• αναμεσα σε δυο

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #58918  από panos dreamer
 Πέμ Σεπ 01, 2011 12:52 am
οταν διαγνωστηκα καπιος μου ειπε (αναμεσα στον πονο της ψυχης και στο κενο της να διαλεξω τον πονο θα με κανει πιο δυνατο) σοφο!!!
 #58928  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 01, 2011 11:08 am
panos dreamer έγραψε:οταν διαγνωστηκα καπιος μου ειπε (αναμεσα στον πονο της ψυχης και στο κενο της να διαλεξω τον πονο θα με κανει πιο δυνατο) σοφο!!!
ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ''ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ?????????? :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: :angry-cussingblack: Συγγνωμη για τις βρισιες...αλλα ''τα πηρα στο κρανιο''!!! Γιατι να διαλεξεις κατι απο αυτα τα δυο ??????? Για να βουλιαξεις στη θλιψη και να μην ενοχλεις τους ''υγιεις'' ??? ΓΙΑΤΙ ??? Αλλος δρομος δεν υπαρχει ??? Στο ειπα και χτες Πανο !!!!!! ΨΑΞΕ ,ΡΩΤΑ,ΜΑΘΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!!!!!!!Μαθε για την παθηση και για τα δικαιωματα σου( κοινωνικες παροχες κλπ).......ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!!ΚΑΙ....Ειπαμε...Εμεις εδω ειμαστε....ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.....!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #58986  από mplearkouda
 Πέμ Σεπ 01, 2011 11:50 pm
Αυτού του τύπου οι σοφίες με εκνευρίζουν. Λες και έπρεπε αναγκαστικά να σου συμβεί μια συμφορά στη ζωή σου, και να που έχεις ΠΣ. Το ενδεχόμενο του να είσαι υγιης και να μην έχεις τίποτα δεν παίζει. Ειδικότερα όταν αυτού του τύπου εξυπνάδες ξεστομίζονται από υγιείς, μου ρχεται να τους πνίξω. Είναι ωραία να είσαι υγιέστατος και να δίνεις τέτοιου τύπου μαθήματα στους μη υγιείς.
 #59020  από billios
 Παρ Σεπ 02, 2011 4:04 pm
mplearkouda έγραψε:Αυτού του τύπου οι σοφίες με εκνευρίζουν. Λες και έπρεπε αναγκαστικά να σου συμβεί μια συμφορά στη ζωή σου, και να που έχεις ΠΣ. Το ενδεχόμενο του να είσαι υγιης και να μην έχεις τίποτα δεν παίζει. Ειδικότερα όταν αυτού του τύπου εξυπνάδες ξεστομίζονται από υγιείς, μου ρχεται να τους πνίξω. Είναι ωραία να είσαι υγιέστατος και να δίνεις τέτοιου τύπου μαθήματα στους μη υγιείς.

Σωστοοοοοος.... :obscene-smokingpimp:
 #59024  από kate2002
 Παρ Σεπ 02, 2011 5:48 pm
podiki έγραψε:
billios έγραψε:
mplearkouda έγραψε:Αυτού του τύπου οι σοφίες με εκνευρίζουν. Λες και έπρεπε αναγκαστικά να σου συμβεί μια συμφορά στη ζωή σου, και να που έχεις ΠΣ. Το ενδεχόμενο του να είσαι υγιης και να μην έχεις τίποτα δεν παίζει. Ειδικότερα όταν αυτού του τύπου εξυπνάδες ξεστομίζονται από υγιείς, μου ρχεται να τους πνίξω. Είναι ωραία να είσαι υγιέστατος και να δίνεις τέτοιου τύπου μαθήματα στους μη υγιείς.
Σωστοοοοοος.... :obscene-smokingpimp:
Συμφωνώ και επαυξάνω , τι είναι η αρρώστια ? Κανα δίπλωμα από το πανεπιστήμιο ??
Δεν φτάνει που είχες την ατυχία σου πρέπει να ακούς και την ατάκα του καθενός .
Εμένα η γνώμη μου είναι να κάνουμε αυτά που πρέπει και να γίνουμε καλά . Ούτε φιλοσοφίες , ούτε ιστορίες , ούτε τραγούδια .
Λογική χρειάζεται και ενημέρωση.
Όταν υπάρχει λογική έρχεται και η λύση , τώρα τα υπόλοιπα είναι για να τα λέμε και να περνά η ώρα Συγνώμη σε όσους διαφωνούν αυτή είναι η γνώμη μου .
συμφωνω κι επαυξάνω! :handgestures-salute:
 #59032  από higher
 Παρ Σεπ 02, 2011 7:54 pm
-273
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος higher την Σάβ Οκτ 15, 2011 12:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #59034  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 02, 2011 8:36 pm
higher έγραψε:
panos dreamer έγραψε:οταν διαγνωστηκα καπιος μου ειπε (αναμεσα στον πονο της ψυχης και στο κενο της να διαλεξω τον πονο θα με κανει πιο δυνατο) σοφο!!!
Θα μου τον γνωρίσεις ρε φίλε αυτόν τον τύπο, να του δώσω τον πόνο μου να γίνει πιο δυνατός, να μου δώσει το κενό του;
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: ΣΩΣΤΑΑΑΑΑΑΑ.....!!!!!.....Κι εγω θελω να του δωσω την παθηση μου με ολα της τα ''παραπλευρα''..... :angry-cussing: :angry-cussing: :angry-cussing: Για να γινει πιο δυνατος....μπορει και να ''αγιασει''.......να τον γραψει και η ιστορια....να του δωσω και το επιδομα μου....για να εχει οικονομικη ανεση....ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ....ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....Να σας τσαντισω λιγο ακομα???????...Οταν μου εκδηλωθηκε η σκπ και νοσηλευτικα για μια εβδομαδα ,η κορη μου ηταν 4 χρονων....Καταλαβαινετε πώς ενοιωσε αυτο το παιδακι...Πρωτη φορα ελειψε η μανα απο το σπιτι και μαλιστα για να παει νοσοκομειο....ΛΟΙΠΟΝ...βρεθηκε ανθρωπος που μου ειπε.....''ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ''....(της κορης μου).... :angry-cussingblack: Ας μη συζηταμε με τετοια γομαρια...Μη τους δινουμε και αξια..... :greetings-waveyellow:
 #59038  από kate2002
 Παρ Σεπ 02, 2011 8:53 pm
ηρεμίιιιαααα!
πεζοι και ρηχοι τυποι, για τον πονο του πανου μιλουσε ο τυπος!ο ιδιος ειναι απολυτα ικανοποιημενος και δυνατος με το κενο του... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: