• "Η μάχη της Γεωργίας" από realnews.gr

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #56785  από Ευτυχία
 Δευ Ιούλ 18, 2011 3:14 pm
hey my friends :greetings-waveyellow:

ξέρω οτι όλοι έχουμε τα προβλήματα μας...επίσης σέβομαι το .. "τα δικά μου κ πολλά μου" meaning μου φτάνουν τα προβλήματα μου...
συγχωρέστε με αλλά ... ένιωσα την ανάγκη να το ποστάρω

http://mylymeupdates.blogspot.com/p/india-calling.html
 #56794  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιούλ 18, 2011 5:14 pm
...αυτες τις μερες,ετσι σαν φλασια απο το παρελθον,ηρθε στο μυαλο μου το ρεφραιν ενος τραγουδιου που ειχα ακουσει οταν ημουν μικρη.....''...κι αν δε το καταλαβες,θα στο πω και παλι,τα δικα μας βασανα τα περνανε κι αλλοι.....'' Πως μου ηρθε??? Ισως επειδη ''συζηταμε'' ΚΑΙ τα βασανα μας ,εδω στο φορουμ.....Διαβαζοντας για τη Γεωργια......το παραφραζω.....''.....τα δικα μας βασανα ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...περνανε αλλοι...''.....Τι να πω?????? Μακαρι να καταφερει να επανελθει!!!!!!!Εμεις,ολοι,μπορουμε να την καταλαβουμε πολυ καλα!!!!!!!!ΚΑΙ ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,επιβεβαιωνεται,αυτο που λεω συχνα......ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ!!!!!!Πως να τη βοηθησεις,οταν το εισοδημα σου προερχεται,σχεδον αποκλειστικα,απο ενα αναπηρικο κ-λ-επιδομα ,που εχεις ξεφτιλιστει για να το παρεις........??? Π Ω Σ ? ? ? :?: :?: :?:
 #56806  από Νικος
 Δευ Ιούλ 18, 2011 7:53 pm
Έχει διαλέξει ένα πολύ επικίνδυνο δρόμο και χωρίς καμιά εγγύηση για το αποτέλεσμα.

Είναι δυναμική κοπέλα όμως και θα πάνε όλα καλύτερα, πολλές ευχές να ξαναβρεί την Τζώρτζια