• ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ 67% ΑΝΑΠΗΡΙΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #56643  από maestro
 Πέμ Ιούλ 14, 2011 8:32 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:...Πηγα σε μια αλλη ,με εμφανως μεγαλυτερο.....IQ....
:laughing-rolling:
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:... υγ.πώς βγαζουμε την καρτα πολιτικου αναπηρου???
Θα πρέπει να περάσεις από την α' βάθμια υγειονομική επιτροπή της πρώην Νομαρχίας νυν περιφέρειας.
Δες εδώ καλύτερα:
http://amea-blog.blogspot.com/2010/09/2010_14.html
 #56644  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιούλ 14, 2011 8:42 pm
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: ...αυτο το blog ,δεν το ειχα υπ'οψη μου !!! :romance-kisscheek:
 #56855  από maestro
 Τρί Ιούλ 19, 2011 5:07 pm
Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, καλούνται οι εκπαιδευτικοί - κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών EAE σχολικού έτους 2011-2012 για τις δομές της ΕΑΕ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων-Δηλώσεων ορίζεται από 20/07/2011 μέχρι 29/07/2011.

Για την εγκύκλιο και τις αιτήσεις πατήστε:
http://www.minedu.gov.gr/publications/d ... 110718.zip
 #56860  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 19, 2011 5:42 pm
maestro έγραψε:Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, καλούνται οι εκπαιδευτικοί - κλάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που διαθέτουν τα τυπικά προσόντα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης να υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση ένταξης στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών EAE σχολικού έτους 2011-2012 για τις δομές της ΕΑΕ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων-Δηλώσεων ορίζεται από 20/07/2011 μέχρι 29/07/2011.

Για την εγκύκλιο και τις αιτήσεις πατήστε:
http://www.minedu.gov.gr/publications/d ... 110718.zip
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ....Θα διαβασω την εγκυκλιο αργοτερα...Εχω ''δανεικο'' ιντερνετ απο γειτονισσα και πιανει μονο στη βεραντα....Εχει ζεστη εξω...Μπαινω μεσα τωρα για να δροσιστω με το κλιματιστικο....Το βραδακι παλι φορουμ..... :greetings-waveyellow:
 #56864  από maestro
 Τρί Ιούλ 19, 2011 6:10 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ....Θα διαβασω την εγκυκλιο αργοτερα...Εχω ''δανεικο'' ιντερνετ απο γειτονισσα και πιανει μονο στη βεραντα....Εχει ζεστη εξω...Μπαινω μεσα τωρα για να δροσιστω με το κλιματιστικο....Το βραδακι παλι φορουμ.....
Ναι,
είναι και για ΠΕ03 Μαθηματικών... ( στην 7 σελίδα)
 #57038  από nick1981
 Σάβ Ιούλ 23, 2011 12:19 am
χτες μιλησα με μια γνωστη μου στο υπουργειΟ απο το τμημα διορισμων του κλαδου μου κ μου ειπε
1.η εγκυκλιος των ειδικων κατηγοριων ετοιμαζεται κ ισως βγει κ την αλλη βδομαδα
2. οι πινακες προυπηρεσιας εκλεισαν κ για εμας..αν κ το ξεραμε
3.η ολομελεια του νομικου συμβουλιου θα αποφανθει το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ για το αν θα μετρησει η περσινη προυπηρεσια μας.αρα η εγκυκλιοσ λογικα θα λεει.......ως τις 30/6/2010!!
4. μπορει κ να μη γινει ασεπ φετος κ θα συνεχιστει η μεταβατικη.

αν μπαινετε κ στο pde απο πηγες στο υπουργειο λενε για 20000 αναπληρωτες κ 600 εως 700 διορισμους....τιποτα δηλαδη.κ α-βαθμια κ β-βαθμια
λογικο αν παρουμε την αναλογια 1/10 .....αν βγαλουμε τις μεταταξεις μενουν περι τους 6000 σε ολο το δημοσιο...ηδη εχει παρει νοσηλευτες....πεβγαλε για πυροσβεστες,λιμενικους κ ετοιμαζεται κ για ειδ. φρουρους....
ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ φαινεται ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΓΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ..
αρε να τελειωσω το διδακτορικο μου κ να παω κανενα Καναδα να δουλεψω που εχει κ -30 θερμοκρασια κ δεν θα νιωθω ουτε μουδιασματα ουτε τιποτα

Α το νσκ μου απαντησε σε εμαιλ που ειχα στειλει οτι δεν εχει αποφασισει ακομη, κ οτι θα το μαθω απο το αρμοδιο υπουργειο κ απο το site ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

podiki kapoy ειδα οτι εχεις ως 30/6/2010 κοντα στους 11,5 μηνες προυπηρεσια...πολυ κριμα κ αδικο αν το νσκ ειναι αρνητικο το σεπτεμβρη..μη στεναχωριεσαι ομως ετσι ε??
εγω που ειχα 8,5 κ συμπληρωσα το 12μηνο το γεναρη με πηρε λιγο απο κατω αλλα σηκωθηκα.

ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ Ε???/Ε ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
 #57039  από nick1981
 Σάβ Ιούλ 23, 2011 12:19 am
χτες μιλησα με μια γνωστη μου στο υπουργειΟ απο το τμημα διορισμων του κλαδου μου κ μου ειπε
1.η εγκυκλιος των ειδικων κατηγοριων ετοιμαζεται κ ισως βγει κ την αλλη βδομαδα
2. οι πινακες προυπηρεσιας εκλεισαν κ για εμας..αν κ το ξεραμε
3.η ολομελεια του νομικου συμβουλιου θα αποφανθει το ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ για το αν θα μετρησει η περσινη προυπηρεσια μας.αρα η εγκυκλιοσ λογικα θα λεει.......ως τις 30/6/2010!!
4. μπορει κ να μη γινει ασεπ φετος κ θα συνεχιστει η μεταβατικη.

αν μπαινετε κ στο pde απο πηγες στο υπουργειο λενε για 20000 αναπληρωτες κ 600 εως 700 διορισμους....τιποτα δηλαδη.κ α-βαθμια κ β-βαθμια
λογικο αν παρουμε την αναλογια 1/10 .....αν βγαλουμε τις μεταταξεις μενουν περι τους 6000 σε ολο το δημοσιο...ηδη εχει παρει νοσηλευτες....πεβγαλε για πυροσβεστες,λιμενικους κ ετοιμαζεται κ για ειδ. φρουρους....
ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ φαινεται ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΓΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ..
αρε να τελειωσω το διδακτορικο μου κ να παω κανενα Καναδα να δουλεψω που εχει κ -30 θερμοκρασια κ δεν θα νιωθω ουτε μουδιασματα ουτε τιποτα

Α το νσκ μου απαντησε σε εμαιλ που ειχα στειλει οτι δεν εχει αποφασισει ακομη, κ οτι θα το μαθω απο το αρμοδιο υπουργειο κ απο το site ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

podiki kapoy ειδα οτι εχεις ως 30/6/2010 κοντα στους 11,5 μηνες προυπηρεσια...πολυ κριμα κ αδικο αν το νσκ ειναι αρνητικο το σεπτεμβρη..μη στεναχωριεσαι ομως ετσι ε??
εγω που ειχα 8,5 κ συμπληρωσα το 12μηνο το γεναρη με πηρε λιγο απο κατω αλλα σηκωθηκα.

ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ Ε???/Ε ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12