• BETAFERON ΤΕΛΟΣ

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #55458  από Γιάννης
 Κυρ Ιουν 26, 2011 11:22 pm
Ευχαριστώ κορίτσια, στη διαθήκη μου θα σας αφήσω το γιλέκο να με θυμάστε
 #55459  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιουν 26, 2011 11:50 pm
Γιάννης έγραψε:Ευχαριστώ κορίτσια, στη διαθήκη μου θα σας αφήσω το γιλέκο να με θυμάστε
Ποια απ'ολες θα το κληρονομησει ??????Θα μαλλιοτραβηχτουμε....Τετοιο γιλεκακι....Θα περπαταμε σταθερα ,καμαρωτα,σε ευθεια γραμμη,σαν...μοντελες....μαχη θα γινει... :violence-duel: ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ !!! ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ,ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ !!! Εγω ,εχω μια ολιγη απο Ηashimoto (αυτοανοση θυρεοειδιτιδα) και κανω εξετασειις καθε εξαμηνο !Δεν ξερω ,αν το ειχα προ σκπ 'η αν φταινε, σιγουρα, οι ιντερφερονες !!! Παντως,αργησαν οι γιατροι να με βαλουν να κανω ελεγχο!!! Μολις ,πριν τρια χρονια ,ενω ανακατευομαι με τις ιντερφερονες...απο το 1998...avonex-rebif-betaferon... :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :angry-jumpinganger:
 #55467  από Μιμικαμ
 Δευ Ιουν 27, 2011 9:17 am
Αννα καλημέρα και καλή εβδομάδα....

Ας το κληρονομήσουμε εμείς με το καλό....και αφού πρόκειται να μας κάνει μοντέλες,
προτείνω, να το αλληλοδανειζόμαστε, δεν θα τα χαλασουμε βρε αδελφέ :teasing-neener:

Και για να σοβαρευτούμε λίγο, Γιάννη δεν πιστεύω να μας κακιώσεις.....σίγουρα οι
ιντερφερόνες δημιουργούν διάφορα θέματα....γνώμη μου είναι, εαν δεν θέλεις να
μπείς σε μια τέτοια διαδικασία ψαξίματος, οπως αναφέρουν πολύ σωστά, Αννα, kate,
να περιμένεις περίπου ενα μηνα μέχρι ο οργανισμός σου να επανέλθει στα φυσιολογικά
του, και τότε αναλόγως πράττεις.... :happy-bouncymulticolor:
 #55485  από Γιάννης
 Δευ Ιουν 27, 2011 2:05 pm
Αχ κοριτσάκια μου τι καλές που είστε, λέω να σας αφήσω και ένα κτηματάκι στην ωραία Λούτσα, θα βγαίνετε με το γιλέκο να ποτίζετε τα ζαρζαβατικά :banana-dreads:
 #55486  από kate2002
 Δευ Ιουν 27, 2011 2:07 pm
γιαννηηηηηη... παω να κλαψω βρε...
δεν πιστευω να το κανεις για...φορολογικους λογους , ε;
 #55504  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 27, 2011 6:10 pm
Γιάννης έγραψε:Αχ κοριτσάκια μου τι καλές που είστε, λέω να σας αφήσω και ένα κτηματάκι στην ωραία Λούτσα, θα βγαίνετε με το γιλέκο να ποτίζετε τα ζαρζαβατικά :banana-dreads:
...ειναι παραθαλασσιο???Αν,ειναι,βαλε μπαρες μεσα στο νερο ,να κρατιομαστε,να κανουμε aqua-aerobic :banana-blonde: :banana-dance: :banana-jumprope: :banana-linedance: ....θα σας δειξω ασκησεις...εχω γινει σιγα-σιγα. μαθηματικος με ειδικοτητα στη θαλασσογυμναστικη....Ετσι??? Πριν αποδεχτουμε την κληρονομια,να βαλεις τις μπαρες!!!....γιατι,αν κρατηθουμε η μια απ'την αλλη...αστα...ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ !!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΚΟΤΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ,ΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ......ΠΑΜΕ ΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΙΤΣΙ-ΠΛΙΤΣΙ :romance-kisscheek:
 #55505  από Γιάννης
 Δευ Ιουν 27, 2011 6:20 pm
ANNA ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ έγραψε:ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ !!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΚΟΤΙΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ,ΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ......ΠΑΜΕ ΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΙΤΣΙ-ΠΛΙΤΣΙ :romance-kisscheek:
Εκεί αποσκοπούσαν οι (δήθεν) προσφορές μου, στο ομαδικό πλίτσι-πλίτσι :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads: :laughing-rolling: :banana-dreads:
 #55510  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 27, 2011 7:04 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ...με ολη αυτη τη συζητηση...μη μου πεις οτι δεν αισθανεσαι καλυτερα!!!!!!!!!!!!.....σιγουρα ,σου περασε η νοσταλγια για το betaferon :twisted:
 #55511  από Γιάννης
 Δευ Ιουν 27, 2011 7:33 pm
Καμμία νοσταλγία Άννα, σήμερα όλο το πρωί ήμουν πολύ καλύτερα, αυτή τη στιγμή ερείπιο. Ίσως δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο (και τις στάσεις του σώματος) να ξεκουράζομαι όσο χρειάζεται. Το σίγουρο είναι οτι κουράζομαι πολύ εύκολα. Θα δούμε
 #55513  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 27, 2011 7:51 pm
Σε καταλαβαινω!!!Κι εγω ,μια απ'τα ιδια !!! Υπομονη :handgestures-salute: