• zestiiiiiiiii

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #56772  από passenger
 Δευ Ιούλ 18, 2011 1:42 pm
Περαστικα, εκτος απο τα νερα κοιτα να μην κουραστεις πολυ αυτες τις μερες
 #56773  από EFFIE
 Δευ Ιούλ 18, 2011 1:48 pm
passenger έγραψε:Περαστικα, εκτος απο τα νερα κοιτα να μην κουραστεις πολυ αυτες τις μερες
euxaristo poli poli :eusa-dance:
 #56775  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιούλ 18, 2011 2:11 pm
......ζαχαριτσα και αλατακι.....ΚΟΜΜΕΝΑ!!!!!....Ετσι...???
 #56778  από EFFIE
 Δευ Ιούλ 18, 2011 2:34 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΒΡΕ!!!!!!! :banana-stoner: ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ :happy-wavemulticolor: :romance-grouphug:
:greetings-waveyell
agapimeni doctor pasis fiseos!!!
exo k alles apories!!!!
ti frouta mporo na troo afova tora me tin kortizoni???
ase poy anti na mou anevei to zaxaro emena mou pese k olas!!!
 #56779  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιούλ 18, 2011 2:47 pm
Δεν ξερω,αν υπαρχει περιορισμος για τα φρουτα...Εγω τρωω απ'ολα....Ενταξει...δεν θα φας και ενα μαναβικο καρπουζια....Και δεν θα εισαι μια ζωη στην κορτιζονη....ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!! Η χρηση κορτιζονης ,η μακροχρονια,μπορει να προκαλεσει οστεοπορωση!!!!Συζητησε το με το γιατρο σου και,για καθε ενδεχομενο πινε πολυ γαλα,τρωγε γιαουρτακια,κανε γυμναστικουλα :banana-jumprope:
 #56798  από EFFIE
 Δευ Ιούλ 18, 2011 6:40 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Δεν ξερω,αν υπαρχει περιορισμος για τα φρουτα...Εγω τρωω απ'ολα....Ενταξει...δεν θα φας και ενα μαναβικο καρπουζια....Και δεν θα εισαι μια ζωη στην κορτιζονη....ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!!! Η χρηση κορτιζονης ,η μακροχρονια,μπορει να προκαλεσει οστεοπορωση!!!!Συζητησε το με το γιατρο σου και,για καθε ενδεχομενο πινε πολυ γαλα,τρωγε γιαουρτακια,κανε γυμναστικουλα :banana-jumprope:
proti fora kanoi kortizoni endoflevia klp k elpizo na min xanakani k olas giati emena m exei dialisi.
tora gia to mina auto prepei na prosexo k oso gia ta frouta emena mou eipan mono ta agoura kai ta xina.Giaourti kathe mera etsi k allios to troo kai gimnastiki perimeno na isioso gia na xanarxiso kolimvitirio giati etsi k allios kano...........
ax ti allo na kanooooo!!!!!!!!!!!!ante na epanelthoume!!!!!!!!!!!!!! :happy-bouncymulticolor:
 #56800  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιούλ 18, 2011 6:51 pm
Το κολυμπι ειναι η καλυτερη ασκηση για την περιπτωση μας!!!....Μεσα στο νερο ,νοιωθω σαν να εχω γινει καλα....!!! :banana-jumprope:
 #56801  από EFFIE
 Δευ Ιούλ 18, 2011 7:12 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Το κολυμπι ειναι η καλυτερη ασκηση για την περιπτωση μας!!!....Μεσα στο νερο ,νοιωθω σαν να εχω γινει καλα....!!! :banana-jumprope:
k ego!!!!!!!!!!!! exe xari pou m eliose i kortizoni kai sernome tora......