• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #56635  από ΙΡΜΑ
 Πέμ Ιούλ 14, 2011 7:21 pm
ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ .ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΙΣΧΙΟΥ ΠΕΡΝΩ ACTONEL 35mg ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Calcioral D3 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΑΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΡΚΕΤΗ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .ΜΑΚΡΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.
 #56637  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιούλ 14, 2011 7:28 pm
ΜΑΚΡΙΑ...!!!!ΜΑΚΡΙΑ.....!!!....τη ζημια, μου την εκανε ομως....κι αν παθω ωση....τι θα κανω....???
 #56667  από tom80
 Παρ Ιούλ 15, 2011 2:41 pm
ΙΡΜΑ έγραψε:ΑΝΤΙΠΑΘΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ .ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΙΣΧΙΟΥ ΠΕΡΝΩ ACTONEL 35mg ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Calcioral D3 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΓΑΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΡΚΕΤΗ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .ΜΑΚΡΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.
Ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις ασβέστιο άριστα αφομοιώσιμο είναι η κατανάλωση μικρών ψαριών όπως ο γαυρος, η αθερίνα και η μαρίδα, τα όποια τρώγονται ολόκληρα . Καταναλώνοντας το σκελετικό τους σύστημα δίνεις την απαιτούμενη ποσότητα ασβεστίου στον οργανισμό σου.