• Σας χαιρέτησα; Δεν σας χαιρέτησα...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #59249  από higher
 Τρί Σεπ 06, 2011 5:30 pm
Γειά σας

Έχω ΣΚΠ καμιά 20σαριά χρόνια, μέχρι στιγμής είμαι σχετικά καλά (σχετικά, επειδή κουράζομαι εύκολα) έχω περάσει καμιά δεκαριά ώσεις και όλες εκτός από μια, αφορούσαν το αισθητηριακό κομμάτι και επανήλθα από όλες τελείως, εκτός από μία, που μου άφησε ελαφρό κουσούρι, μειωμένη οπτική οξύτητα από το ένα μάτι.
Αποφεύγω τα φάρμακα για την ΣΚΠ και τους νευρολόγους όπως ο διάολος το λιβάνι, προσέχω τη διατροφή, διαβάζω όσο μπορώ περισσότερο κι΄αυτά είναι όλα που κάνω για την ΣΚΠ (θα έκανα και την επέμβαση απελευθέρωσης, αλλά πρέπει να γυρίσω τη γη ανάποδα για να βρω τα χρήματα, εν αναμονή λοιπόν...).

Τα λέμε...
 #59256  από pelopidas
 Τρί Σεπ 06, 2011 8:08 pm
καλως μας βρηκες λοιπον
σου ευχομαι να βρεις το δρομο σου γρηγορα και με επιτυχια
 #59270  από kate2002
 Τρί Σεπ 06, 2011 10:25 pm
γεια σου! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #59281  από triton
 Τετ Σεπ 07, 2011 11:48 am
Γειά σου Higher,

Μου δίνεις κουρλαγιο, εγώ έχω διαγνωστεί με ΣΚΠ πριν από 3 χρόνια, και ως τώρα έχω 2-3 ώσεις όλες αισθητικού χαρακτήρα, από την πρώτη που είχα μούδιαμα στο χέρι, το μούδιασμα δεν έχει φύγει μετά από 3 χρόνια, αλλά αν μου λες εσύ ότι έχεις 20 χρόνια αυτό είναι πολυ΄θετικό, γιατί ο φόβος είναι η επιδείνωση, δεν με πειράζει που δεν φευγει το μούδιασμα, ας μη φύγει ποτέ, να μην υπάρξει μόνο επιδείνωση.

΄καλημέρα
Τρίτων
 #59293  από LOTO
 Τετ Σεπ 07, 2011 2:33 pm
χαιρεται.
ειμαι καινουργιος στην κοινοτητα σας αλλα και καινουργιος στην ασθενεια.
το εμαθα τον μαρτιο και ξεκινησα την θεραπεια τον αυγουστο.
ολο αυτο το καιρο σκεφτομουν οτι αυτο που μου συμβαινει ειναι κατι παροδικο και οτι θα περασει αλλα μετα την τελευταια επισκεψη στο γιατρο μου καταλαβα και το χωνεψα οτι ειναι το τελευταιο που θα με αφησει ησυχο.
γενικοτερα περναω μια δυσκολη φαση καθως ειμαι στο δευτερο μηνα θεραπειας και τα εχω παιξει απο τις ψυχοσωματικες παρενεργειες της αγωγης(betaferon).
και το καλυτερο ειναι οτι μαλλον δεν εχω πιασει ακομα πατο.
αυτα τα ολιγα.
καλως σας βρηκα
 #59295  από mariakod
 Τετ Σεπ 07, 2011 2:52 pm
καλως ηρθατε κ οι δυο στη [αρεουλα μας!!!να ειστε καλα κ οι δυο κ ποτε ,μα ποτε δε πιανουμε πατο!!!!! :teasing-neener: το πολεμαμε :romance-kisscheek:
respect :handgestures-salute:
 #59298  από LOTO
 Τετ Σεπ 07, 2011 4:10 pm
mariakod έγραψε:καλως ηρθατε κ οι δυο στη [αρεουλα μας!!!να ειστε καλα κ οι δυο κ ποτε ,μα ποτε δε πιανουμε πατο!!!!! :teasing-neener: το πολεμαμε :romance-kisscheek:
respect :handgestures-salute:
ευχαριστω για το καλωσορισμα.
βιαζομαι να πιασω πατο και ο λογος ειναι οτι οταν πιασεις πατο τοτε αρχιζεις παλι να ανεβαινεις.