• Μήπως κρυβόμαστε?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #55237  από tzitzifia
 Παρ Ιουν 24, 2011 2:08 pm
Είναι κάτι που έχω σκεφτεί πολλές φορές και νιώθω άσχημα, προφανώς όχι αδικαιολόγητα..Μήπως σε κάποιες περιπτώσεις κρυβόμαστε πίσω από την ms?? Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ.
π.χ. βαριέμαι να πάω για καφέ με τη Μαρία-> "έλα Μαράκι, είμαι χάλια μωρέ, δεν θα ρθω"
Αν η πλειοψηφία απαντήσει οτί δεν ισχύει, τότε είμαι μελάλο κ****παιδο :violence-pistoldouble:
υ.γ. Δεν εννοώ κατ' εξακολούθηση!
 #55238  από ΑΝΔΡΙΑΝΑ
 Παρ Ιουν 24, 2011 2:16 pm
Από τη εμπειρία μου, θεωρώ ότι ισχύει, πολλές φορές η σκλήρυνση είναι δικαιολογία και εξιλαστήριο θύμα για πολλά δεινά της ζωής μας!
 #55242  από LL--MM
 Παρ Ιουν 24, 2011 3:39 pm
Θέμα: Μήπως κρυβόμαστε?
tzitzifia έγραψε:Είναι κάτι που έχω σκεφτεί πολλές φορές και νιώθω άσχημα, προφανώς όχι αδικαιολόγητα..
Το αδικαιολόγητο εξαρτάται από την κάθε περίπτωση... :P

Μήπως σε κάποιες περιπτώσεις κρυβόμαστε πίσω από την ms?? Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ.
π.χ. βαριέμαι να πάω για καφέ με τη Μαρία-> "έλα Μαράκι, είμαι χάλια μωρέ, δεν θα ρθω"
Θα προτιμούσες να της πεις "Ρε Μαρία, σε βαριέμαι, γι'αυτό δεν έρχομαι!"
Εδώ, το ότι έχεις σκπ είναι μια πρόφαση που δίνεις, ουσιαστικά δε θέλεις να την προσβάλλεις... Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα: αν δεν είχες σκπ, κάτι άλλο θα έβρισκες για να μην πας :roll: "Πρέπει να σιδερώσω τη μπουγάδα" ή ότι άλλο... ΚΑΙ ΕΤΣΙ δεν στενοχώρησες τη Μαρία...

Αν η πλειοψηφία απαντήσει οτί δεν ισχύει, τότε είμαι μελάλο κ****παιδο :violence-pistoldouble:
Δεν ξέρω τι λέει η πλειοψηφία, αλλάκαλά θα κάνεις να πετάξεις τις ενοχές στο καλάθι των αχρήστων... Αλλά μήπως το ότι βαριέσαι οφείλεται ΚΑΙ στη σκπ ώς ένα σημείο;;;

υ.γ. Δεν εννοώ κατ' εξακολούθηση!Τη σκπ, πάντως, την έχουμε κατ' εξακολούθηση, αφού δε φεύγει! :roll:
 #55243  από billios
 Παρ Ιουν 24, 2011 3:51 pm
LL--MM :bow-yellow: :bow-yellow:
 #55249  από Π.Μ79
 Παρ Ιουν 24, 2011 4:37 pm
Εγώ καλύπτομαι άμα πρέπει να κουβαλήσω κάτι και το λέω στο φίλο μου το Θοδωρή που δουλεύει σε μεταφορική :D
Με βρίζει αλλά στο τέλος το κάνει :D

Σοβαρά τώρα, εμένα δε με νοιάζει καθόλου να πω ότι βαριέμαι.
Είτε οφείλεται στη σκπ ή στη δικιά μου βαρεμάρα, δεν αλλάζει κάτι.

Αν παρεξηγηθεί το Μαράκι, το Κωστάκη το Γιαννάκη κλπ, ποσώς με απασχολεί (είμαστε και άρρωστοι :D )
 #55250  από kath
 Παρ Ιουν 24, 2011 4:49 pm
Αλλά μήπως το ότι βαριέσαι οφείλεται ΚΑΙ στη σκπ ώς ένα σημείο;;;

Συμφωνω απολυτα με LL--MM
Ειδικα στο παραπανω
 #55251  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 24, 2011 4:51 pm
tzitzifia έγραψε:Είναι κάτι που έχω σκεφτεί πολλές φορές και νιώθω άσχημα, προφανώς όχι αδικαιολόγητα..Μήπως σε κάποιες περιπτώσεις κρυβόμαστε πίσω από την ms?? Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ.
υ.γ. Δεν εννοώ κατ' εξακολούθηση!
....η ms ,με τη χρονια κοπωση ,εμενα προσωπικα ,με εχει κανει να βαριεμαι ΣΥΝΕΧΩΣ ,να ειμαι τεμπελα ΣΥΝΕΧΩΣ !!! Οταν ειναι να παω καπου ,να κανω κατι και...ΘΕΛΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...τοτε πιεζομαι,κουραζομαι...ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!! :banana-dreads: Οταν,ομως δεν γουσταρω ε!!! ΤΟΤΕ ΟΧΙ!!!Δεν ειναι,λοιπον,δικαιολογια για μενα ,η παθηση,αλλα υπαρκτο προβλημα !!! Και...δεν με απασχολει αν και ποσο, θα δειξουν κατανοηση οι μη ασθενεις ''συνανθρωποι''...Λεω ''δεν μπορω'' και...σκασιλα μου...τι θα πουν οι ασχετοι μ-λ-ες !!! :violence-hammer: Τι κακια που ειμαι..!!!Ε...??? :angry-devil:
 #55496  από anni
 Δευ Ιουν 27, 2011 4:43 pm
tzitzifia εγω σε καμια περιπτωση δεν κρυβομαι πισω απο αυτο.....
ισα ισα νομιζω οτι βαζω μεγαλη δυναμη για να ανταπεξελθω στην καθημερινοτητα....
και καθε πραγμα που καταφερνω νοιωθω μεγαλη ικανοποιηση , μου δινει ωθηση
να παω παρακατω.....
φυσικα υπαρχουν πραγματα που δεν τα καταφερνω και υπαρχουν ασχημες μερες και που
δεν μπορω απο την κοπωση και σερνομαι τοτε οκ δεν το κανω .........
λεω απλως δεν μπορω.....
παντως δεν ξερω αν το 'χετε νοιωσει......
εγω απο τοτε που εχω τη ''φιλη μας'' νοιωθω οτι κανω πιο πολλα πραγματα....
εχω πεισμωσει και εχω θυμωσει.....
σαν να βαζω στοιχημα με τον εαυτο μου....
χαχαχα το καταφερα........δεν θα με βαλεις κατω.....

τρεχω ........τι αραγε κυνηγω;
το χρονο και αυτα που ισως δεν προλαβω να κανω......
 #55507  από litsa
 Δευ Ιουν 27, 2011 6:30 pm
συμφωνώ αννι μας...
 #55524  από NikoleScully
 Δευ Ιουν 27, 2011 10:03 pm
Και εγω παιδια οταν βαριεμαι το λεω ισα...ΒΑΡΙΕΜΑΙ...δεν θελω να χρησιμοποιω την ασθενεια σαν δικαιολογια......και δουλειες και βαρη σηκωνω και ολα αλλα αν με πιανει η σπαριλα μου....το λεω....