• Έρευνα για τη δημιουργία εμβολίου κατά της ΣΚΠ

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #55664  από kmnt
 Τετ Ιουν 29, 2011 1:22 am
Γειά σας παιδιά, είμαι νέος στο χώρο οπότε γειά σε όλους καταρχήν.

Δεν έχω ΣΚΠ ο ίδιος αλλά μέλος της οικογένειας μου οπότε δεν ξέρω αν και κατά πόσο είναι οκ το να γράφω εδώ για εσάς, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα.

Ο λόγος που γράφω είναι ότι βλέποντας ΣΚΑΙ (δε κάνω διαφήμιση, απλά για να διευκολύνω όσους το ψάξουν) είδα μια νέα επιχειρηματική ιδέα αν κατάλαβα καλά η οποία υποστηρίζει ότι έχει βρεί μια ουσία η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώς εμβόλιο κατά της ΣΚΠ.

Αν τα πράγματα είναι όπως λένε (που ελπίζω να ανεβάζουν μόνο σοβαρές και με προοπτική προτάσεις) τότε ίσως τα μηνύματα να είναι θετικά. Γενικώς θέλω να είμαι αισιόδοξος και έχω πίστη πως με τη πρόοδο της τεχνολογίας και της έρευνας, η λύση στις μέρες μας είναι πιο κοντά από ποτέ.

Υπομονή σε όλα τα παιδιά που δίνουν τον αγώνα τους καθημερινά και εύχομαι οι θεραπείες που εμφανίζονται να προχωρήσουν και να φέρουν αποτέλεσμα.

Ακολουθούν τα λίνκ (ελπίζω να μην έχουν ξαναμπεί).

http://kainotomeis.gr/html/news-results.html

http://kainotomeis.gr/pdf/Panels_symmet ... _Part4.pdf
 #55669  από kmnt
 Τετ Ιουν 29, 2011 2:22 am
Γειά σου κι εσένα Σού,

Βασικά ένα που μου χτύπησε άσχημα να πώ την αλήθεια ήταν αυτό το Ελ- που μου θυμίζει Λιακόπουλο αλλά ήθελα (και θέλω) να πιστεύω πως κάτι με επιχειρηματική προοπτική θα είναι έστω και λίγο σοβαρό και ελπιδοφόρο.

Δε γνωρίζω τόσο τεχνικές λεπτομέρειες κτλ οπότε φυσικά θα δεχτώ τις απόψεις σου εφόσον τυγχάνεις βλέπω πλήρως ενημερωμένος (-η;) άλλωστε μοναδικός μου στόχος ήταν η ενημέρωση για ένα θέμα που στα φαρμακευτικά και ιατρικά νέα δεν είχα δει να συζητηθεί βέβαια την πάτησα μιας και δεν είχα τσεκάρει τη γενική συζήτηση.

Καταλαβαίνω πως το θέτεις το θέμα και φυσικά δεν παρεξηγούμαι και ελπίζω να μη λειτούργησα όπως τους τηλεαγγελιοφόρους που δυστυχώς τρέφονται από το πόνο των άλλων μιας και πουλάει άσε που σε αυτόν βρίσκουν πάτημα διάφοροι μαθητευόμενοι μάγοι για να κοροιδέψουν κόσμο που ψάχνει από κάπου να πιαστεί.

Ελπίζω η έρευνα να έχει αποτελέσματα πάντως γιατί είναι άνθρωποι, οικογένειες ολόκληρες που κρέμονται από τις ειδήσεις, τις εφημερίδες, τα σάιτς, περιμένοντας να ακούσουν κάποια στιγμή τα νέα που θέλουν, και σίγουρα εσύ το ξέρεις καλύτερα από εμένα.

Υ.γ. Δε ξέρω τι είναι τα Τ λεμφοκύτταρα, ελπίζω να μην εκτελεστώ με διαδικασίες εξπρές! :lol: (αστειάκι) :)
 #55672  από kmnt
 Τετ Ιουν 29, 2011 2:54 am
Βασικά αν διαβάσεις αυτά που λέει στο pdf
Η Ελμυελίνη (Ελλάς+Μυελίνη) είναι μια πεπτιδική χημική σύνθεση της ELDRUG, δραστική σε πειραματόζωα. Η δράση της
είναι ανοσορρυθμιστική στα πειραματικά προκλινικά μοντέλα της ασθένειας και εν δυνάμει θεραπευτικό εμβόλιο.
Η Ελμυελίνη, με προοπτική παγκόσμιας κυκλοφορίας μετά την ολοκλήρωση των κλινικών δοκιμών, προστατεύεται με
παγκόσμιες πατέντες, των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ELDRUG. Η Ελμυελίνη της ELDRUG σχεδιάστηκε
ως ανοσοθεραπευτικό εμβόλιο και διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις κυκλοφορούσες Ιντερφερόνες (Avonex,
Rebif,, Betasheron) και Glaticamer της TEVA του Ισραήλ – που αποφέρουν ετησίως 10 δισ. ευρώ στις χώρες παραγωγής
τους. Στόχος είναι η για πρώτη φορά διεθνώς κλινική δοκιμή και ανάπτυξη Ανοσοθεραπευτικού Εμβολίου στην
Σκλήρυνση κατά Πλάκας και τελική κυκλοφορία επ΄ωφελεία της Υγείας, Κοινωνίας και Εθνικής Οικονομίας.
Είναι λές και μοναδικός του στόχος είναι να σώσει την Ελληνική οικονομία με το ΕΛ-υπερόπλο το οποίο θα καταφέρει να αρπάξει 10 δίς ευρώ από τους Μασώνους-Σιωνιστές εβραίους που ελέγχουν τον κόσμο και που η ΕΛμυελύνη θα τους χτυπήσει αλύπητα.

Τέλοσπάντων, ας μη γίνομαι κακός, έτσι και αλλιώς όλα αυτά θα φανούν στη πράξη...

Αυτό για συλλόγους και events που λές μου φέρνει στο μυαλό κάτι τύπους από δίκτυα-πυραμίδες που πουλάνε διάφορες "μαγικές" μπούρδες και που κάνουν ο ένας τον άλλο υποεπιχειρηματία και ανθυποεπιχειρηματία με στόχο να γίνουν όλοι πλούσιοι... Είχα πάει μια φορά σε ένα τέτοιο και μου φάνηκε σαν συνάντηση παραθρησκευτικής οργάνωσης. Απορώ πως μορφωμένοι άνθρωποι πιάνονται σε τέτοιες μπούρδες...
Η ΣΚΠ είναι μια αρρώστια που απλά δεν έπρεπε να υπάρχει. Η βλακεία και η στενομυαλιά θα τη συντηρούν για πολλά πολλά χρόνια ακόμα, δυστυχώς.
Αυτό το κομμάτι δεν το έπιασα να πώ την αλήθεια, γιατί δε θα έπρεπε να υπάρχει και πώς τη συντηρούν η βλακεία και η στενομυαλιά; Συγνώμη εάν τα έχεις γράψει ήδη κάπου αλλού μιας και δεν έχω διαβάσει τα θέματα του φόρουμ διεξοδικά.
 #55694  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιουν 29, 2011 1:48 pm
kmnt :text-welcomewave: :text-welcomeconfetti: :text-welcomewave: ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ !!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΣΘΕΝΗΣ :romance-heartsthree: Οσο για το εμβολιο...τα ειπες και εσυ....τι λεω εγω η χαζη...μαθηματικος...ασθενης...ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ...ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ...Τα ποντικακια τα αρρωστησαν αυτοι...Εμεις,γιατι αρρωστησαμε ??????Ας το βρουν,πρωτα και μετα...μιλαμε και για εμβολια,θεραπειες κλπ!!!.......... :angry-cussing: εγω...ουτε πανω στο πτωμα μου,δεν θα τους αφησω να κανουν πειραματα.... :angry-banghead: ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ :greetings-waveyellow:
 #55695  από kate2002
 Τετ Ιουν 29, 2011 2:13 pm
ναι αλλα αννα, αν ησουν ποντικακι θασουν καλα τωρα!... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

χιουμορ εν οψη...πωλησεων κατω του κοστους :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

:bow-yellow: ποσοι πια θελουν στησιμο στο γουδί θεεεεεεε!!!!! γκαβωθηκες, καλα, κουφαθηκες κιολας;! με τα κέρατα!