• 3Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #5577  από litsa
 Κυρ Ιουν 14, 2009 7:18 pm
ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ για μια συνάντηση στην Αθήνα, εφόσον ταξιδέψω το επόμενο
Σαββατοκύριακο???? ή και Δευτέρα ακόμα??

έχω προγραμματισμένο ταξίδι ... αλλά περιμένω να δω και πως θα είμαι!!!!

άντε κορίτσια και αγόρια .. ακούω προτάσεις!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

στο σπίτι με περνάνε για τρελή... ! :!: :!: :oops: :oops: :oops: αλλά μόνο εμείς ξέρουμε!

Ανασκουμπωθείτε και δηλώστε συμμετοχές!
θα κάνω σύμβαση με τον καιρό να είναι δροσερός... :D :D :D :D :D
 #5598  από elena
 Δευ Ιουν 15, 2009 1:41 pm
καλημέρα Λίτσα ,να σε ρωτήσω κάτι?κ...,δεν βάζεις κάτω!!!
:D :D :D
πάντως ούτε και εγώ.... :D :D
αυτό το σαββατοκύριακο μπορώ μόνο Σάββατο πρωί-απόγευμα,Δεύτερα απόγευμα μετά της 5...
Κυριακή θα λείπουμε οικογενειακώς :!:
 #5609  από litsa
 Δευ Ιουν 15, 2009 3:07 pm
φαντάσου τι έκανα πριν τη σκπ!!
:D :D :D :
τι κάνω μωρέ πια!! ήρθα αθήνα, πήγα στην θεσσαλ. μετά από 5 χρόνια να δω και τους συγγενείς ..

τώρα έχω εξετάσεις στο ανοικτό, και είπα να σας δω γιατι ο θεός ξέρει πότε θα ξανανέβω...

άσε έλενα μου που σκέφτομαι: να αλλάξω και τα εισιτήρια και να φύγω πιο νωρίς!! αν δεν είχα τις εξετάσεις δεν θα ερχόμουν, αλλά ο γιατρός μου, μου λέει να μην το βάζω κάτω :!: :!: :!: :!:
έτοιμη ειμαι να τα παρατήσω!

αν το κάνουμε σάββατο απόγευμα -νομίζω ότι θα είναι καλά...

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
 #5618  από elena
 Δευ Ιουν 15, 2009 5:21 pm
Ναι τι έκανες μωρέ?απλά πας και έρχεσαι Αθήνα -Ρόδο,Ρόδο-Θεσσαλονίκη....κτλ...κτλ....σκέψου να μην είχες βγάλει και το σπυρί!!!!

από μένα ΟΚ για το Σάββατο απόγευμα,κανόνισε ώρα και μέρος ,βγάλε και ανακοίνωση,....
και τα λέμε!!!
 #5619  από litsa
 Δευ Ιουν 15, 2009 5:35 pm
Ας ξεκινήσουμε με συμμετοχες!!
τι ανακοίνωση να βγάλω???

Περιμένουμε δηλώσεις συμμετοχής! αλλά αν κρίνω απο την φθίνουσα πορεία των συναντήσεων προβλέπω μείωση!!
φιλιά πολλά
 #5679  από litsa
 Τρί Ιουν 16, 2009 1:30 pm
Δυστυχώς από εμένα άκυρη η συμμετοχή για λόγους ανωτέρας βίας!!!
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
 #5683  από litsa
 Τρί Ιουν 16, 2009 2:12 pm
na eisai kala alexandre1
αυτή η έλενα με .............μάτιασε... όλο κυκλοφορώ!!! σνιφ !! 8-) 8-) :o :o :roll: :roll: :roll:
 #5684  από elena
 Τρί Ιουν 16, 2009 2:17 pm
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
ναι εγώ σε μάτιασα!!! :o
εσύ που έκανες τάμα να γίνουν όλοι καλά ,και έμεινε έγκυος η θεώνη? :D :D :D :D

Υ.Γ σοβαρά ...τι έγινε? κάτι σοβαρό?
 #5697  από litsa
 Τρί Ιουν 16, 2009 5:41 pm
τίποτα το ιδιαίτερο, απλά θα φύγω το απόγευμα του Σαββάτου απο Αθήνα. Για επαγγελματικούς λόγους, άλλαξα το εισιτήριο....και έτσι δεν θα είμαι η ....ωραία των ΑΘηνών για πολύ!!!

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
φιλάκια πολλά!

και βέβαια να είναι καλά το κορίτσι μας!! και θα κάνω και παράκληση για το φόρουμ και θα πω τη μαμά μου να μας ξαναξεματιάσει!!!!
:| :| :| :|