• επιστολή στον υπουργό υγείας

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #56890  από geor.gia
 Τρί Ιούλ 19, 2011 11:40 pm
ειχα μερες να μπω και διαβασα εξελιξεις. ειχα δηλωσει και στην αρχη οτι ειμαι διατεθειμενη να βοηθησω οσο και οπου μπορω. και ισχυει αυτο κανονικα!!!!.
στο θεμα του να συστησουμε δικο μας νεο συλλογο ειμαι πολυ πολυ υπερ και περασε και απο το δικο μου το μυαλο. δικηγορο εχουμε και μπορει να μας κατατοπισει. οσο για τη συναντηση ναι θα ειναι υπεροχη ιδεα να γινει προς τα τελη αυγουστου και να συγκεντρωσουμε ΚΑΙ ΕΚΕΙ υπογραφες οσων ενδεχομενως δεν εχουν υπογραψει διαδικτυακα. απο θεμα γνωριμιων .... δεν εχω την τυχη του σαββα αλλα δε με νοιαζει κιολας!!! παω και ετσι χωρις να γνωριζομαι προσωπικα και οτι βγει. απο το να μην προσπαθησω καθολου.....αυτο που μπορω να κανω θα το κανω. για οτι θελετε μου στελνετε π.μ. η μου τηλεφωνειτε :) φιλια πολλα σε ολους
 #56896  από tzitzifia
 Τετ Ιούλ 20, 2011 12:56 am
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: ....γιατι ανεσταλη το επιδομα σου :?:
Ανεστάλη μέχρι να μαζέψουν-ω αποδεικτικά από..... ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ οτί δεν παίρνω επίδομα απ' αυτούς ή από τη μεριά του συζύγου. Αν ο σύζυγος μένει μαζί μου κ δεν έχουμε κάνει εικονικό γάμο, :violence-hammer: Επίσης έγιναν κ οι ερωτήσεις "έχει πρόβλημα κ ο άντρας σου κ παντρευτήκατε?", "Γιατί δεν δουλεύει ο άντρας σου?" _ Κατέληξα να ειρωνεύομαι κ να απαντώ "έτσι, πήρε μια ανάπηρη με επίδομα κ είπε να τον ζήσει μια που τον απέλυσαν λόγω περικοπών". Άννα μου είμαι ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ, δεν μπορώ να περιγράψω τι διαδραματίστηκε στην πρόνοια! Ακόμα εκρεμμούν κάποιες βεβαιώσεις γιατί ως γνωστόν το δημόσιο θέλει εβδομάδες κ βάλε για να βρουν έγγραφα, να πάνε στο πρωτόκολο κ τρέχα γύρευε. Μέχρι στα κανάλια σκεφτόμουν να βγω αν μου το κόψουν. Έτσι μας καταντήσανε. Να ψάχνουμε τη σωτηρία μας στον Αυτιά :violence-pistoldouble:
 #56910  από Μιμικαμ
 Τετ Ιούλ 20, 2011 12:04 pm
Διάβασα ολη την προσπάθεια σχετικα με την επιστολή....εγκρίνω και επαυξάνω...
συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαιτέρως σε Αννα, Κώστα για την πρωτοβουλία τους...
Συμφωνώ επίσης και με την ίδρυση κάποιου συλλόγου, έτσι η προσπάθεια θ'αποκτήσει
μεγαλύτερη βαρύτητα....το φόρουμ απαρτίζεται από 800 μέλη, νομίζω οτι όλοι μας,
αφού υπάρχει κοινός στόχος, μπορούμε να προσφέρουμε κάτι, ο καθένας στο βαθμό
που μπορεί, και κάποια στιγμή θα υπάρξει και το επιθυμητό αποτέλεσμα....

Ομως νομίζω δεν πρέπει να γίνουν βεβιασμένες κινήσεις, καλό είναι να γίνει μια
συνάντηση, με την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, να συζητήσουμε όλες τις παραμέτρους
και αφού αισθανθούμε ο,τι είμαστε πλήρως οργανωμένοι, να προγραμματίσουμε τα διαδικαστικά, βέβαια ολα αυτά καλό είναι να συμβούν, στο τέλος του καλοκαιριού....και αφού
όλοι οι αρμόδιοι παράγοντες, βρίσκονται στις θέσεις τους.
 #56919  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιούλ 20, 2011 6:49 pm
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΑΣ ,ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!!!
ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!...ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΑΙΣΧΟΣ....Παρολο που εχω ζησει πολλα απ'αυτους...παρολο που εχω ακουσει πολλα γι'αυτους....καθε φορα....ξεπερνουν τον εαυτο τους....ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!Ειμαι κι εγω οργισμενη για οσα περνας....για οσα περναμε ολοι...Να κανουν ελεγχο ,λεει!!!Και μεχρι τοτε εσυ πώς θα ζησεις κοριτσακι μου ????Με δανεικα ?Με ζητιανια?....Πώς...????Δεν παει αλλο!!!!!!Να τους καταγγειλουμε επιτελους ολους αυτους τους υπαλληλισκους ,τους κωλογλυφτες...Να τους καταγγειλουμε στα αφεντικα τους...!!!!! ΝΑΙ ,μπορει τα αφεντικα να τους εχουν δωσει το ελευθερο να κανουν καταχρηση εξουσιας....ομως....(μιλαω εκ πειρας...)...Οταν καταγγειλεις τον μικρο π----η στον μεγαλο π----η ,τοτε ο μεγαλος αφηνει τον μικρο εντελως ξεβρακωτο....Σε βαζουν να τρεχεις να μαζεψεις στοιχεια για να κανουν ελεγχο....!!!!!Μα ,αυτοι μπορουν ανα πασα στιγμη,να μαθουν τα παντα για τον καθενα μας....Ξερουν τα παντα για τον καθενα μας...ΚΑΝΩ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!!!!!!!Να οργανωσουμε μια παρασταση διαμαρτυριας,το Σεπτεμβρη!!!!!!Να μαζεψει ο καθενας οσες δυναμεις εχει και να παμε σε ολα αυτα τα μπ--ρδ--α ,ΙΚΑ ,Προνοια κλπ....Να φωναξουμε....για το αυτονοητο....ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ....!!!!!Να παμε ετσι,χωρις ραντεβου,απροειδοποιητα....Αϊσιχτιρ πια!!!!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....!!!!!!! υγ Το παραπληγικο,το πηρα πρωτη φορα,τον Απριλη.Η διαδικασια ειχε ξεκινησει απο Ιουλιο 2010(αιτηση).Περασα ΑΥΕ(θετικη) το Νοεμβρη 2010,ΒΥΕ(θετικη) τον Ιανουαριο 2011,επιτροπη δειγματοληπτικου ελεγχου τον Φεβρουαριο(θετικη) 2011!!!!Τελος Μαρτη 2011 υπεγραψε την αποφαση ο διευθυντης του υποκαταστηματος...!Μεχρι τοτε,φυσικα,εισεπρατα το επιδομα της προνοιας που απλως μας ''βοηθησε'' να μην πεθανουμε απο την πεινα οικογενειακως!!!Τα αλλα εξοδα μας,τα καλυπταμε με δανεικα!!!Τωρα,βεβαια,διακοπηκε αυτο το επιδομα(εκανα σχετικη αιτηση).ΟΜΩΣ....θα χρειαστει να τους επιστρεψω ενα ποσο,περιπου 1800ευρω υπολογιζω...τρεμω την ωρα εκεινη...αυτα.....

9
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Τετ Ιούλ 20, 2011 11:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #56924  από Μιμικαμ
 Τετ Ιούλ 20, 2011 7:54 pm
΄Αννα μου,

Προφανώς, απο κεκτημένη ταχύτητα, λόγω δικαιολογημένης οργής φυσικά, νομίζω
οτι η παράθεσή σου αναφέρεται στην τζιτζιφιά και σε οσα αναφέρει, για να μην δημιουργηθούν
παρανοήσεις, καλό είναι να διορθωθεί....

Φυσικά συμφωνώ μ'ολα οσα γράφεις, δικαιολογημένα τα χειμαρρώδη λόγια σου, τελικά
έχεις πάρει αρκετά στοιχεία απ' τον ΤΣΕ, χαχα...καλές οι επαναστάσεις....αλλά τις περισσότερες
φορές δυστυχώς, η ιστορία μας διδάσκει, ο,τι δεν είχαν και καλό τέλος...πόσο μάλλον στις
μέρες μας, που απ' την μια όλοι αιτούνται και απ' την άλλη το κράτος δικαίου, περικόπτει....
 #56927  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιούλ 20, 2011 11:46 pm
Ο θυμος ,εκανε το κουλοχερο μου,που ειναι μουδιασμενο(σουβενιρ της δευτερης ωσης μου 15 χρονια πριν).....να πατησει λαθος παραθεση :text-imsorry: :text-imsorry: :text-imsorry:.....θα προσεχω περισσοτερο !!!!!Δεν ειναι επανασταση το να παμε να απαιτησουμε ο,τι δικαιουμαστε....Μακαρι να ηταν....Ας το σκεφτουμε.... :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: Πώς ειναι τα ποδια σου Μιμικα???
 #56935  από tzitzifia
 Πέμ Ιούλ 21, 2011 11:59 am
Να τους καταγγειλουμε στα αφεντικα τους...!!!!! ΝΑΙ ,μπορει τα αφεντικα να τους εχουν δωσει το ελευθερο να κανουν καταχρηση εξουσιας....ομως....(μιλαω εκ πειρας...)...Οταν καταγγειλεις τον μικρο π----η στον μεγαλο π----η ,τοτε ο μεγαλος αφηνει τον μικρο εντελως ξεβρακωτο..
Όταν ζήτησα να δω τον προϊστάμενό της μου απάντησε με υφάκι "Μην ανησυχείτε, είναι ενήμερος". Δε βρίσκεις άκρη Άννα μου. Κατέληξα στο να πηγαίνω με τα νερά της γιατί θεώρησα οτι αν την πλακώσω στα χαστούκια ή τη βρίσω (ο άντρας μου πιο πολύ ήθελε να το κάνει- τρομάρα του ο Ρόκυ :laughing-rolling: ), το μόνο που θα κατάφερνα είναι να μου βάλει νέες τρικλοποδιές. Συμφωνώ να κάνουν κάποιους ελέγχους για να βρουν τους "τυφλούς οδηγούς ταξί" αλλά πολλά από τα δικαιολογητικά που ζήτησε ήταν τα αυτονόητα. Έτσι απλά για να τρέχεις. Τώρα το πως θα ζήσει κάποιος ποσώς τους ενδιαφέρει.
Να οργανωσουμε μια παρασταση διαμαρτυριας,το Σεπτεμβρη!!!!!!Να μαζεψει ο καθενας οσες δυναμεις εχει και να παμε σε ολα αυτα τα μπ--ρδ--α ,ΙΚΑ ,Προνοια κλπ....Να φωναξουμε....για το αυτονοητο....ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ....!!!!!
Και ποιος νομίζεις οτι θα μας ακούσει Άννα μου? Ήμουν σχεδόν κάθε βράδυ στο Σύνταγμα, όπως τόσοι άλλοι. Μήπως δεν ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο? Και θα πάω να ξαναφωνάξω κ να διεκδικήσω απλά κ μόνο για να μην κάθομαι στον καναπέ κ σχολιάζω αλλά δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Αnyway, :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: για όλη τη συμπαράσταση!
 #56941  από Γιάννης
 Πέμ Ιούλ 21, 2011 1:31 pm
Και μιαπουταναφέραμε, μία παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας, μάλλον θα ήταν η καλύτερη και πιο πιασάρικη λύση. Και κανάλια θα μας κάλυπταν και την επιστολή θα παραδίδαμε και πιθανόν μια αντιπροσωπεία μας θα μπορούσε να συναντηθεί με τον υπουργό. Μπορούμε; Για μένα προσωπικά ίσως είναι λίγο δύσκολο αλλά αν αποφασιστεί είμαι μέσα.
 #56958  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιούλ 21, 2011 3:52 pm
Γιάννης έγραψε:Και μιαπουταναφέραμε, μία παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας, μάλλον θα ήταν η καλύτερη και πιο πιασάρικη λύση. Και κανάλια θα μας κάλυπταν και την επιστολή θα παραδίδαμε και πιθανόν μια αντιπροσωπεία μας θα μπορούσε να συναντηθεί με τον υπουργό. Μπορούμε; Για μένα προσωπικά ίσως είναι λίγο δύσκολο αλλά αν αποφασιστεί είμαι μέσα.
ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.......αλλα και στο υπουργειο Εργασιας!!!!!Το ΙΚΑ εκει υπαγεται....
 #57174  από LL--MM
 Τρί Ιούλ 26, 2011 5:28 pm
:text-imsorry:
Σόρυ, παιδιά, μόλις διάβασα το κειμενάκι, http://www.cmu.edu/news/blog/2011/Summe ... iber.shtml ΚΑΤΑ ΤΥΧΗΝ... και με πιάσαν κατι κλαψες... απλά αναρωτήθηκα πόσοι και πόσο θα ενδιαφερθούν στη δημοσίευση ΜΑΣ :teasing-signhere:
Ο γιατρός αυτός, (κούκλος δεν ήταν; είχα δει την εκπομπή σε σάιτ τηλεόρασης, πέθανε προχτές, θα ταφεί στο Παρισι μεθαύριο, http://www.tsr.ch/video/emissions/pardo ... /?q=servan και φυσικά ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ, ουτε που τον ήξερα, δηλαδη... Φυσικά, φταίει και το γεγονός ότι δεν έχω λεφτά για τα ναύλα Αθήνα-Παρισι, ούτε για το ξενοδοχείο, αλλά φταίνε και οι ...ταξιτζήδες, πως θα φτάσω στο αεροδρόμιο, που δεν εχω λιμουζίνα, ούτε καν ενα "μίνι";

Δείτε την, όσοι καταλαβαίνετε γαλλικά, αν όχι έχει αυτό το wiki http://en.wikipedia.org/wiki/David_Servan-Schreiber :cry: :cry: :cry:

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ την όποια δημοσίευση, απλά ειδα ότι διηγούνταν την αντιδραση κάποιου ψυχίατρου σε μια φίλη του όταν έμαθε ότι η κοπέλα με την οποία ...έτρεχε κάθε πρωΐ, και στη οποία "δεν ήξερε τι να πεί" όταν έμαθε ότι ειχε καρκίνο.
Βέβαια, εμεις μπορεί να ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, αλλά επί τέλους, τοσο διαφορετικοί είναι από μας αυτοι οι άνθρωποι;
και δεν έχουμε ΠΟΤΕ υποστεί εμεις τέτοιες αντιδράσεις;;;
TIΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΆΞΟΥΜΕ, ΜΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ...ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ...

ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΆΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ... ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ "ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΟΙ ΣΚΛΗΡΥΝΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ Κ. ΥΠΟΥΡΓΟ"...

Εκτός από το αν είχαμε ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΡΟ (ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ) δίπλα μας και οχι τον οποιο Μουσολίνι από πάνω μας, τι να πουμε; ΣΠΑΝΙΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΔΕ ΒΡΙΘΕΙ... ΑΤΥΧΩΣ!

Η γιαγιά η Κασσανδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Ιούλ 28, 2011 2:39 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12