• μουδιασματα στον υπνο

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #57556  από βικακι
 Παρ Αύγ 05, 2011 8:14 pm
βρε παιδια δεν μπορω να απαλλαχτω από τα μουδιασματα την ώρα του ύπνου.Μεσημέρι είναι ,βράδυ είναι. πάντα τα ίδια.Κυρίως στα χέρια Σας έχει τύχει και αν ναι,τι κάνετε;Είναι πάντως πολύ ενοχλητικο.Συνεχώς ξυπνάω απ' αυτό.
 #57557  από kate2002
 Παρ Αύγ 05, 2011 8:46 pm
ψαξε και το καρπιαιο σου. αν μουδιαζει το χερι απο το μικρο δαχτυλο ξεκινωντας, φταιει ο καρπος. αν ξεκιναει απο τον αντιχειρα το μουδιασμα, φταιει απο τον αυχενα και περα, ενδεχομενως η σκ. αυτα ειπαν σε μενα. περαστικα... :greetings-waveyellow:
 #57558  από FANTOMAS
 Παρ Αύγ 05, 2011 9:17 pm
Μήπως το ''πλακώνεις'' στον ύπνο σου και γι αυτό σου μουδιάζει ;
 #57574  από Μιμικαμ
 Παρ Αύγ 05, 2011 10:12 pm
Μου έχει συμβεί αρκετές φορές, να ξυπνάω και το χέρι μου να το νιώθω μουδιασμένο
και βαρύ σαν πέτρα....το αποδίδω στο γεγονός οτι μάλλον το είχα πλακωμένο....
οταν αλλάξω πλευρό...σιγά σιγά ξεμουδιάζει...δεν το εχω καν αναφέρει στο γιατρό
μου... νομίζω δεν είναι ανάγκη να ανησυχούμε για ολα...εαν δεν σ'ενοχλεί πολύ
αγνοήσέ το :romance-kisscheek:
 #57645  από βικακι
 Δευ Αύγ 08, 2011 7:39 am
To σίγουρο είναι οτί δεν το πλακώνω.Αυτό δημιουργήθηκε από τότε που έχω την σκλ.
Ένα αυχενικό η αλήθεια είναι πως το έχω.Το μούδιασμα ξεκινάει από το μικρό δάκτυλο ,προχωράει και στα άλλα και μετά γύρω γύρω από την παλάμη.Φυσικά και το αγνοώ αλλά έχει καταντήσει σπαστικό.Ακόμα και ξύπνια όταν ξαπλώνω και έχω τα χέρια μου ακίνητα μουδιάζουν.
Φοβάμαι να το πω στο γιατρό γιατί δεν ξέρω πάλι τι μ@@&^% θα μου πουν.ΑΓΧΟΣ ΚΛΑΣΙΚΑ.
ΑΜΑΝ

:text-thankyouyellow:
 #57655  από soulla
 Δευ Αύγ 08, 2011 8:45 am
γεια σου βικακη όπως τα περιγραφεις εσυ ετσι ειναι και σε μενα...φοβαμαι να παω να κοιμηθω και κυριως οταν ξυπναω ειτε ενδιαμεσα ειτε το πρωι τα χερια μου ειναι βαρετα και μουδιασμενα :violence-hammer:
 #57669  από anni
 Δευ Αύγ 08, 2011 12:48 pm
εμενα ειναι παντα μουδιασμενα και πολυ βαρια.......
και ξαπλωμενη.....και μια αισθηση λες και εχουν καει.......
ποτεεεε :violence-hammer: δεν φευγουν........
ειναι πολυ ασχημα......
 #58996  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Παρ Σεπ 02, 2011 12:43 pm
Βικάκι, μία χαζή ερώτηση.
Μήπως έχεις μεγάλο στήθος και όλη την ημέρα στο κρατά ο στηθόδεσμος και οι ράντες του σε σφίγγουν πολύ? Χαλάρωσέ τες λίγο.
 #59021  από billios
 Παρ Σεπ 02, 2011 4:15 pm
Βικακι να 'μαι κι εγω,ακριβως το ιδιο αισθανομαι εδω και κανα μηνα μεσημερι-βραδυ ξεκιναει απο το μικρο δαχτυλο και συνηθως σταματαει στο μεγαλο.Δεν δινω και πολλυ βαση να σου πω γιατι στο τελος θα αποχαζεψω
 #59090  από pantanna
 Σάβ Σεπ 03, 2011 6:32 pm
γεια σας κι απο μενα. αυτο με τα μουδιασματα το εχω χρονια κι εγω και οπως επισης εχω και σκπ χρονια. δεν το ειχα αποδόσει στην νοσο. νομιζα οτι ... απλα κατι κανω στον υπνο μου. αν και συχνα εχω θορυβηθει γιατι το παθαινω οταν ειμαι ανασκελα. μαλιστα νομιζα οτι ητα κυκλοφοιακο και εκανα εξετασεις και καρδιογραφημα και υπερηχο...

τωρα δεν το εχω συζητησει με τον νευρολογο μου ... και δεν ξερω αν πρεπει. .. μαλλον δεν πειραζει. αλλα και τι θα μου κανει;;; αν ειναι απο την σκλ τοτε...χε..τα. :(