• Ψυχολογικο Σοκ.

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #545  από heidi
 Τετ Νοέμ 05, 2008 4:11 pm
Για διάφορους λόγους δεν είχα μπεί πολλές μέρες και ξαφνιάστηκα τώρα.Ιωάννα είπαμε: ξέρουν τα βουνά από τα χιόνια....!Κάνε υπομονή και να θυμάσαι ότι εμείς σε καταλαβαίνουμε.Δεν είσαι μόνη σου....
 #559  από ioanna papantoni
 Δευ Νοέμ 10, 2008 1:49 am
Sas erxomai meta apo meres me nea.
Ta kala nea einai oti glytwsa tin ypotropi k den xreiastika mexri stigmis nosilia se nosokomeio.
Ta moudiasmata sta posia ypoxwrisan arketa twra exw mono epidermiko moudiasma k kamia fora ligo kapsimo alla kamia sxesi me to pws imoun.
Auto pou me anisyxei einai to aristero xeri to opoio den exei allaksei katholou k einai teleiws moudiasmeno teleiws sta daxtula k epidermika ews ton agkwna..
Exw omws kali pisti k elpizw pws k auto tha perasei syntoma..
Kai peite mou k bravo olo to SK emeina spiti den bgika outes to mpalkoni oli mera koimomoun k xalarwna...E ekana mia arxi den mporeite na peite :D :D :D
Ola tha pane kala...Kakies skepseis ekana gia na eimai eilikrinis alla tis apevala grigora...
 #564  από litsa
 Δευ Νοέμ 10, 2008 11:36 pm
Αισιοδοξία και ξεκούραση!
τα πιο μεγάλα φάρμακα. Έτσι μπράβο!!
:lol: :P :P
 #571  από heidi
 Τρί Νοέμ 11, 2008 3:33 pm
Μπράβο :roll: που κατάφερες και έμεινες σπίτι και ξεκουράστηκες όλο το Σκ.....Μάλλον πρέπει να ακολουθήσω το παράδειγμά σου ,πριν μου το επιβάλλουν. :roll:
 #573  από thanos
 Τρί Νοέμ 11, 2008 7:21 pm
Εγω εδω και ενα μηνα ξυνομαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα υγειας. Τελειωσα επιτελους την σχολη και περιμενω να ορκιστω σε 15 μερες. Και αυτο το διαστημα δεν εχω τιποτα να κανω. Σε λιγο θα αρχισω να ψαχνω για δουλεια. Δεν αντιμετωπιζω εδω και καιρο κανενα προβλημα απο ΣΚΠ και ελπιζω να μην οφειλεται αποκλειστικα στο οτι καθομαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ γιατι δεν μπορει αυτο να ειναι λυση. Απλα κανω διακοπες μεχρι να ορκιστω. Θα ξενερωσω παρα πολυ αν αρχισουν τα προβληματα με το που πιασω δουλεια. Αν και θελω να πιστευω οτι θα ειμαι τυχερος και θα συνεχισω να μην εχω ή να εχω λιγα προβληματα.
Τα λεω αυτα για να σας πω οτι η ξεκουραση μαλλον βοηθαει πολυ. Εγω δεν κουραζομαι αυτο τον καιρο και μπορει να πρεπει η ξεκουραση να γινει στοχος για μας και να ειναι σε υψηλη προτεραιοτητα εφοσον μας το επιτρεπουν οι συνθηκες.
 #580  από MARIA1
 Τετ Νοέμ 12, 2008 4:50 pm
μ΄αρέσεις βρε Θάνο,

μην σκέφτεσαι ότι αν πιάσεις δουλειά, θ΄ακολουθήσει προβλημα...No way

Ιωάννα,
όπως έφυγαν μερικα θα φύγουν και τα υπόλοιπα...Μην ανησυχείς καθόλου. Δώσε του μόνο λίγο χρόνο.
Ξεκουράσου κι άλλο :)