εχει ξαναγραφει εδω μεσα σχετικα. εγω πηρα απαλλαγη, αφου πληρωσα τα φετινα...
ζητουν την αδεια κυκλοφοριας-πρεπει ναναι στο ονομα σου, δε γνωριζω ποσοστο αν απαιτειται και ποσο γιατι εμενα ηταν 100% δικο μου-, και την αποφαση της πρωτοβαθμιας με το % αναπηριας, πουεχεις παρει και για μεταφορες-νερο-κλπ κλπ... πληρωνεις 3 ευρω-τοσο ηταν για φετος στα 1200 κε, και πρεπει να κανεις αιτηση πριν να ληξη το ετος για το επομενο. δεν χρειαζεται αναπηρικο αυτοκινητο, μπορεις να παρεις για ο,τι εχεις δικο σου. μονο να προσεξεις: εμενα στην αποφαση πανω λεει πως οφειλω γραπτως να δηλωνω ποιος θα οδηγησει την επομενη το αυτοκινητο μου καθε φορα που το οδηγει καποιος αλλος. αν δεν το κανω, τοτε η σφαλεια δεν με καλυπτει, και αν γινει ελεγχος και βρεθει αλλος οδηγος απο την τροχαια εχω ασχημες συνεπειες... ετσι, αν και για το 12 εχω ηδη την αποφαση για τα τελη, δεν ξερω αν θα την κανω χρηση, γιατι δεν μπορω να δηλωνω απο την προηγουμενη στην εφορια ποτε θα χρησιμοποιησει ο αντρας μου το αυτοκινητο και ποια διαδρομη θα ακολουθησει, ειναι πρακτικα αδυνατον... αυτα...
α, ξεχασα, την απαλλαγη παιρνεις απο την δου που ανηκεις, και ισχυει παντου το ιδιο
Όπως είναι τα πράγματα, το σωστό θα ήταν στις 4 η ώρα να μη γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω αλλά να μαρμαρώσουμε. Για πάντα.