• ΓΕΝΝΑΩ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #56201  από billios
 Πέμ Ιούλ 07, 2011 5:18 pm
εισαι υπευθηνη για το μεγαλυτερο ''μυστηριο'' της ζωης,την ιδια την ζωη....και την κυοφορεις εσυ.οτι και να ερθει απο δω και περα εσυ εχεις σημαδεψει το περασμα σου και θα αντλησεις την δυναμη να συνεχιζεις μπροστα ζωντας για το αγγελουδι σου
 #56203  από soulla
 Πέμ Ιούλ 07, 2011 5:28 pm
[youtube]Hq06ksX5RQU[/youtube]
όταν περίμενα την μεγάλη κόρη μου αυτό τραγουδούσα...σας το αφιερώνω..τα λόγια είναι ασύμαντα :romance-kisscheek:
 #56212  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιούλ 07, 2011 7:46 pm
SOULLAAAAAAAA....!!!!! Φιλη εισαι εσυ βρε...??? Με εκανες να κλαιω.....!!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ....!!! Να εισαι καλα Σουλα μου κι εσυ κι ολες οι αλλες μανουλες !!!!....και οι...μελλοντικες...βεβαια...!!! :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #56215  από litsa
 Πέμ Ιούλ 07, 2011 9:22 pm
όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!
δεν χρειαζεται άγχος...

χαλάρωσε ...ονειρέψου... και όλα θα γινουν οπως ονειρεύεσαι!!! :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #56226  από agk
 Παρ Ιούλ 08, 2011 7:38 am
Γιώτα καλημέρα!
Παρακαλουθώ το forum λίγο καιρό τώρα, αποφάσισα όμως αμέσως να εγγραφώ όταν σε σένα είδα τα άγχη που πέρναγα κι εγώ 2 χρόνια πριν... Καλωσορίζω όλα τα μέλη επ΄ ευκαιρία!!!
Έχω σκλήρυνση εδώ και 7 χρόνια σχεδόν, πριν 2 χρόνια όμως αποφάσισα να φέρω στον κόσμο το ζουζούνι μου!
Μετά από συμβουλή της γιατρού μου σταμάτησα το betaferon μόλις έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Η νευρολόγος μου μου είχε συστήσει να γεννήσω είτε φυσιολογικά είτε με καισαρική. Και ο γυναικολόγος μου πρότεινε καισαρική για να μην κουραστώ, βέβαια τη μέρα που έσπασαν τα νερά ο αναισθησιολόγος του μαιευτηρίου δεν αναλάμβανε επισκληρίδιο και έτσι γέννησα με ολική νάρκωση. Όλα πήγαν καλά - αποφάσισα μετά από συμβουλή του γυναικολόγου να μη θηλάσω για να μην κουραστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν το μετάνιωσα, γιατί έτσι με βοήθησε πολύ ο άντρας μου.
Αμέσως μόλις γέννησα και για 5 μέρες στο νοσοκομείο έπαιρνα γ-σφαιρίνη και μετά για 3 μήνες - αν θυμάμαι καλά- 1 φορά μηνιαίως ενδοφέβια σφαιρίνη στο Γεννηματά. Κατόπιν άρχισα πάλι betaferon. 2 μήνες μετά τη γέννα είχα για 3 μέρες διπλωπία και αισθανόμουν βαριά τα πόδια μου, πήρα το κλασσικό 5μερο σχήμα κορτιζόνης, όλα οκ έως τώρα!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά- να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς μετά τη γέννα και να δέχεσαι βοήθεια απ΄ όπου προσφέρεται για να μπορείς να κοιμάσαι!!!
Τώρα εύχομαι να έρθει και το 2ο μωράκι - το ίδιο εύχομαι να λές κι εσύ σε κανα 2 χρονάκια...
 #56227  από elenipir
 Παρ Ιούλ 08, 2011 8:20 am
ολα καλα θα πανε να εχεις φροντισει την αγκαλια σου να ειναι καθαρη στοργικη αγαπησιαρικη για να δεχτεις το ομορφοτερο το καλυτερο πλασματακι του κοσμου !!!! :romance-heartsthree:
 #56230  από maestro
 Παρ Ιούλ 08, 2011 9:55 am
Φυσικά, σου ευχόμαστε όλοι,
να πάνε όλα καλά!!!!!!!

ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!
 #56251  από arianne
 Παρ Ιούλ 08, 2011 5:25 pm
εκει που εισαι ημουνα..μονο μην αγχωνεσαι κ ολα θα πανε καλα.ο γιοσ μου ειναι τωρα 10 μηνων κ οταν τον γεννησα ολη νυχτα τον κοιτουσα..μου φαινοταν απιστευτο..αυτο ειχα μεσα μου?και ειναι δικο μου?ακομα το εχω αυτο το συναισθημα οτν τον κοιταζω.ολα θα πανε καλα..εγω μετα την εγκυμοσυνη δοξα το θεο ειμαι καλα..παιρνω τυσαμπρι.πολυ κουραση με το κικρο,κανει κ ζεστη αλλα θα φυγει το καλοκαιρι..δεν θα φυγει?το σημαντικο ειναι οταν γυρισεις σσπιτι κ θα κοιμαται το μωρο να κοιμασαι κ συ γιατι θα εισαι πολυ κουρασμενη..κ πολυ σημαντικο να εχεισ βοηθεια.εγω τον θηλαζα αλλα τη νυχτα του εδινε ο αντρασ μου το μπουκαλι για να κοιμαμαι κ γω κ να μπορω να ανταπεξελθω.αν εχεισ αποριεσ πεσ μου,μιασ κ γω τα περασα προσφατα,,
 #56261  από Giota
 Παρ Ιούλ 08, 2011 8:32 pm
δεν μπορειτε να φανταστητε ποσο με ανεβαζεται. σασ ευχαριστω. arriene θα σε χρειαστω μετα. φιλια σε ολουσ
 #56264  από MAPA
 Παρ Ιούλ 08, 2011 8:58 pm
Ολα θα πάνε καλά και θα στέκεσαι ορθια να καμαρώνεις!!!Ζήστο... :greetings-clappingyellow: