• ΓΕΝΝΑΩ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #56338  από GeorgiaB
 Κυρ Ιούλ 10, 2011 11:13 am
Giota έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΟΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΤΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΩ. ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΟΡΘΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.
:whistle: :whistle:
 #56340  από βάλια
 Κυρ Ιούλ 10, 2011 12:19 pm
Εύχομαι ότι καλύτερο Γιώτα :greetings-clappingyellow: Είσαι πολύ τυχερή που θα γίνεις μανούλα.Πολλά Φιλιά!
 #56389  από GeorgiaB
 Δευ Ιούλ 11, 2011 11:02 am
Γιώτα καλημέρα. Μάλλον στο προηγούμενο το μήνυμα έκανα κάποιο λάθος και βγήκε μόνο η φωτογραφία. Δεν πειράζει. Σου εύχομαι λοιπόν καλή λευτεριά. Νάσαι σίγουρη ότι είσαι πολύ τυχερή που θα φέρεις ένα αγγελούδι στον κόσμο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξαναγεννηθείς κι εσύ μαζί του. Σου εύχομαι λοιπόν ό,τι καλύτερο για την καινούργια σας ζωή. Και του μωρού και τη δική σου. Πολλά φιλιά
 #56426  από anna iatropoulou
 Δευ Ιούλ 11, 2011 5:43 pm
ευχωμαι με το καλο να ερθει το μωρακι σου!θα φερει μαζι του τοση ευτυχια που θα ξεχασεις εντελως το προβλημα σου!θα σου δωσει ο θεος τοση δυναμη που και η ιδια δεν πιστευες οτι ειχες!θα το μεγαλωσεις οπως πρεπει!ευχωμαι να σου χαρισει ο θεοςοτι ποθεις στην ζωη σου για σενα και την οικογενεια σου!! :romance-heartsthree:
 #56437  από Giota
 Δευ Ιούλ 11, 2011 8:52 pm
ειλικρινα σασ ευχαριστω ολουσ μεσα απο την καρδια μου
 #56467  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 12, 2011 12:25 pm
ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ?????? Η Βιστονινα γεννησε μια κοπελιτσα!!!!!Με το καλο ,να μας κανεις κι εσυ να χαρουμε !!!!! Εγω ,δεν ευχομαι ''καλη λευτερια'' ,εγω ευχομαι παντα......ΚΑΛΗ ΣΚΛΑΒΙΑ.....!!!!! ΚΑΛΗ ΟΛΟΓΛΥΚΗ....ΣΚΛΑΒΙΑ..... :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: