• Hello Forum!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #55716  από christosathens06
 Τετ Ιουν 29, 2011 7:39 pm
Γειά σας σε όλους και ευχαριστώ πολύ για το θερμό καλωσόρισμα.
Όπως λοιπόν ανέφερα, πάσχω από ΣΚΠ εδώ και αρκετά χρόνια. Έχω περάσει αρκετές ώσεις (κινητικές, οπτικές, υπαισθησίας κτλ) και πολλά γραμμάρια κορτιζόνης. Έως τώρα τα υπολείμματά μου είναι σπαστικότητα στο δεξί μου πόδι και υπαισθησία και στα 2 μου πόδια.
Λαμβάνω πάνω απο 10 χρόνια ιντερφερόνες (Extavia) και εδώ και περίπου 8 μήνες παίρνω και Entact για την κατάθλιψη. Άντεξα αρκετά χρόνια να παλεύω με το ψυχολογικό κομμάτι αλλά φαίνεται κουράστηκα και ο νευρολόγος μου με έβαλε σε αυτά. Εδώ και μήνες με την αγωγή νιώθω πάρα πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν, όμως δεν θα κρύψω και την αμφιβολία μου στο κατα πόσο τα χάπια φτιάχνουν διάθεση ή η ιδέα των χαπιών... Νομίζω οτι έχετε βρεθεί και άλλοι εκεί και θα εχετε και εσείς παρόμοιες ιδέες.
Είμαι ελ. επαγγελματίας, πράγμα που δίνει αρκετή άνεση στο να μην δουλεύω όποτε χρειάζεται αλλά όπως καταλαβαίνετε όταν δεν δουλεύω δεν βγάζω και άμα δεν βγάζεις αρχίζουν οι πιέσεις...
Αυτά προς το παρόν.
Χαιρετισμούς σε όλους σας.
 #55724  από diamantis
 Τετ Ιουν 29, 2011 9:56 pm
γεια σου χρηστο.
νομιζω οτι οι πιεσεις που ο ιδιος ανεφερες
ΙΣΩΣ ειναι η αιτια,σε καποιο βαθμο της ψυχικης
σου επιβαρυνσης,ΙΣΩΣ.
Οσο για τα χαπια,αν το αποτελεσμα ειναι οκ.
ας τα κανεις φιλους σου,ΝΟΜΙΖΩ οτι
τελικα το αποτελεσμα μετραει.
Να,σαι καλα,χωρις πολλες σκεψεις,ΟΣΟ μπορεις.
 #55728  από billios
 Τετ Ιουν 29, 2011 11:06 pm
Γεια σου χρηστο και καλως μας βρηκες [τα φωτα ρεεεε!!!] την εχεις τσακισει τοσα χρονια,της εχεις παρει τον αερα και μην κολωνεις τωρα.ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ε! μεγαλο θεμα κι αυτο,εγω ειπα οτι καταλαθος θα βαλω μια γλαστρα κατω απο τα κλουβια με τα καναρια μου και οτι κατσει......... :teasing-neener: .Μετραει αυτο που ειπε ο διαμαντης,απασχολησε το μυαλο σου οσο πιο πολλυ μπορεις
 #55786  από maestro
 Παρ Ιούλ 01, 2011 1:23 am
Γεια σου φιλε Χρηστο, ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ...
 #55857  από ΛΕΝΑ
 Παρ Ιούλ 01, 2011 11:52 pm
γεια σου χρηστο , ελπιζω να βγεις γρηγορα απο την καταθλιψη.κανε παρεα με ανθρωπους
ευχαριστους και απομακρυνε οσο μπορεις βεβαια τα¨πρεπει¨απο την ζωη σου
πιστεύω οτι βοηθάει
 #55858  από elenipir
 Παρ Ιούλ 01, 2011 11:55 pm
Γεια σου Χρηστο καλως ηρθες και απο μενα ευχομαι σιγα σιγα να πανε ολα καλα ...!!!