• Κολυμβητήριο

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #58461  από Γιάννης
 Δευ Αύγ 22, 2011 8:22 pm
Μια ψυχή από δω μέσα, στην τελευταία συνάντηση στο Mall, με ενημέρωσε ότι στην πισίνα καταδύσεων του ΟΑΚΑ, γίνεται από ειδικευμένους σε ΑΜΕΑ γυμναστές, πολύ καλή δουλειά.
Για να πετύχουμε καλύτερη τιμή (είναι ήδη αρκετά λογική, γύρω στα 15 γιούρια η ώρα), καλό είναι να μαζευτούμε κάποια άτομα να κάνουμε γκρουπάκι. Ενδιαφέρεται κανείς;

ΥΓ. Ελενίτσα πες
 #58462  από EFFIE
 Δευ Αύγ 22, 2011 8:29 pm
Γιάννης έγραψε:Μια ψυχή από δω μέσα, στην τελευταία συνάντηση στο Mall, με ενημέρωσε ότι στην πισίνα καταδύσεων του ΟΑΚΑ, γίνεται από ειδικευμένους σε ΑΜΕΑ γυμναστές, πολύ καλή δουλειά.
Για να πετύχουμε καλύτερη τιμή (είναι ήδη αρκετά λογική, γύρω στα 15 γιούρια η ώρα), καλό είναι να μαζευτούμε κάποια άτομα να κάνουμε γκρουπάκι. Ενδιαφέρεται κανείς;

ΥΓ. Ελενίτσα πες
καλησπερα Γιαννη!!
αφορα ατομα μονο με κινητικα προβληματα?
 #58464  από Γιάννης
 Δευ Αύγ 22, 2011 9:23 pm
EFFIE έγραψε:καλησπερα Γιαννη!!
Δε νομίζω, όλοι ΑΜΕΑ δεν θεωρούμαστε; Νομίζω ζητούν διάγνωση και τα κλασσικά, καρδιολόγο και δερματολόγο.
Ελένη που είσαι ρε πουλάκι μου; Φώτισέ μας.
 #58467  από EFFIE
 Δευ Αύγ 22, 2011 10:08 pm
Γιάννης έγραψε:
EFFIE έγραψε:καλησπερα Γιαννη!!
Δε νομίζω, όλοι ΑΜΕΑ δεν θεωρούμαστε; Νομίζω ζητούν διάγνωση και τα κλασσικά, καρδιολόγο και δερματολόγο.
Ελένη που είσαι ρε πουλάκι μου; Φώτισέ μας.
νταξει.....τωρα με ισοπεδωσες με το ολοι ΑΜΕΑ δε θεωρουμαστε??
δε το χα σκεφτει ποτε ετσι, ουτε θελω, εζησα ολοι μου τη ζωη με αναπηρο πατερα και η ιδεα κ μονο με σκοτωνει.
με φρικαρες λιγο τωρα αλλα οκ δε φταις εννοειτε :-D :-D :gay-rainbow: :gay-rainbow:
 #58468  από Μιμικαμ
 Δευ Αύγ 22, 2011 10:11 pm
Γιάννη, απ'οσο γνωρίζω, η Ελενίτσα βρίσκεται εκτός έδρας, μη βιάζεσαι.....

Μήπως γνωρίζεις εαν υπάρχει κάποιο καλό κολυμβητήριο και προς τα μέρη μας κοντά...
δηλ. προς κέντρο μεριά???? :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #58469  από EFFIE
 Δευ Αύγ 22, 2011 10:21 pm
Μιμικαμ έγραψε:Γιάννη, απ'οσο γνωρίζω, η Ελενίτσα βρίσκεται εκτός έδρας, μη βιάζεσαι.....

Μήπως γνωρίζεις εαν υπάρχει κάποιο καλό κολυμβητήριο και προς τα μέρη μας κοντά...
δηλ. προς κέντρο μεριά???? :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Καλησπερα μιμικαμ!!!
αυτα που γνωριζω εγω ειναι ο πανελληνιος εκει στη περιοχη των δικαστηριων, και υπαρχει και ιδιωτικο βεβαια το holms που ειναι στο κεντρο εκει στα περιξ ακαδημιας κλπ που ειναι απ τα πιο ακριβα., και η πισινα του ομως ειναι φοβερη.πανακριβο,ηταν να γραφτω περισι που δουλευα κ ολας εκει κοντα , αλλα τελικα βρηκα στο χαλανδρι που μενω,αλλα ολα αυτα με πισινα τα ιδιωτικα ειναι ακριβα αλλα αξιζει :character-ariel: :character-ariel: :character-ariel:
Επειδη το χα ψαξει αρκετα περισι μονο αυτα θυμαμαι για το κεντρο.. :greetings-waveyellow:
 #58470  από Μιμικαμ
 Δευ Αύγ 22, 2011 10:22 pm
Εφη μου γιατί φρικάρεις????
Σωστά νομίζω οτι το έθεσε το θέμα ο Γιάννης, απ' την στιγμή που το πρόβλημα είναι υπαρκτό,
ανεξαρτήτως ΄του βαθμού εμφάνισής του στον καθένα μας, δυστυχώς υφίσταται.....οπότε
αναγκαστικά συμβιβαζόμαστε στην ιδέα αποδοχής του......μάλλον είσαι καινούργια στο χορό....
και χρειάζεσαι το χρόνο σου..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #58471  από EFFIE
 Δευ Αύγ 22, 2011 10:31 pm
Μιμικαμ έγραψε:Εφη μου γιατί φρικάρεις????
Σωστά νομίζω οτι το έθεσε το θέμα ο Γιάννης, απ' την στιγμή που το πρόβλημα είναι υπαρκτό,
ανεξαρτήτως ΄του βαθμού εμφάνισής του στον καθένα μας, δυστυχώς υφίσταται.....οπότε
αναγκαστικά συμβιβαζόμαστε στην ιδέα αποδοχής του......μάλλον είσαι καινούργια στο χορό....
και χρειάζεσαι το χρόνο σου..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
ειμαι δυο χρονια στο χορο, αλλα τωρα με την ωση φρικαρα κ καταλαβα τι εστι σκλυρηνση, και πιο πολυ φρικαρα με τις παρενεργειες τις κορτιζονης,τελος παντω ηταν το μοναδικο πραγμα στη ζωη μου που μου απαγορευα να παθω , λογω εμπειριας με τον πατερα μου , και να πως τα φερνει η κολοζωη,οσο και να μιλαω ελευθερα γι αυτο, ΟΧΙ δε τι παλευω, αρνουμε..
 #58472  από Μιμικαμ
 Δευ Αύγ 22, 2011 10:38 pm
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
Εφη μου, στον Πανελλήνιο πήγα για ενα μικρό διάστημα, πριν δυο χρονια, δεν μπορώ
να πω οτι έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένη, πολύ βρώμικα θα έλεγα, σταμάτησα και
άρχισα γυμναστήριο, νομίζω ολα αρκετά καλύτερα.....οσο για τα ιδιωτικά, το γνωρίζω
αυτο στο κέντρο....πολύ τέλειο....αλλα χαλεποί καιροί για τέτοιες πολυτέλειες, δεν νομίζεις?????

Σ'Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου.. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Πως πάει η δίαιτα, δεν πιστεύω να κάνεις τίποτα παρασπονδίες και να τρως ζυμαρικά...
γιατί η Αννούλα :violence-hammer: :violence-hammer:
 #58473  από EFFIE
 Δευ Αύγ 22, 2011 10:47 pm
Μιμικαμ έγραψε::text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:
Εφη μου, στον Πανελλήνιο πήγα για ενα μικρό διάστημα, πριν δυο χρονια, δεν μπορώ
να πω οτι έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένη, πολύ βρώμικα θα έλεγα, σταμάτησα και
άρχισα γυμναστήριο, νομίζω ολα αρκετά καλύτερα.....οσο για τα ιδιωτικά, το γνωρίζω
αυτο στο κέντρο....πολύ τέλειο....αλλα χαλεποί καιροί για τέτοιες πολυτέλειες, δεν νομίζεις?????

Σ'Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου.. :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Πως πάει η δίαιτα, δεν πιστεύω να κάνεις τίποτα παρασπονδίες και να τρως ζυμαρικά...
γιατί η Αννούλα :violence-hammer: :violence-hammer:
κοιτα απο τοτε που μου τα ειπατε φρικαρα ως συνηθως (εγω γεννηθηκα φρικαρισμενη :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: ) και τα πα στον γιατρο σημερα και του την ειπα κ ολας τρομαρα μου που δε μ ενημερωσαν σωστα, και μου ειπε απλουστα να μη τρωω ενα κουβα στην καθισια μου πχ.Παντως το παλευω να μην τρωω :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: και εκοψα και το καπνισμα πανω στη φαση αυτη :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead:
ελεος!!!