• Αδυναμια δεξιου χεριου

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #55567  από NikoleScully
 Τρί Ιουν 28, 2011 12:29 pm
Καλημερα παιδες!!!!!
Ξυπνησα καλα και εδω και μιση ωρα εχω αδυναμια δεξιου χεριου....λετε να παω νοσοκομειο?θα με βαλουν σε κορτιζονη η τζαμπα τον κοπο που θα περιμενω,εχουν και απεργιες...
 #55647  από NikoleScully
 Τρί Ιουν 28, 2011 11:27 pm
Μωρε το αντεχω...αλλα εχω και αδυναμιια στο ποδι το δεξι και χανω τις λεξεις....θα παω,,,,, λογκα σε κορντιζονη θα με βαλει....η νπορει και τιποτα..εχω θα παρω απο κοντα το σακουβαγιαζ μου και οτι εινια θα γινει
 #55772  από mplearkouda
 Πέμ Ιουν 30, 2011 9:08 pm
Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι ένα νέο σύμπτωμα για να θεωρηθεί νέο επεισόδιο και να χρήζει αγωγής με κορτιζόνη πρέπει να περάσουν πάνω από 24 ώρες.
 #55773  από christosathens06
 Πέμ Ιουν 30, 2011 9:59 pm
Συμφωνώ με την Mplearkouda.
Ειμαι και εγώ της άποψης να κλείσει 24ωρο για να πας στον γιατρό σου. Οτιδήποτε άλλο λιγότερο από αυτό δεν είναι ανησυχιτικό.
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι ένα δροσερό μπανάκι πάντα βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις και με χαλαρώνει πολύ.
 #55778  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 30, 2011 11:47 pm
NikoleScully έγραψε:Μωρε το αντεχω...αλλα εχω και αδυναμιια στο ποδι το δεξι και χανω τις λεξεις....θα παω,,,,, λογκα σε κορντιζονη θα με βαλει....η νπορει και τιποτα..εχω θα παρω απο κοντα το σακουβαγιαζ μου και οτι εινια θα γινει
ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ??? ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ??? ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ???.........ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ....ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ-ΓΡΗΓΟΡΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ... :banana-blonde: :banana-dance: :banana-guitar: :banana-linedance: :banana-jumprope:
 #56012  από NikoleScully
 Δευ Ιούλ 04, 2011 12:16 pm
Καλημερα.....
Μετα απο αρκετο τρεξιμο λογο απεργιας καταφερα να κανω κορτιζονη σαβ/κυρ και τωρα παιρνω χαπια κορτιζονη.....ο γιατρος του ικα μου ειπε να παρβ ρεμπιφ 44 γιατι το 22 δεν με καλυπτει...ειμαι πολυ καλυτερα...ευχαριστω πολυυυυ....μονο το χερι ακομα με ταλαιπωρει αλλα θα περασει σιγα σιγα,του κανω γυμναστικουλα,ποδι και ομιλια πολυ καλυτερα!!!!
 #56038  από Thor
 Δευ Ιούλ 04, 2011 5:47 pm
Περαστικα και μην τα αφηνεις γιΑΤΙ ΕΙΝΑι κριμα
ετσι εκανα και γω αλλα ειναι λαθος
διοτι το ξερω ειναι ταλαιπωρια αλλα
δεν εχεις αλλη επιλογη
αργια μητηρ πασης κακιας