• Κολυμβητήριο

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #58628  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Αύγ 25, 2011 12:53 pm
Γιάννης έγραψε:
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ...???.... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....Θα το ψαξω,αυτο που λες...
Άσε τα υπονοούμενα και κάνε αυτό που σου λέω λέμεεε
Για το γυμναστηριο θα ψαξω, λεω...οχι για την ηλικια σου... :text-thankyouyellow:
 #58629  από Γιάννης
 Πέμ Αύγ 25, 2011 12:54 pm
Όχι... είπα... μήπως...
 #59745  από elenipir
 Τετ Σεπ 14, 2011 4:48 pm
Γεια χαρα σε ολους ελπιζω να επιστρεψατε ολοι !!!!!!!
Λοιπον στο θεμα μας απο αρχες οκτωβρη θα ανοιξει η πισινα αυτα που μπορεσα να μαθω ειναι οτι αν ειναι γκρουπακι ειναι καλυτερα να ειναι νωρις τωρα το νωρις δεν καταλαβα ακριβως τι ωρα αλλα φανταζομαι πριν τις 3 γιατι μετα εχει χαμο απο πιτσιρικια .......
Εγω θα στειλω με Π.Μ. το τηλ απο την προπονητρια μου στον Γιαννη μην παρουμε ολου μαζι και λεμε οτι να ναι και την ζαλισουμε :confusion-seeingstars:
Μιλατε λοιπον με τον γιαννη ποιοι θελουν να ειναι στην ομαδα οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερη η τιμη !!!!!!!!!!
Αυτα ...... οπου αλλου μπορω να βοηθησω εδω θα ειμαι !!!!!
Φιλια σε ολους
 #59816  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Πέμ Σεπ 15, 2011 11:45 am
Τέλεια ιδέα. (Για το ΟΑΚΑ). Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω γνωμάτευση ΑΜΕΑ. Αν δεν δηλώσω ΑΜΕΑ πόσο πάει το κονδύλι? Μάλλον το "νωρίς" δεν εξυπηρετεί. Γιατί δουλεύω. Οπότε θα αναγκαστώ να πάω σε κανένα γυμναστήριο με σκάφη για πισίνα.

Aχ μην μιλάτε για κορμάρες.
Πρησμένη και μελανιασμένη από τις ενέσεις και κυρίως (ας μην κρυβόμαστε) παχαιμένη από την μάσα (καταπίνω τον πόνο μου) είμαι να βγω στα κακιστεία.
 #59853  από billios
 Πέμ Σεπ 15, 2011 6:24 pm
Εισαι θεα...
 #59854  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Σεπ 15, 2011 6:31 pm
ΑΝΤΙΓΟΝAKI έγραψε:Τέλεια ιδέα. (Για το ΟΑΚΑ). Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω γνωμάτευση ΑΜΕΑ. Αν δεν δηλώσω ΑΜΕΑ πόσο πάει το κονδύλι? Μάλλον το "νωρίς" δεν εξυπηρετεί. Γιατί δουλεύω. Οπότε θα αναγκαστώ να πάω σε κανένα γυμναστήριο με σκάφη για πισίνα.

Aχ μην μιλάτε για κορμάρες.
Πρησμένη και μελανιασμένη από τις ενέσεις και κυρίως (ας μην κρυβόμαστε) παχαιμένη από την μάσα (καταπίνω τον πόνο μου) είμαι να βγω στα κακιστεία.
Αφου παχαινεις απο τη μασα.....φροντισε το....ξεκινα μια σωστη διατροφη....Αντε...να μη θυμωσω :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: Και να πας σε γυμναστηριο,οπωσδηποτε !!!
 #60239  από elenipir
 Δευ Σεπ 19, 2011 4:51 pm
Λοιπον το τηλεφωνο της προπονητριας ειναι στα χερια του Γιαννη οποτε μιληστε μαζι του για οτι θελετε !!!!!! ευχομαι να τα λεμε και εκει !!!!!
 #60244  από Γιάννης
 Δευ Σεπ 19, 2011 5:16 pm
Θα πάρω αύριο Τρίτη.
Θύμισέ μας Ελένη, απαιτούνται χαρτί από καρδιολόγο και διάγνωση τι είδους; Από το γιατρό ή από επιτροπή;
 #60336  από elenipir
 Τρί Σεπ 20, 2011 2:54 pm
Γιαννη μου δεν θυμαμαι οτι θες θα στα πει η αγγελικη . Καλη αρχη !!!!
 #60419  από Γιάννης
 Τετ Σεπ 21, 2011 5:04 pm
Πήρα τηλέφωνο τη γυμνάστρια
Το κολυμβητήριο ξεκινάει να λειτουργεί τη Δευτέρα 3/10
Το κόστος για δύο προπονήσεις την εβδομάδα είναι 120 ευρώ το μήνα και η τιμή είναι συζητήσιμη για γκρουπ ανάλογα με τον αριθμό συμμετεχόντων
Απαιτούνται βεβαίωση από καρδιολόγο ή παθολόγο, δερματολόγο και κάποιο χαρτί (διάγνωση, απόφαση επιτροπής) που να βεβαιώνει την πάθηση
Οι ώρες προπονήσεων είναι μέχρι τις 14.00 γιατί μετά ξεκινούν τα γκρουπ των παιδιών (ΑΜΕΑ ή όχι) και δεν υπάρχει πολύς διαθέσιμος χώρος στην πισίνα
Οι προπονήσεις γίνονται στην πισίνα καταδύσεων με θερμοκρασία νερού 32°

Ψήνεται κανείς;