• κατι γυναικειο.....

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #58325  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Αύγ 20, 2011 5:50 pm
EFFIE έγραψε:σας ευχαριστω ολες καταρχην :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
εχω τουμπανιασει ρε παιδια απ το πολυ νερο!!!
καλα μη πω για το χνουδι στο προσωπο :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: αυτο θα φυγει??? σε λιγο θα θελω ξυρισμα :scared-eek:
Η κορτιζονη αναστελλει τη φυσιολογικη τριχοπτωση !!!!!!Γι'αυτο εχεις το ''χνουδι'' στο προσωπο ! Σιγα-σιγα θα φυγει κι αυτο!!!...Παρελειψα να σου πω για τους υδατανθρακες...!!!Βλεπεις....εγω δεν πολυτρωω !!!!!!....Γενικα,χρειαζεται ενα διαιτολογιο....διαβητικου...και χωρις αλατι... :greetings-waveyellow:
 #58328  από Μιμικαμ
 Σάβ Αύγ 20, 2011 6:16 pm
Εφη μου, τι σου έτυχε καλοκαιριάτικα.....καλό κουράγιο, υπομονή, συμφωνώ
μ'ολα τα προαναφερθέντα, χρειάζεται μια πολύ προσεγμένη δίαιτα.....
Αυτό όμως με το χνούδι στο πρόσωπο που αναφέρεις.....δεν μου έχει συμβεί ποτέ...

Πάντως, εάν χρειαστείς καλό μπαρμπέρη.....εχω να σου προτείνω τον καλύτερο :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Υπομονή.....ολα θέλουν τον χρόνο τους :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #58330  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Αύγ 20, 2011 6:36 pm
Ειπαμε,καλεεεεε...,το χνουδι θα φυγει....Δεν χρειαζεται μπαρμπερης :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Σοβαρα,Εφη, ΜΗ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ!!!!!!!ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ !!!!!! :animals-dogrun:
 #58332  από EFFIE
 Σάβ Αύγ 20, 2011 7:22 pm
ωρεες ειστε, εγω σε λιγο θα βγαλω μουσι κ εσεις γελατε :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:
ρε αννουλαααααααααα δε μου πες για τους υδαταθρανκες κ εχω πλακωθει στα ψωμια και στα μακαρονια :obscene-hanged: :obscene-hanged:
 #58333  από Μιμικαμ
 Σάβ Αύγ 20, 2011 7:39 pm
:romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:

Σε πειράζουμε βρε κουτό.....ετσι για να ξεχαστείς, μήπως και σταματήσεις να τρως
ζυμαρικά και υδατάνθρακες......πάντως επιμένω για περιποίηση στο μούσι σου εχω τον
καλύτερο μπαρμπέρη......μη διστάσεις..... :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore:
 #58334  από EFFIE
 Σάβ Αύγ 20, 2011 7:48 pm
Μιμικαμ έγραψε::romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:

Σε πειράζουμε βρε κουτό.....ετσι για να ξεχαστείς, μήπως και σταματήσεις να τρως
ζυμαρικά και υδατάνθρακες......πάντως επιμένω για περιποίηση στο μούσι σου εχω τον
καλύτερο μπαρμπέρη......μη διστάσεις..... :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore:
ναι βρε το ξερω!!! γελαμε με τον πονο μας!!!
αλλα να μην τρωω ουτε μακαρονιαααααα!!!!!!!!!!
τι να τρωμε πια??? εχει περασει 1μισι μηνας κ ακομα ολο καινουρια μαθαινω :sad-roulette: :sad-roulette:
 #58335  από Μιμικαμ
 Σάβ Αύγ 20, 2011 7:56 pm
Τι να τρώμε...μμμμμ ολα κυρίως ανάλατα, αγλυκα.....γευστικότατα δεν λέω...... :teasing-neener:

Ευκαιρία να γίνεις μοντέλο....λίγο τόχεις????? εγω πάντα με την κορτιζόνη αδυνατίζω.....
να και ενα καλό.....μην είμαστε και πλεονέκτες.... :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #58336  από EFFIE
 Σάβ Αύγ 20, 2011 8:04 pm
Μιμικαμ έγραψε:Τι να τρώμε...μμμμμ ολα κυρίως ανάλατα, αγλυκα.....γευστικότατα δεν λέω...... :teasing-neener:

