• ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΡΘΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #58068  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 15, 2011 7:45 pm
EFFIE έγραψε:
:greetings-waveyellow:
:crying-yellow: ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟ.... :romance-heartsthree: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: ....μετα την καταιγιδα....ΠΑΝΤΑ...βγαινει το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ.... :romance-kisscheek:
 #58070  από EFFIE
 Δευ Αύγ 15, 2011 7:47 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:
EFFIE έγραψε:
:greetings-waveyellow:
:crying-yellow: ΩΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟ.... :romance-heartsthree: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: :gay-rainbow: ....μετα την καταιγιδα....ΠΑΝΤΑ...βγαινει το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ.... :romance-kisscheek:
εχει κρατησει πολυ ομως η καταιγιδα κ οσο παει δυναμωνει.... :cry: :cry: :cry:
 #58074  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 15, 2011 8:13 pm
ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ.......!!!!!...Και ξερεις πώς μαλωνουν οι μαθηματικοι....Ετσι και βαλω εγω τις φωνες....Σκετη τρομοκρατισσα γινομαι.....ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕ.....!!!!! :teasing-tease: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #58077  από EFFIE
 Δευ Αύγ 15, 2011 8:26 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ.......!!!!!...Και ξερεις πώς μαλωνουν οι μαθηματικοι....Ετσι και βαλω εγω τις φωνες....Σκετη τρομοκρατισσα γινομαι.....ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕ.....!!!!! :teasing-tease: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
καλα κυρα δασκαλα :geek: :geek: :geek: μαθηματικος βρηκες κ εσυ να εισαι??? το χειροτερο μου :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: , ολο μεταξεταστεα εμενα στα μαθηματικα :violence-hammer: :violence-hammer: οκ δε ξαναμιλαω τοτε, εχω παιδικα τραυματα :whistle: :whistle: :whistle:
 #58078  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 15, 2011 8:29 pm
EFFIE έγραψε:
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ.......!!!!!...Και ξερεις πώς μαλωνουν οι μαθηματικοι....Ετσι και βαλω εγω τις φωνες....Σκετη τρομοκρατισσα γινομαι.....ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕ.....!!!!! :teasing-tease: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
καλα κυρα δασκαλα :geek: :geek: :geek: μαθηματικος βρηκες κ εσυ να εισαι??? το χειροτερο μου :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: , ολο μεταξεταστεα εμενα στα μαθηματικα :violence-hammer: :violence-hammer: οκ δε ξαναμιλαω τοτε, εχω παιδικα τραυματα :whistle: :whistle: :whistle:
....ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΕΣ.... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #58079  από EFFIE
 Δευ Αύγ 15, 2011 8:33 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:
EFFIE έγραψε:
....ΔΕΝ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΕΣ.... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
και με ιδιαιτερα φαντασου............καλα μιλαμε εντελος βοιδι :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
φαινεται ειχε αρχισει απο τοτε η αποφραξη :eusa-dance: :eusa-dance: :eusa-dance: !!!!