• Χρήση υπολογιστή!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5784  από Maria77
 Τετ Ιουν 17, 2009 8:40 pm
Καλησπέρα φίλοι μου! Είμαι πολύ στεναχωρημένη :( :( :(
Μετά την δεύτερη μέρα στην δουλειά και την χρήση υπολογιστή (για αρκετές ώρες) νοίωθω ότι έφτασα πάλι στα οριά μου... Πριν επιστρέψω στη δουλειά και ξεκινήσω πάλι να δουλεύω στον υπολογιστή ήμουν αρκετά καλύτερα! Σήμερα επέστρεψα στο σπίτι μετά τη δουλειά με φοβερούς πόνους στο ένα μάτι :( :( Και χωρίς αμφιβολία με επηρεάζει πολύ η χρήση του υπολογιστή και μαζί με το επεισόδιο που πέρασα ή καλύτερα περνάω γιατί δεν υποχώρησε όπως δείχνουν τα πράγματα, ήρθε και έδεσε η όλη κατάσταση :roll: Μάλλον θα πρέπει να ξεκουραστώ κι' άλλες μέρες!!! Δεν ξέρω τί να κάνω.
Σας συμβαίνει και εσάς κάτι παρόμοιο όταν περνάτε κάποιο επεισόδιο με τα μάτια???
 #5786  από elena
 Τετ Ιουν 17, 2009 8:49 pm
καλησπέρα Maria77,έλα μωρέ μην στεναχωριέσαι !!!δεν είναι τίποτα θα περάσει!!!
και εγώ όταν κάθομαι πολλές ώρες το ίδιο παθαίνω...μια μέρα στην δουλειά κάθησα συνεχόμενες
6 ώρες ,χωρίς να γυρίσω το κεφάλι αλλού...και μετά δεν ήξερα τι έβλεπα :shock:
άλλα διάβαζα άλλα έγραφα :D προσπαθώ να ξεκουράζω τα μάτια ,όσο μπορώ...και μετά συνεχίζω πάλι.... :idea: τρέχα να διαβάσεις τα ανέκδοτα ... :D :D έχουμε δώσει ρεσιτάλ σήμερα :D :D να σου φτιάξει η διάθεση ...πριν κουραστούν τα μάτια σου :!:
 #5787  από Maria77
 Τετ Ιουν 17, 2009 8:58 pm
Σ' ευχαριστώ πολύ Ελενά μου :) Δυστυχώς όμως το κυριότερο μέρος της δουλειάς μου είναι στον υπολογιστή. Οκτώ ώρες πρέπει να είμαι στον υπολογιστή, άσε που αυτές τις 2 μέρες καθόμουνα πολύ πιο λίγη ώρα και προσπαθούσα να κάνω και άλλα πράγματα! Θα πάω να διαβάσω και τα ανέκδοτα να φτιάξει λίγο η διαθεσή μου ;) Φιλιά!
 #5831  από Dhmhtrhs
 Πέμ Ιουν 18, 2009 8:51 am
Μηπως πρεπει να δειτε λιγο το θεμα με την οθονη;μια καλυτερη οθονη ας πούμε.
 #5832  από litsa
 Πέμ Ιουν 18, 2009 9:14 am
maria77 mou! ayto me tin οθόνη ειναι βασικό! σου συμβαίνει σε όλους τους υπολογιστές?
γιατί και εγώ περυσι, χωρίς επεισόδιο και χωρίς ακομα την επισημη διαγνωση, είχε απορυθμιστεί η οθόνη και υπέφερα... όχι να έχω και πρόβλημα... δες το και δες και για κανένα κολύριο απλό που βοηθάει όταν χρησιμοποεις πολυ υπολογιστές...
και βέβαια μήπως χρειαζεσαι και άλλες μέρες εκτός? εμένα περυσι ένα μηνα μου έδωσαν αναρρωτική - έκανα και τη δύσκολη - και όντως τόσο μου πήρε και ακόμα πιο πολύ!!
εύχομαι τα καλύτερα!!! :D :D
 #5834  από elena
 Πέμ Ιουν 18, 2009 9:31 am
:idea: ΕΞΤΡΑ ΦΙΛΤΡΟ ΟΘΟΝΗΣ :!: :!: :!:
 #5837  από Maria77
 Πέμ Ιουν 18, 2009 10:21 am
Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Βέβαια είχα ρυθμίσει την οθόνη χτες έτσι ώστε να έχει την λιγότερη ''φωτεινότητα'' γιατί σύμφωνα με τον γιατρό αυτό είναι που ενοχλεί. Τώρα για φίλτρο υπολογιστή νομίζω πως οι flat οθόνες το συμπεριλαμβάνουν αν δεν κάνω λάθος :roll: Ίσως χρειάζομαι περισσότερες μέρες ξεκούρασης...Μου άρεσε που όταν ο γιατρός μου έγραψε δύο βδομάδες άδεια το βρήκα υπερβολικό και τώρα τελικά χρειάζομαι περισσότερες!!!
 #5911  από LL--MM
 Παρ Ιουν 19, 2009 11:34 am
Περαστικά σου Μαράκι! Αλλη συμβουλή από το εξτρα φίλτρο δε βλέπω ούτε εγώ! Πάρε λιγο περισσότερη αναρρωτική, αν μπορείς... Φιλάκια πολλά, καλό κουράγιο :)