• πονος...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #55202  από billios
 Πέμ Ιουν 23, 2011 10:57 pm
ςου παρακαλω διορθωσε με η' καποιος αλλος αν πραγματικα το ξερει. Νομιζω οτι λογω του οτι ειναι ενδομυικη ο οργανισμος αποροφα με μεγαλυτερη επυτηχια και γρηγοροτερα το συμπλεγμα αυτο των Β βιταμινων απο το αν το παρεις σε μορφη χαπιου τωρα για υπογλωσσιο δεν γνωριζω κατι,αν λανθανω ξυπνηστε με να παψω να τρυπιεμαι
 #55204  από nowhere
 Πέμ Ιουν 23, 2011 11:03 pm
Η μόνη απ' το σύμπλεγμα Β, απ' ότι ξέρω, που μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα απορρόφησης από το πεπτικό, είναι η Β12. Αλλά κυκλοφορεί και σε υπογλώσσιο χάπι. Συζήτα το με το γιατρό σου.
 #55205  από billios
 Πέμ Ιουν 23, 2011 11:16 pm
Σαφως και θα το κοιταξω γιατι δεν ειναι οτι καλλιτερο να βαραω καθε μερα,δεν μπορω να κατσω ναουμ!! για την Β12 ξερω κι εγω οτι δεν αποροφατε,παντως εχει υποχωρηση αυτο το πιασιμο-πονος των 6 μηνων κατα 99,99% .Δηλαδη υπαρχει σκευασμα Β1+Β6 σε ενα χαπι και ειναι ισαξιο?
 #55206  από nowhere
 Πέμ Ιουν 23, 2011 11:27 pm
κάθε μέρα?????
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν θυμάμαι καλά, παλιά που το έψαχνα, πρέπει να υπάρχουν και άλλα δοσολογικά σχήματα, ακόμα και για ενέσιμη μορφή (1 φορά τη βδομάδα, το μήνα).
Για το συγκεκριμένο συνδυασμό Β1+Β6 που ρωτάς δεν ξέρω, πάντως κυκλοφορούν διάφοροι συνδυασμοί στην αγορά και πολυβιταμίνες με όλο το σύμπλεγμα Β, ψάξτο
και πρόσεξε λίγο την Β6, μπορεί να έχει παρενέργειες από ένα όριο και πάνω
 #55207  από billios
 Πέμ Ιουν 23, 2011 11:32 pm
σορυ,εκανα 5 την εβδομαδα για 2 μηνες και τωρα ειμαι στις 2 την εβδομαδα για αλλους 2,παντως θα κανω την ερευνα.
 #55779  από billios
 Παρ Ιούλ 01, 2011 12:06 am
Η ποσοτητα των βιταμινων που περιεχεται και η ταχυστη ολοκληρωτικη αποροφηση απ'τον οργανισμο ειναι η διαφορα της ενεσιμης με τις υπο μορφης χαπιου,χρειαζονται καμποσα χαπια και καιρος για να πετυχεις ισαξιο αποτελεσμα της 1ας ενδομυ'ι'κης,αυτη την απαντηση ελαβα στην προχειρη αναζητηση μου.
 #55908  από arianne
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 11:22 pm
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΤΟΜΑ.ΕΚΑΚΑ 7 ΜΗΝΕΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΡΕΒΙΦ(ΝΤΕΠΟΝ ΠΡΙΝ Κ ΜΕΤΑ)Κ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ Κ ΑΓΧΩΝΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ..ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΒΑΖΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ(ΦΙΛΟΣ,ΜΑΝΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ,ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ)Η ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ Κ ΜΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΑΝΑΓΟΥΛΑ,ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΒΕΛΟΝΑ ΠΟΝΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΠΗΚΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.ΤΩΡΑ ΤΥΣΑΜΠΡΙ.ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ..ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ,Κ ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΠΤΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΣΙΜΠΙΑ(ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ.ΕΙΧΑ ΔΗΛ)ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ..Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΛΑ,Κ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ(ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΕΝΕΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΝΤΕΞΩ)..
 #55943  από Κώστας
 Κυρ Ιούλ 03, 2011 5:15 pm
Θα συμφωνήσω με τον fantoma.
Έπαιρνα για 2 χρόνια rebif 44 για να με προστατεύσει καλύτερα!!!! και το μόνο που κατάφερα ήταν να διαλύσω το συκώτι μου και να είμαι μόνιμα κουρέλι.
Όταν το έκοψα ένοιωσα άλλος άνθρωπος.
Η κούραση που μόνιμα ένοιωθα λες και είχα παίξει τρεις ποδοσφαιρικούς αγώνες συνεχόμενα, σχεδόν εξαφανίστηκε, το συκώτι μου επανήλθε, τα αδικαιολόγητα νευρικά μου ξεσπάσματα εξαφανίστηκαν επίσης, άρχισα ξανά να έχω φυσιολογικές σχέσεις με τους φίλους μου, χωρίς μονίμως να αιτιολογούν με κατανόηση την ομολογουμένως απαράδεκτη πολλές φορές συμπεριφορά μου και το κυριότερο, ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΤΡΥΠΙΕΜΑΙ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ, ψάχνοντας απεγνωσμένα για κάποιο τετραγωνικό εκατοστό δέρματος που θα ανεχόταν για μια ακόμη φορά το αμφιβόλου αξιοπιστίας υγρό που το πότιζα.
Εδώ και 2.5 χρόνια ζω χωρίς την ιντερφερόνη και η ζωή μου είναι σαφώς καλύτερη.
Τυχαίο; Δε νομίζω!!!!!!
 #58892  από anni
 Τετ Αύγ 31, 2011 6:41 pm
παιδια πηγα χθες στο γιατρο.........
μου ειπε να παιρνω sirdalud 4mg για τη σπαστικοτητα και οτι θα με βοηθησει.....
το παιρνει κανεις;

για πεστε γνωμες....
 #58906  από βικυ
 Τετ Αύγ 31, 2011 8:52 pm
anni :romance-kisscheek: