• ΣΚΠ, Αγχος ή κάτι άλλο???? Please Help!!!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #56934  από Nick.
 Πέμ Ιούλ 21, 2011 11:51 am
Να μπορούσα να έβαζα την ΣΚΠ του άντρα μου μέσα σε μία σακούλα και να στην έδινα ρε σύ. Τί κόλλημα είναι αυτό που τρώς? Αφού οι μαγνητικές ήταν καθαρές ΣΚΠ δεν έχεις. Λυπάμαι αν αυτό σου είναι τόσο δύσκολο να το αποδεκτείς :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: αλλά έτσι είναι.
Φυσικά δεν λέω ότι είναι σίγουρο πως θα ζήσεις για να γεράσεις. Απλά μήπως το ψάχνεις στραβά το θέμα? Μήπως να το έψαχνες με το κυκλοφοριακό σου λίγο? Την καρδιά σου την κοίταξες? Πόσο χρονών είσαι? 20, 30, 40? Το οικογενειακό ιστορικό σου τί λέει?
 #56939  από kakophonix
 Πέμ Ιούλ 21, 2011 1:09 pm
28 χρονών είμαι και απο οικογενειακό ιστορίκο δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο, όχι με την καρδια μου δεν το έχω κοιτάξει ούτε με το κυκλοφοριακό, άλλα εγώ τι να κοιτάξω ο νευρολόγος δεν πρέπει να μου συστήσει κάτι και να με κατευθύνει, αλλίως τι να πάρω σβάρνα τους γιατρούς??
 #56942  από kakophonix
 Πέμ Ιούλ 21, 2011 1:34 pm
Νικος έγραψε:μην βάζετε ιδέες.........
Περαστικά κακοφωνιξ

Ευχαριστώ , άπλα μέχρι να μου περάσουν τα θέματα θα είμαι σε αναμμένα κάρβουνα...!!! Αν περάσουν!!!!
 #56952  από litsa
 Πέμ Ιούλ 21, 2011 3:31 pm
sorry .... αλλά πρώτα απο όλα χρειαζεσαι ψυχολόγο... χωρίς παρεξήγηση...
 #56957  από kakophonix
 Πέμ Ιούλ 21, 2011 3:49 pm
litsa έγραψε:sorry .... αλλά πρώτα απο όλα χρειαζεσαι ψυχολόγο... χωρίς παρεξήγηση...
Μπορεί να είναι έτσι, άλλα γιατί το λες??
 #56997  από Nick.
 Παρ Ιούλ 22, 2011 1:50 pm
Πήγαινε σε καρδιολόγο και αν σε εξετάσει, δεν βρει τίποτα και σε παραπέμψει σε νευρολόγο, χαλάρωσε και κάτσε σπίτι σου. Η ιατρική επιστήμη επί του παρόντος δεν έχει κάτι άλλο να σου πει.

Υ.Γ. Τους γιατρούς τους έχεις πάρει σβάρνα ήδη αν δεν το κατάλαβες.

Litsa θυμήθηκα τώρα το σύνθημα "θα πάω στον τρελογιατρό να τον τρελάνω και αυτόν".
 #57154  από kakophonix
 Τρί Ιούλ 26, 2011 12:12 pm
Ενημερώνω οτι μετά απο μια βδομάδα τα συμπτώματα έχουν καταλαγίασει κάπως, ενδεχομένως να ευθύνετε και το lyrica που πλέον το παιρνω 2 φορές την μέρα, αυτό που παραμένει είναι ενα τρέμουλο στα δάχτυλα και γενικά νιώθω στις κινήσεις μου μια επιπολαιότητα σαν να μην μπορώ να κοντρολάρω τα χέρια μου, βέβαια κάνω κανονικά τις κινήσεις άλλά νιώθω αυτήν την αδυναμία, επίσης και στα πόδια νιώθω την ίδια αδυναμία σαν να έχω περπατήσει αρκετά και άλλο ένα περίεργο είναι οτι νιώθω ενα εσωτερικό τρέμουλο.Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι έχω και μια κάποια δυσπνοια όταν κάνω ελαφριές δουλίτσες...! Επίσης μου έρχετε να πέσω να κοιμηθώ όπου βρώ..

Μίλώντας με τον γιατρό πριν 4-5 μέρες που ακόμα τα συμπτώματα μου ήταν πιο έντονα μου με μουδιάσματα και άλλα μου υπενθύμισε να μην ανυσηχω γιατί δεν είναι τίποτα, χαρακτηριστηκά μου έιπε οτι το έχουμε εξανλήσει το θέμα και όλα δείχνουν καλά.Ωστόσο εγώ εκεί το βίολι μου......!!!!!
 #57155  από kakophonix
 Τρί Ιούλ 26, 2011 12:12 pm
Ενημερώνω οτι μετά απο μια βδομάδα τα συμπτώματα έχουν καταλαγίασει κάπως, ενδεχομένως να ευθύνετε και το lyrica που πλέον το παιρνω 2 φορές την μέρα, αυτό που παραμένει είναι ενα τρέμουλο στα δάχτυλα και γενικά νιώθω στις κινήσεις μου μια επιπολαιότητα σαν να μην μπορώ να κοντρολάρω τα χέρια μου, βέβαια κάνω κανονικά τις κινήσεις άλλά νιώθω αυτήν την αδυναμία, επίσης και στα πόδια νιώθω την ίδια αδυναμία σαν να έχω περπατήσει αρκετά και άλλο ένα περίεργο είναι οτι νιώθω ενα εσωτερικό τρέμουλο.Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι οτι έχω και μια κάποια δυσπνοια όταν κάνω ελαφριές δουλίτσες...! Επίσης μου έρχετε να πέσω να κοιμηθώ όπου βρώ..

Μίλώντας με τον γιατρό πριν 4-5 μέρες που ακόμα τα συμπτώματα μου ήταν πιο έντονα μου με μουδιάσματα και άλλα μου υπενθύμισε να μην ανυσηχω γιατί δεν είναι τίποτα, χαρακτηριστηκά μου έιπε οτι το έχουμε εξανλήσει το θέμα και όλα δείχνουν καλά.Ωστόσο εγώ εκεί το βίολι μου......!!!!!
 #57156  από Μιμικαμ
 Τρί Ιούλ 26, 2011 12:20 pm
Γειά σου ΚΑΚΟΦΩΝΊΞ,

Καλά δεν παίζεσαι, η περιγραφή σου τέλεια....δεν μπορώ να συγκρατήσω τα γέλια μου...
αυτό ο,τι θέλεις να κοιμηθείς οπουδήποτε....κι εσυ το βιολί σου....πολύ γέλιο....
συνέχισε.... :teasing-neener:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8