EFFIE έγραψε:Μιμικαμ έγραψε:Τι να τρώμε...μμμμμ ολα κυρίως ανάλατα, αγλυκα.....γευστικότατα δεν λέω......
Ευκαιρία να γίνεις μοντέλο....λίγο τόχεις????? εγω πάντα με την κορτιζόνη αδυνατίζω.....
να και ενα καλό.....μην είμαστε και πλεονέκτες....

μα ουτε μακαρονια εστω σικαλεως?????

Συγγνωμη και παλι....Ξερεις τι κανω εγω ????Κυτταζω τις συσκευασιες των τροφιμων,αν εχουν νατριο,αλατι δηλαδη...αν εχουν δεν τα τρωω...!!!!Ας πουμε,απο τα δημητριακα,το μονο χωρις αλατι και ζαχαρη ειναι το κουακερ...που κανει και καλο...!!!!Αφου δεν πηρες κιλα,ενταξει εισαι!!!!Θα φυγει το επιπλεον νερο και θα εισαι...μοντελο....ακου και τη Μιμικαμ!!!!!!Και για να σοβαρευτουμε ,γιατι οι καλοι μας νευρολογοι δεν μας ενημερωνουν λεπτομερως για τις παρενεργειες της κορτιζονης?????Απο την πειρα μου,αυτο εχω δει!!!!Το πολυ-πολυ να πουν για το αλατι και τη ζαχαρη!!!!Για τα νευρα,τους πονους,τη ζαλη,ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ κλπ...κλπ...τιποτα...!!!!Μακαρι να κανω λαθος και να μη λειτουργουν ολοι ετσι...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ

υγ.Εφη,ρωτα το γιατρο,πώς θα προφυλαξεις τα κοκκαλακια σου!!!!!Βεβαια,η μακροχρονια χρηση πειραζει...ρωτα τον εσυ,ομως...!!!!!