• ΠΛΑΣΜΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ IRIS

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #56130  από Menia
 Τετ Ιούλ 06, 2011 4:53 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! 5 ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. ΑΓΩΝΙΑ, ΑΓΧΟΣ ΠΟΛΥ! ΟΚΕΙ ΤΟ ΤΥSABRI TELOS. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ IRIS ΩΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΜΑΦΑΙΡΕΣΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ. ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, Ή ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Υ.Γ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΡΙΑΚΑ ΘΕΤΙΚΗ
ΣΤΟ JC KAI ME ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ PML SE MRI
ΕΓΕΚΕΦΑΛΟΥ) META APO 3 ΧΡΟΝΙΑ TYSABRI)
 #56131  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιούλ 06, 2011 9:27 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!! Μενια μου ,μακαρι να μπορουσα να βοηθησω.....!!!! Δεν εχω ιδεα ,δυστυχως !!! Η αδελφη σου ειναι σε νοσοκομειο ??? Ελπιζω ,καποιος αλλος απο το φορουμ να σου δωσει πληροφοριες........!!!....οσο για μενα...να αρχισω,λεει, tysabri απο Σεπτεμβρη...ετσι μου ειπαν προχτες στο ''Γ.Γεννηματας'' .....ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ :romance-heartsthree: :romance-kisscheek: :romance-heartsthree:
 #56138  από Γιαννης62
 Τετ Ιούλ 06, 2011 12:52 pm
Για σου Μενια.η κοριμου έκανε 3 χρονια tysabri το έχει τωρα 2 χρονια σταματηση .χθες έκανε τις τελευταίες εξετάσεις.απο πέμπτη θα ξερουμαι περισσότερα .πάντως μέχρι τωρα δεν έχει πρόκυψη κατι σοβαρό.πρέπει να πω,οτι την χριστινα δεν την βοήθησε τιποτα απο ολα αυτά ιντεφερονες ταισαμπρι κ.δεν σημαζευετε .τέλος πάντων ,απο πέμπτη θα είμαστε πιω σοφοί.σου εύχομαι το καλύτερο .κ.όχι άγχος :character-oldtimer:
 #56149  από Γιαννης62
 Τετ Ιούλ 06, 2011 5:15 pm
οχι καμιά επιδείνωση.αλα η χριστινα ,δεν εκανε κ. τιποτα.π.χ.φυσικοθεραπείες.τιποτα .κ. καταλαβαίνεις .παρουσιάστηκε πρόβλημα στα ποδια .τωρα κάνει.οπως είπα κ. πριν τα φαρμακα ολα αυτα δεν την βοήθησαν σε τιποτα.κ. αυτος ειναι ο λογος που η γιατρος της πιστευη πως δεν εχει σκλήρυνση. οσο για τις εξετάσεις,διάφορες αιματολογικές.κ. καπια ιδική για λυκο.κ. μαγνητικη.οταν βγουν θα τα πουμαι κ.παλι