Ευκαιρία να γίνεις μοντέλο....λίγο τόχεις????? εγω πάντα με την κορτιζόνη αδυνατίζω.....
να και ενα καλό.....μην είμαστε και πλεονέκτες.... :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
μα ουτε μακαρονια εστω σικαλεως????? :( :(
 #58341  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Αύγ 20, 2011 10:38 pm
EFFIE έγραψε:
Μιμικαμ έγραψε:Τι να τρώμε...μμμμμ ολα κυρίως ανάλατα, αγλυκα.....γευστικότατα δεν λέω...... :teasing-neener:

Συγγνωμη και παλι....Ξερεις τι κανω εγω ????Κυτταζω τις συσκευασιες των τροφιμων,αν εχουν νατριο,αλατι δηλαδη...αν εχουν δεν τα τρωω...!!!!Ας πουμε,απο τα δημητριακα,το μονο χωρις αλατι και ζαχαρη ειναι το κουακερ...που κανει και καλο...!!!!Αφου δεν πηρες κιλα,ενταξει εισαι!!!!Θα φυγει το επιπλεον νερο και θα εισαι...μοντελο....ακου και τη Μιμικαμ!!!!!!Και για να σοβαρευτουμε ,γιατι οι καλοι μας νευρολογοι δεν μας ενημερωνουν λεπτομερως για τις παρενεργειες της κορτιζονης?????Απο την πειρα μου,αυτο εχω δει!!!!Το πολυ-πολυ να πουν για το αλατι και τη ζαχαρη!!!!Για τα νευρα,τους πονους,τη ζαλη,ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ κλπ...κλπ...τιποτα...!!!!Μακαρι να κανω λαθος και να μη λειτουργουν ολοι ετσι...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ :romance-kisscheek: υγ.Εφη,ρωτα το γιατρο,πώς θα προφυλαξεις τα κοκκαλακια σου!!!!!Βεβαια,η μακροχρονια χρηση πειραζει...ρωτα τον εσυ,ομως...!!!!!
 #58386  από EFFIE
 Κυρ Αύγ 21, 2011 1:35 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:
EFFIE έγραψε:

Συγγνωμη και παλι....Ξερεις τι κανω εγω ????Κυτταζω τις συσκευασιες των τροφιμων,αν εχουν νατριο,αλατι δηλαδη...αν εχουν δεν τα τρωω...!!!!Ας πουμε,απο τα δημητριακα,το μονο χωρις αλατι και ζαχαρη ειναι το κουακερ...που κανει και καλο...!!!!Αφου δεν πηρες κιλα,ενταξει εισαι!!!!Θα φυγει το επιπλεον νερο και θα εισαι...μοντελο....ακου και τη Μιμικαμ!!!!!!Και για να σοβαρευτουμε ,γιατι οι καλοι μας νευρολογοι δεν μας ενημερωνουν λεπτομερως για τις παρενεργειες της κορτιζονης?????Απο την πειρα μου,αυτο εχω δει!!!!Το πολυ-πολυ να πουν για το αλατι και τη ζαχαρη!!!!Για τα νευρα,τους πονους,τη ζαλη,ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ κλπ...κλπ...τιποτα...!!!!Μακαρι να κανω λαθος και να μη λειτουργουν ολοι ετσι...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ :romance-kisscheek: υγ.Εφη,ρωτα το γιατρο,πώς θα προφυλαξεις τα κοκκαλακια σου!!!!!Βεβαια,η μακροχρονια χρηση πειραζει...ρωτα τον εσυ,ομως...!!!!!
εχεις τοσο δικιο, εγω χειροτερα τα παθα με την κορτιζονη και φρικαρα (και φυσικα ουτε εμενα με ειχε προειδοποιησει κανεις) οχι απο την ωση,οσο χαλια κ αν ημουνα, ας ειναι καλα το forum και η αννα :bow-yellow: :bow-yellow:
και οντος καμια ενημερωση απο κανεναν,μονο ζαχαρη κ αλατι,ουτε για οστεοπορωσεις κλπ.
Αυριο που εχω το ραντεβου μου μετα ωσης θα του τα πω ενα χερακι αν και θεωρω τον γιατρο μου απ τους καλυτερους και απο χαρακτηρα εννοω, αλλα οσο να ναι θα τα πω :violence-hammer: :violence-hammer: !!κ ελπιζω τα γονατα μου που μ εχουν ξεσκισει λογω κορτιζονης γιατι μετα μ επιασε αυτο να φυγει αλλιως :obscene-hanged: :obscene-hanged: :obscene-hanged: Μιμικαμ ευχαριστω πολυ :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow:ολους σας ευχαριστω :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: