• ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #55860  από litsa
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 12:21 am
παιδιά συγνώμη αλλα αφήστε τους ψυχωσικούς στον κόσμο τους... δεν είμαστε γιατροί για να κρίνουμε...

και συγνώμη ξανά , αλλα ουτε για αστείο δεν πρεπει να διακόπτουν τα φάρμακα τους, να τα προσαρμόζουν ανάλογα με την πορεία της υγείας τους, ναι ! αλλά όχι διακοπή, τουλάχιστον όχι με την συμβουλή γιατρού...
αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη... και γνωση αποκτειθείσα εδω και μια δεκαετία... δεν το παιζω ειδήμονας, τα λιγα που ξερω σας λέω...

και όσο για τις αντιρήσεις, δεκτές, διάλογος να γίνεται...

Τα σέβη μου..! :greetings-waveyellow:
 #55862  από nowhere
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 1:07 am
billios έγραψε:Αδυνατο να καταλαβω πως μπορει καποιος να προβλεψει τις οδυνηρες βλαπτικες συγκινησιακες αντιδρασεις που θα προκηψουν και να τις αντιμετωπισει με καποιον μαγικο τροπο,η αιτια της καταθλιψης δεν ειναι η Σ.Κ.Π ουτε ο διαβητης ουτε απαραιτητα καποια αρρωστεια.Εν ολιγης απαγορευεται η καταθλιψη εαν δεν μπορεις να την διαχηριστης μονος? Δεν ειναι παντα απαραιτητη η φαρμακευτικη αγωγη,ο λογος που διακοπτεται η αγωγη εαν περνεις για καποιο διαστημα ειναι διαφορετικος απο τον περιγραφομενο.
Ενδεικτικά, συνοπτικά και μόνο και σαν παράδειγμα από αλλού, με μία πρόταση (γιατί φίλε billio, ανοίγεις πολύ μεγάλο ζήτημα και αν αρχίσουμε να το συζητάμε, θα πρέπει να συζητήσουμε για τα πάντα, την ιστορία, την οργάνωση της κοινωνίας, τον πολιτισμό, την οικονομία, την πολιτική..., θέλουμε απεριόριστο χρόνο γι' αυτό και server πολύ μεγάλης χωρητικότητας): Οι εμβολιασμοί γι' αυτό τον λόγο γίνονται, προληπτικά, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, αν θα αρρωστήσει στο μέλλον από διφθερίτιδα, για παράδειγμα, γι' αυτό και εμβολιάζεται εναντίον της διφθερίτιδας.

Τώρα, περί απαγόρευσης, ξανά:
δεν απαγορεύεται τίποτα (φτάνει να μη γίνεται στον σβέρκο των άλλων). Από κει και πέρα, όλοι έχουμε το δικαίωμα, αν βλέπουμε ότι κάτι γίνεται στραβά, να το πούμε και δεν είναι απαραίτητο να έχουμε να προτείνουμε κάτι, πόσο μάλλον αν δεν είμαστε υπεύθυνοι εμείς γι' αυτό το στραβό.
Βέβαια με την ΣΚΠ καταλήξαμε να είμαστε εμείς οι άρρωστοι αυτοί που προσπαθούμε να βρούμε και να προτείνουμε αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης της, χωρίς να είμαστε ούτε γιατροί ούτε υπεύθυνοι για τον λάθος τρόπο αντιμετώπισής της
και το πιό τραγικό είναι ότι μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια...
 #55865  από billios
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 9:19 am
Εισαι πολλυ σωστος εδω,παρασυρομαστε πολλες φορες και ψαχνουμε να βρουμε το πατο στο απυθμενο πηγαδι,μαλλον φταιει ο υπερβολικος ζηλος που μας διακατεχει για να δωσουμε ενα ομορφο τελος σε ολα.
 #55869  από LL--MM
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 10:42 am
nowhere έγραψε:
billios έγραψε:Εν ολιγης απαγορευεται η καταθλιψη εαν δεν μπορεις να την διαχηριστης μονος? Δεν ειναι παντα απαραιτητη η φαρμακευτικη αγωγη,ο λογος που διακοπτεται η αγωγη εαν περνεις για καποιο διαστημα ειναι διαφορετικος απο τον περιγραφομενο.
Η κατάθλιψη ΔΕΝ απαγορεύεται, όπως δεν απαγορεύονται ούτε ο διαβήτης, η σκπ ή η οποιαδήποτε άλλη αρρώστια. Η διαφορά είναι ότι η κατάθλιψη είναι ένα σύμπτωμα που "σερβίρεται" σα σάλτσα σε κάθε αρρώστια, επειδή δε συγκλίνει με τα κοινωνικά επιβεβλημένα δεδομένα ευχαρίστησης ή αυτοϊκανοποίησης
...δεν απαγορεύεται τίποτα (φτάνει να μη γίνεται στον σβέρκο των άλλων).
Σύμφωνοι, απλά, οι "άλλοι" είναι υποχρεωμένοι να υποστούν και να ανεχθούν δυσανάλογα πολλά στο σβέρκο τους, αφού "όλα επιτρέπονται" και δεν επιβάλλεται τιποτα σε κανέναν. Π.χ., μπορεί να έχουμε κατάθλιψη ή όχι από τη σκπ, αλλά την έχουμε δεν την έχουμε, οι αναπληρωτάδες θα μας πουν: "Γιατί ΠΡΟΤΙΜΑΣ να έχεις σκλήρυνση, μια τόοοσο βαριά αρρωστια, ενώ η κατάθλιψη δεν είναι παρά ένα "κρυωματάκι"; Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΓΙΝΕ "MUST" :sad-pacing:

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ:Δεν υπογράφουν γνωματεύσεις :snooty: και ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ :hand:

ΕΜΕΙΣ; :doh: :cry: Γινόμαστε :liar: : Και μετά, μιλάμε για κατάθλιψη. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ στην περίπτωσή μας, ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ (Επι τέλους, να διαφωνήσω με το sou μια φορά! ;) )

Πως τολμάμε να ΜΗΝ έχουμε κατάθλιψη, να πνιγόμαστε να μην είμαστε πανευτυχείς με τη σκπ...

Από κει και πέρα, όλοι έχουμε το δικαίωμα, αν βλέπουμε ότι κάτι γίνεται στραβά, να το πούμε και δεν είναι απαραίτητο να έχουμε να προτείνουμε κάτι, πόσο μάλλον αν δεν είμαστε υπεύθυνοι εμείς γι' αυτό το στραβό.
...βρίσκοντας συχνά, αδίκως το μπελά μας, αφού δε μας αφορά άμεσα... :doh:
Βέβαια με την ΣΚΠ καταλήξαμε να είμαστε εμείς οι άρρωστοι αυτοί που προσπαθούμε να βρούμε και να προτείνουμε αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης της, χωρίς να είμαστε ούτε γιατροί ούτε υπεύθυνοι για τον λάθος τρόπο αντιμετώπισής της και
παίρνοντας πάτημα στη έλλειψη επίσημης ειδίκευσής μας,

το πιό τραγικό είναι ότι μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια...
Φίλε Νowhere, αυτό, δυστυχώς, υπάρχει ακόμα και όπου βρίσκεσαι μέχρι και εσύ: ΕVERYWHERE...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #55879  από nowhere
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 12:55 pm
billios έγραψε:ψαχνουμε να βρουμε το πατο στο απυθμενο πηγαδι
Ε, καλά δεν είναι απύθμενο το πηγάδι, ο πάτος του είναι ορατός αν διαλέξεις μεριά που το κοιτάς: από την (ανοσο)...καταστολή ή από την ελευθερία...(της ροής του αίματος στο ΚΝΣ)
 #55880  από elpida
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 4:56 pm
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

[youtube]
[/youtube]
 #55881  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 5:03 pm
Δεν εχεις αδικο..... :clap:
 #55884  από litsa
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 7:27 pm
sou έγραψε:
billios έγραψε:η αιτια της καταθλιψης δεν ειναι η Σ.Κ.Π/
Για αυτό μην παίρνεις και όρκο, πάντως...
litsa έγραψε:οι διαφωνούντες ας κρατησουν την άποψη τους για τον εαυτο τους, επιτέλους μία φορά!!!

Και ας μην προσπαθούν να πείσουν και τους άλλους΄, ώστε να επιβεβαιωθούν με αυτό τον τροπο ότι έχουν δικιο.....
Και μερικά ποστ αργότερα...
litsa έγραψε:και όσο για τις αντιρήσεις, δεκτές, διάλογος να γίνεται...
Διακρίνω μια στροφή ή μου φαίνεται;
τι θες σου?? τι εννοείς διακρίνω μια στροφή?? .... ?? ...

να σου πω κάτι?? το θέμα δεν ειναι ο διάλογος.... το θέμα ειναι να υπάρχει μια βελτίωση και μία ανάπτυξη στον καθένα από εμάς μέσα απο αυτά που διαβάζει... αλλιώς ειναι εντελώς χασιμο χρόνου το να διαβαζω εις -ει ανουσια ποστ ....

παραθέτοντας απλά γνώμες που ειναι εντελώς προσωπικές... .ειναι σαν να ειμαστε εντελώς άχρηστοι για οτιδήποτε άλλο δημιουργικό, και εχουμε γίνει οι παππούδες στο καφενείο, που ειναι όμως γνώστες επι παντού επιστητού...

Και να ξαναπω κάτι... δεν με ενοχλεί καθολου ο διάλογος... με ενοχλει ομως όταν διακρίνω την προσπάθεια να σε πεισω, να με πεισεις, να τον πείσω ότι εχω δίκιο ...
με ενοχλει το εγωιστικό και εντελώς επιφανειακό συναισθημα του έχω δίκιο και ορίστε..

τεσπα... ας μην το συνεχίσω ... ελπίζω να εχω γίνει κατανοητή...

Τα σέβη μου..
 #55887  από nowhere
 Σάβ Ιούλ 02, 2011 8:12 pm
litsa έγραψε: παραθέτοντας απλά γνώμες που ειναι εντελώς προσωπικές...
με ενοχλει το εγωιστικό και εντελώς επιφανειακό συναισθημα του έχω δίκιο και ορίστε..
Συγγνώμη για την παρέμβαση, δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά,
αλλά ο καθένας μόνο προσωπική γνώμη μπορεί να εκφράσει, εκτός κι' αν μιλάει σαν εκπρόσωπος κάποιας ομάδας.
Ε κι όταν εκφράζει κάποιος μια άποψη πιστεύει ότι έχει δίκιο, ξέρεις εσύ κανένα να πιστεύει τη στιγμή που εκφράζει μια άποψη ότι έχει άδικο, ότι αυτή η άποψη είναι λάθος; Αυτό μπορεί να γίνει μετά, μόνο αν ακούσει την αντίθετη άποψη και καταλάβει ότι η δική του είναι λάθος. Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει αυτός που εκφράζει την αντίθετη άποψη να επιχειρηματολογήσει, δηλαδή να αποδείξει ότι η άποψή του είναι σωστή.
Δεν μπορεί να γίνει μια συζήτηση με άλλο τρόπο.
Σε ξαναρωτώ, προτείνεις την κατάργηση του φορουμ;
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14