• ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΔΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #58398  από NikoleScully
 Κυρ Αύγ 21, 2011 5:57 pm
Καλησπερα παιδες !!! τι μου κανετε???
Επιτελους πηρα το επιδομα απο τον νομαρχια.......ΑΛΛΑ.....εχω μια απορια βρε παιδια...αν πιασω εργασια το χανω το επιδομα?αν ναι...η αποφαση με εβγαλε ανικανη να εργαστω για 5 χρονια..αν πιασω δουλεια και μου το κοψουν μετα τι γιμετε?παλι κανω ενεργιες απο την αρχη η μηπως μεχρι τα επομενα 5 ετη μεινω τουβλο ωσπου να περασω απο επιτροπη παλι????
Αν γνωριζει καποιος ας με βοηθησει!!!!!!!!!!!!!!
Να εισαστε παντα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!
 #58413  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Αύγ 21, 2011 8:08 pm
Καλησπερα !!!!! Σου λεω ο,τι ξερω !!!!!Αν δεν κανω λαθος,υπεγραψες υπευθυνη δηλωση οπου μεταξυ των αλλων λεει πως,αν πιασεις δουλεια ,θα τους ενημερωσεις !Και φυσικα ,θα σου κοψουν το επιδομα ! Η γνωματευση ,ομως με το ποσοστο αναπηριας ισχυει για τα 5 χρονια!Μπορεις να την χρησιμοποιησεις αλλου,για την εφορια πχ. Αυτα ισχυαν μεχρι τωρα !!!!! Με τα νεα κολπα πιστοποιησης αναπηριας,που ετοιμαζουν......ΔΕΝ ΞΕΡΩ...!!!!! :think: υγ.βρες εσυ μια δουλεια...και χαρισε τους το επιδομα...ο μισθος σου,θα ειναι σιγουρα μεγαλυτερος απο την ελεημοσυνη της προνοιας.... :scared-eek:
 #58414  από NikoleScully
 Κυρ Αύγ 21, 2011 8:49 pm
Δεν θυμαμαι αν υπεγραψα κατι τετοιο.....δεν το νομιζψ......Μωρε ξερεις τι σωτηρια ειναι αυτα τα 615 το 2μηνο???????καλυτερα λιγα και στο χερι παρα πολλα και απιατσα!!!!!!οσο για δουλεια ετσι οπως εχουν γινει τιποτα δεν βρισκω στον οριζοντα!!!!!!!που πιο πολυ θελω να πιασω δουλεια και με λιγο μισθο δεν με πειραζει αλλα το θεμα ειναι τα ενσημα,να κολλησω κανενα για να βγαλω σιγα σιγα την συνταξη!!με 100 ενσημα ειμαι!! :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug:
 #58418  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Αύγ 21, 2011 9:12 pm
NikoleScully έγραψε:Δεν θυμαμαι αν υπεγραψα κατι τετοιο.....δεν το νομιζψ......Μωρε ξερεις τι σωτηρια ειναι αυτα τα 615 το 2μηνο???????καλυτερα λιγα και στο χερι παρα πολλα και απιατσα!!!!!!οσο για δουλεια ετσι οπως εχουν γινει τιποτα δεν βρισκω στον οριζοντα!!!!!!!που πιο πολυ θελω να πιασω δουλεια και με λιγο μισθο δεν με πειραζει αλλα το θεμα ειναι τα ενσημα,να κολλησω κανενα για να βγαλω σιγα σιγα την συνταξη!!με 100 ενσημα ειμαι!! :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug: :obscene-drinkingchug:
ΑΧ!!!!!!!...Φιλεναδα....Αν ξερω λεει....ΑΧ!!!! και παλι ΑΧ!!!!!!.....Σου ευχομαι να συμπληρωσεις αυτα τα ρημαδοενσημα.... :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: