχετε δωσει το εναυσμα οτι πρεπει να αντιμετωπιζουμε τη ζωη με αξιοπρεπεια και υπερηφανεια Ο,ΤΙ και να μας συμβαινει...!
 #59390  από panos dreamer
 Παρ Σεπ 09, 2011 12:57 am
Η αληθεια ειναι οτι η μουσικη των FLOYD δεν σε ανεβαζει. Το καλο ειναι οτι τα νεα ηταν καλα :greetings-clappingyellow:

Ακου και κατι που να σε ανεβαζει
 #59410  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 09, 2011 9:13 am
FLOYD....Υπεροχα νεα...ΔΕΝ εχεις σκπ!!! :happy-bouncymulticolor: Σε ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια...Σου ευχομαι να γινεις πιο δυνατος και αποφασιστικος χωρις ομως.....αρρωστια...καμια αρρωστια !!!!! Κυριως,σου ευχομαι να βρεις,συντομα, δουλεια !!!Αυτο θα ειναι το καλυτερο γιατρικο :banana-dreads: :happy-bouncymulticolor: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #59449  από EFFIE
 Παρ Σεπ 09, 2011 7:21 pm
Floyd έγραψε:Επισκεφθηκα τον νευρολογο τον οποιο ανεφερα και αφου με εξετασε,ειδε την μαγνητικη εγκεφαλου με διαβεβαιωσε οτι δεν εχω σκπ.
Του εξηγησα τι συμβαινει στη ζωη μου το τελευταιο χρονο (συνολικος χρονος πιεσης και αγχους λογω ανεργειας) και μου συστησε ψυχολογικη υποστηριξη το οποιο κατα βαθος το ηξερα και γω αλλα εδινα συνεχως ευκαιριες στον ευατο να αντιστρεψει ο ιδιος την κατασταση αλλα ματαια.
Στα εξειδικευμενα ερωτηματα μου για την σκπ αφου με τοσο μελετη εδω και κανα μηνα κατι εχω μαθει μου ελεγε ξανα και ξανα οτι τσαμπα θα παιδευτω με εξετασεις και περαιτερω αγχος και οτι αν συχεχισω ετσι ειμαι στο τσακ να χαρακτηριστω ψυχιατρικο περισταστικο. :confusion-seeingstars:
Η αληθεια ειναι οτι εφυγα σχετικα ανακουφισμενος απο κει χωρις ομως το σκουληκι να μου εχει φυγει 100%.Ειναι δυσκολο και δεν φευγει απο τη μια στιγμη στην αλλη ειδικοτερα οταν απο μικρο παιδι μου χαλουσε η ψυχολογια οταν ειχα κατι σωματικο (απο πονοκεφαλο μεχρι σπασιματα χεριων-ποδιων).
Δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω (εκτος απο ψυχολογο) γιατι οι σωματικες ενοχλησεις επιμενουν και οσο επιμενουν θα σκαλωνει το κεφαλι μου.Με αγχωνει το θεμα με την οραση περισσοτερο απ'ολα αλλα λογικα αν ηταν κατι παθολογικο ακομα και μονο στα ματια δεν θα το εδειχνε η μαγνητικη?

Οπου και να βγει αυτη η προσωπικη μου περιπετεια (ειτε μπω στην παρεα σας επισημα ειτε οχι) και επειδη παρακολουθω καιρο το φορουμ να ξερετε οτι μου εχετε δωσει απιστευτη δυναμη,με εχετε κανει να δω τη ζωη με αλλο ματι και μου εχετε δωσει το εναυσμα οτι πρεπει να αντιμετωπιζουμε τη ζωη με αξιοπρεπεια και υπερηφανεια Ο,ΤΙ και να μας συμβαινει...!
ΜΠΡΑΒΟ!!! ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!
ενας καλος ψυχιατρος(και οχι ψυχολογος κατα τη γνωμη μου παντα) με μια σωστη αγωγη και θα ξεμπλοκαριστουν πολλα ......και απ τα μεσα σου κ απ τα εξω σου!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: