μακαρι evapavli 

Όπως είναι τα πράγματα, το σωστό θα ήταν στις 4 η ώρα να μη γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω αλλά να μαρμαρώσουμε. Για πάντα.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
billios έγραψε:πολλυ καλο σημαδι που σε επιασε ατακα το κοκτε'ι'λ να ξερειςΣυμφωνω με τον ''προλαλησαντα''....ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ...και σε επιασε και αμεσως
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:Kαλησπερα σε ολους!4η μερα κορς κ ολα δειχνουν να ειναι ιδια χωρις καμια ακομη βελτιωησ!Το ποδι παραμενει με την κλιση προς τα δεξια κ απο χθες εχω τρομερη αδυναμια στην ομιλια κ το σωμα μου γενικα!Δεν το συζητω για την ασχημη διαθεση..κ την επιθυμια να κοιμαμαι συνεχως(κ να μην τα καταφερνω)!Μου ειπε ο dr σημερα πως θελει ξεκουραση σε υπερμετρο βαθμο κ ισως παρει κ μηνα για να εχω τα αποτελεσματα που θελω!Αυτο σημαινει να ξεχασω το μαγαζι κ την δουλεια κ αυτη την εβδομαδα?JESUS CHRIST!!Εσεις ολοι καλα??Μονο εγω γκρινιαζω ? :/billios έγραψε:πολλυ καλο σημαδι που σε επιασε ατακα το κοκτε'ι'λ να ξερειςΣυμφωνω με τον ''προλαλησαντα''....ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ...και σε επιασε και αμεσωςΝα πας ,ακομα καλυτερα τις επομενες μερες
......ΚΑΙ.....ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ....ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ....το πουλμανακι...ετοιμαζεται.....
![]()
![]()
podiki έγραψε:Περαστικά σου εύχομαι , η αλήθεια είναι πως και η ώση θέλει το χρόνο της , μάλλον θα πρέπει να ξεκουραστείς αυτές τις μέρες . Δεν γκρινιάζεις βέβαια μόνο εσύ , όλοι το έχουμε περάσει αυτό το στάδιο μια - δυο - κάμποσες φορές . Αν θες πήγαινε στο θέμα της ΧΕΝΦΑ , πιστεύω θα βρεις κάποια χρήσιμα πράγματα για το τι πρέπει να κάνεις ώστε να νιώσεις καλύτερα .Ποντικακι ..σε ποιο θεμα της ΧΕΝΦΑ?
pelopidas έγραψε:κανεις εδω δεν ειναι καλα, απλως μερικοι ειναι λιγο καλυτερα!Εγω ευχομαι ολοι να ειναι καλυτερα!Απλως απορω με μενα μηπως εχω γινει πολυ γκρινιαρα!Οσο για τον υπνο κοιμαται το πνευμα μου κ το σωμα μου ειναι εκει μεσα στην ενταση ..!Δεν μπορω να το περιγραψω σωστα!Θα περασει που θα παει.. οι παλικαριες πληρωνονται ακριβα!!
η αυπνια ειναι απο την κορτιζονη, βρες κατι για να κοιμηθεις
(εχουμε κανει και τεστ εδω και καταληξαμε οτι η βαλεριανα valmane ειναι η καλυτερη)
μπορεις να κανεις και μερικα δροσερα ντους?
θελει λιγο καιρο, αλλα θα περασει
Ολγακι έγραψε:Γεια evapavli,Ευχομαι ταχυτατη αναρρωση ολγακι ..κ να ναι το τελευταιο επεισοδιο της χρονιας σου(αν οχι της ζωης)
Δεν εισαι μονη και εγω πηρα τη δοσουλα μου την προηγουμενη βδομαδα (3ημερο κορτιζονης), ομως ακομη δεν εχω δει αποτελεσμα, υποπτευομαι πως θα αργησει λιγακι. Ειχε και πολυ ζεστη εκεινες τις μερες και με πειραξε. Λεω απλα υπομονη...