• κατι γυναικειο.....

• Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
Ερωτήσεις και συζητήσεις για γυναικολογικά και ανδρολογικά θέματα και την πολλαπλή σκλήρυνση.
 #58303  από EFFIE
 Παρ Αύγ 19, 2011 7:38 pm
καλησπερα!!
βρε παιδια να ρωτησω παααλι κατι, αφου εχω κανει και το 5ημερο της κολοκορτιζονης,προχτες τελειωσα και με τα χαπια, εκτος του οτι εχω πρηστει χωρις να χω παρει κιλα που ξερω οτι θα φυγουν καποια στιγμη συμφωνα με τις οδηγιες της συνοδοιπορησας και φιλης αννας :romance-adore: , σας ετυχε ποτε (για το γυναικειο φυλο ) να χει πρηστει ΠΟΛΥ το στηθος και να ποναει σχεδον (γιατι ποναει πιο πολυ τωρα) οπως ειναι η φαση πριν την περιοδο??θα περασει?? πως??? :text-thankyouyellow:
 #58305  από Ολγακι
 Παρ Αύγ 19, 2011 9:59 pm
Το παθαινω κι εγω (καμια φορα ποναει πολυ, οπως στη εφηβεια...). Δεν υπαρχει κατι να κανεις νομιζω (ενας γυναικολογος μου ειπε το evening pimrose oil μπορει να βοηθησει) , παντως σε μενα φευγει μονο του
 #58306  από EFFIE
 Παρ Αύγ 19, 2011 10:11 pm
Ολγακι έγραψε:Το παθαινω κι εγω (καμια φορα ποναει πολυ, οπως στη εφηβεια...). Δεν υπαρχει κατι να κανεις νομιζω (ενας γυναικολογος μου ειπε το evening pimrose oil μπορει να βοηθησει) , παντως σε μενα φευγει μονο του
ευχαριστω ολγακι!! :text-thankyouyellow:
αρα περιμενω να φυγει κ αυτο απο μονο του.....
για να δουμε ποτε :think: :think: :think:
 #58309  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Αύγ 20, 2011 10:18 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!! Οπως τα λετε,ειναι τα πραγματα...Το εχω παθει κι εγω οχι μονο απο την κορτιζονη,αλλα και απο αλλα φαρμακακια......Οταν παψει να υπαρχει η αιτια.....ξεπριζεται το στηθος!!! ΚΑΛΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑ EFFIE....!!! :romance-kisscheek:
 #58311  από EFFIE
 Σάβ Αύγ 20, 2011 10:46 am
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!! Οπως τα λετε,ειναι τα πραγματα...Το εχω παθει κι εγω οχι μονο απο την κορτιζονη,αλλα και απο αλλα φαρμακακια......Οταν παψει να υπαρχει η αιτια.....ξεπριζεται το στηθος!!! ΚΑΛΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑ EFFIE....!!! :romance-kisscheek:
ελεγα να μην σε πρηξω παλι στα πριβε μας κυρα δσκαλα!!!!
αλλα ημουν σιγουρη οτι θα μου απαντησεις και εδω!!!! :bow-yellow
αχχχχχχ τουμπανο ειμαι χωρις να τρωω αλατιαααααααααααααααααα
ολα ειναι θεωριες τελικα αμα την πατησεις την πατησες
 #58319  από tom80
 Σάβ Αύγ 20, 2011 1:26 pm
x
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tom80 την Δευ Σεπ 05, 2011 12:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #58320  από elpida
 Σάβ Αύγ 20, 2011 2:11 pm
Γεια σου Εφάκι! Τι περνάς και εσύ καλοκαιριάτικα...
Όταν έπαιρνα εγώ κορτιζόνη, είχα κόψει σχεδόν τελείως το αλάτι, τη ζάχαρη και τα πολλά λιπαρά. Εμένα η κορτιζόνη δεν μου έκανε τόση κατακράτηση, όσο μου έσπασε τα νεύρα. Μου έφταιγαν όλα. Τρέλα σου λέω. Για το πρήξιμο μπορείς να βρεις ωραιότατα βότανα και ροφήματα σε καταστήματα με βιολογικά. Κάνε ένα κόπο να ρωτήσεις. Είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσουν.
Και πολύ νερό, Έφη.
 #58322  από kath
 Σάβ Αύγ 20, 2011 4:04 pm
Effie συμφωνω απολυτα με ολα τα παιδια.Αν εχεις κ υπομονη θα φυγει μονο του.Δεν κραταει για πολυ
 #58323  από EFFIE
 Σάβ Αύγ 20, 2011 4:48 pm
σας ευχαριστω ολες καταρχην :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
εχω τουμπανιασει ρε παιδια απ το πολυ νερο!!!
καλα μη πω για το χνουδι στο προσωπο :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: αυτο θα φυγει??? σε λιγο θα θελω ξυρισμα :scared-eek:
 #58324  από EFFIE
 Σάβ Αύγ 20, 2011 4:52 pm
tom80 έγραψε:Τα πρηξιματα από την κορτιζόνη οφείλονται στην κατανάλωση υδατανθράκων (π.χ. άμυλο από ψωμι, ζυμαρικά, ρύζι) και όχι από το αλάτι
ωχχχχχχχχχχχ!! αυτο και δε το ξερα και δε το περιμενα.
Τρωω αρκετο ψωμι, αναλατο βεβαια, παει κ αυτο δηλαδη?? ουτε αν βρω αναλατα παξιμαδια??