Δεν ξέρω αν θυμάστε το θέμα που είχα με το ταισάμπρυ..λοιπόν, έκανα τις μαγνητικές και...τίποτα..Καμιά νέα εστία και καμία ενεργής..(βέβαια όλοι τόνισαν οτι είναι πολλές για την ηλικία μου -25-.Δεν το ήξερα οτι πηγαίνει ηλικιακά!
..πάντως δε με αγχώνει αυτό γιατί δεν έχει κάποια σχέση με την κλινική εικόνα ο αριθμός εστιών,σωστά? )
Στη νευρολογική του νοσοκομείου μου γράψανε ..αντιεπιληπτικά
Αρνήθηκαν να κάνω κορτιζόνη,είπαν οτι αυτό μπορεί να είναι σύμπτωμα και όχι ώση.Ποια η διαφορά????? Επίσης θεώρησαν σύμπτωση και τυχαίο ό,τι μου συμβαίνει και οτι πρέπει να συνεχίσω ταισάμπρυ
Σε ένα ιδιώτη που απευθύνθηκα,προβληματίστηκε,απλώς αυτό.Η απόφαση είναι δική μου....
Σήμερα έκανα μόνο μία κορτιζόνη -σε ιδιωτική κλινικλη- έτσι για να νιώσω καλύτερα μα και να δούμε αν θα έχει αποτέλεσμα. Ωστόσο, η εικόνα μου είναι η εξής--> γενικά η δεξιά πλευρά του σώματός μου αδύναμη-μουδιασμένη, το πόδι μου πολύ αδύναμο, δύσκαμπτο και...εντοπίζω ενοχλητικά πονάκια στις κλειδώσεις
Η λέξη ''ΜΟΝΙΜΟ'' είναι ο εφιάλτης μου...

Στη νευρολογική του νοσοκομείου μου γράψανε ..αντιεπιληπτικά

Αρνήθηκαν να κάνω κορτιζόνη,είπαν οτι αυτό μπορεί να είναι σύμπτωμα και όχι ώση.Ποια η διαφορά????? Επίσης θεώρησαν σύμπτωση και τυχαίο ό,τι μου συμβαίνει και οτι πρέπει να συνεχίσω ταισάμπρυ

Σε ένα ιδιώτη που απευθύνθηκα,προβληματίστηκε,απλώς αυτό.Η απόφαση είναι δική μου....