• κατακρατηση

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #55534  από arianne
 Δευ Ιουν 27, 2011 11:41 pm
τωρα και ενα χρονο πρεπει να καν ενα ουροδυναμικο ελεγχω!ξερει κανεις τι ειναι?απτο 09 εχω κατα καιρους κατακρατηση αλλα λογο εγκυμοσυνης το αφησα αλλα τωρα νομιζω οτι ηρθε η ωρα να παω..
 #55729  από Ολγακι
 Τετ Ιουν 29, 2011 11:43 pm
Γεια,

Εχω κανει ουροδυναμικο ελεγχο. Η εξεταση δε με βοηθησε καθολου γιατι το προβλημα που εχω το γνωριζα ηδη, αλλα εκανα τη βλακεια και πηγα (ακουσα τους γιατρους...). Σου βαζουν καθετηρες κλπ.. και για μενα ηταν επωδυνο και ασκοπο. Θα μπορουσαν να δουν το προβλημα μου και κανοντας ενα απλο υπερηχο πριν και μετα την ουρηση. Τι να πω... εγω δε θα ξαναπηγαινα...

Φιλια πολλα
 #55731  από arianne
 Τετ Ιουν 29, 2011 11:48 pm
ευχαριστω για την απαντηση,επειδη ειμαι καινουργια θεωρησα πωσ αφου δεν με ξερει κανεισ δεν θα ειχα απαντηση.μου ειπε ο γιατροσ να κανω υπερηχω πρωτα κ μετα ουροδυναμικο ελεγχω.πινω νερο αλλα τουαλετα γιοκ.ελαχιστα κ αυτο συνηθωσ οταν ανοιξω την βρυση.θελω να το αποφυγω αλλα τι?ετσι θα συνεχιστει?μην παθω καμια ουρολοιμωξη κ τρεχω!!
 #55738  από Ολγακι
 Πέμ Ιουν 30, 2011 8:18 am
Καλημερα

Παρομοιο προβλημα εχω εγω 3 χρονια τωρα, δεν μπορω να 'ξεκινησω' την ουρηση ευκολα, πρεπει να πιεζω την κοιλια, και συχνα μενει υπολειμμα.

Ουρολοιμωξη δεν εχω παθει ακομη, ομως πινω πολυ νερο (10-12 ποτηρια την ημερα) και τρωω πολλα φρουτα. Ο χυμος λεμονι βοηθαει αν τον 'αντεχεις', εμενα μου αρεσει.

Οταν πηγα για τον ουροδυναμικο αφου με ταλαιπωρησαν μια ωρα (ημουν βεβαια και εγω σε αθλια κατασταση με τον ορο της κορτιζονης στο χερι), μετα μου ειπαν... ''ενταξει, τωρα εσυ εχεις βρει τι να κανεις, να πιεζεις την κοιλια, κι οταν δε λειτουργει πια ελα να σε μαθουν πως να κανεις διαλειποντες καθετηριασμους.''
 #55739  από pelopidas
 Πέμ Ιουν 30, 2011 8:24 am
ο χυμος cranberry βοηθα πολυ στην προστασια απο ουρολοιμωξεις ειδικα τις γυναικες, που παθαινουν συχνοτερα
στην αμερικη και την βορεια ευρωπη τον χρησιμοποιουν πολυ

τωρα για την εξεταση θα ελεγα οτι τι προβλημα μαλλον σου ειναι γνωστο, η εξεταση θα το επιβεβαιωσει, αλλα δεν θα το λυσει
να δεις ομως και τις ασκησεις Kegel στο ιντερνετ, θα σε βοηθησουν πολυ, δεν ειναι απλως να πιεζεις την κοιλια σου
ειναι ευκολες και απλες