• ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #55462  από Κώστας
 Δευ Ιουν 27, 2011 12:29 am
Παιδιά, καλησπέρα
επιμένω στην ιδέα να στείλουμε μία έστω πανομοιότυπη επιστολή 826 διαφορετικές φορές (ο καθένας μας από μία), προσωπικά στο κύριο Λοβέρδο. Όχι στο υπουργείο, αλλά στο σπίτι του. Τι θα κάνει; Τουλάχιστον από περιέργεια θα διαβάσει τις πρώτες από αυτές. Μετά βλέποντάς τις να επαναλαμβάνονται, ίσως ευαισθητοποιηθεί σαν άνθρωπος και μας δώσει λίγη σημασία. Εδώ που τα λέμε δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι έχει πλήρη και σαφή γνώση του τι ακριβώς συμβαίνει με τις επιτροπές. Όπως συμβαίνει συνήθως με τους υπουργούς, θα μάθει τελευταίος την επικρατούσα κατάσταση (σε σχέση με τις επιτροπές), στο υπουργείο της αρμοδιότητάς του!
Ας δοκιμάσουμε!
Έχουμε να χάσουμε τίποτα παραπάνω από το κόστος του γραμματόσημου!;
 #55463  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 27, 2011 12:56 am
Συμφωνω :clap: Ο Λοβερδος ειναι ο αρμοδιος υπουργος ??? Εχω χασει το λογαριασμο μ'αυτους πια!!! Ασε που μπερδευω τα ΠΑΣΟΚακια με τα ΝΔακια !!! (..δεν φταιω εγω..αδελφακια ειναι...) Μπορουμε να βρουμε τη διευθυνση του??? Παντως,απο αυριο,θα προσπαθησω να κανω σχετικη δημοσιευση στο φορουμ !!! Πιστευω ομως,οτι πρεπει να απευθυνεται ΚΑΙ στους γιατρους!!!Να παρουν θεση επιτελους,να παψουν να κανουν τους...κινεζους !!! Την π----νια ,που μου εκανε νευρολογος τουΙΚΑ με ψευτικη γνωματευση,πριν δυο χρονια,την ανεφερα σε 3 νευρολογους...Το μονο που εκαναν ηταν να κουνησουν,με συμπονοια το κεφαλι τους!!!Μονο,ο νευροχειρουργος που μου κανει βελονισμο εγινε εξω φρενων και εστειλε μια τσουχτερη επιστολη σ'αυτη την ''κυρια''....που δεν του απαντησε,βεβαια...ΚΑΙ ΡΩΤΩ!!! Αν καποιος απο μας μαθαινε οτι ενας συναδελφος του ,με τη συμπεριφορα του,διασυρει ολο τον κλαδο,δεν θα αντιδρουσε???Προσωπικα :angry-fire: θα γινομουν...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ :greetings-waveyellow:
 #55464  από Κώστας
 Δευ Ιουν 27, 2011 1:06 am
Άννα, ο μόνος τρόπος να "εκβιάσεις" την έγγραφη απάντηση σε μια επιστολή που απευθύνεις σε οποιονδήποτε δημόσιο υπάλληλο ασχέτως θέσης αρμοδιότητας και αξιώματος, είναι να κοινοποιείς την επιστολή αυτή εκτός από τον κύριο αποδέκτη της και σε όλους τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς που σχετίζονται με το θέμα της.
 #55466  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 27, 2011 8:49 am
Κώστας έγραψε:Άννα, ο μόνος τρόπος να "εκβιάσεις" την έγγραφη απάντηση σε μια επιστολή που απευθύνεις σε οποιονδήποτε δημόσιο υπάλληλο ασχέτως θέσης αρμοδιότητας και αξιώματος, είναι να κοινοποιείς την επιστολή αυτή εκτός από τον κύριο αποδέκτη της και σε όλους τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς που σχετίζονται με το θέμα της.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ :happy-cheerleadersmileygirl: Ετσι εχω ενεργησει στο παρελθον,με αλλα ζητηματα ,σε συλλογους γονεων,με πολυ καλα αποτελεσματα...Τις περισσοτερες φορες,οι κοινοποιησεις βοηθησαν,περισσοτερο κι απο την ιδια την επιστολη...Καιρος,λοιπον να κανω κατι παρομοιο για προσωπικο θεμα...που,ομως βασανιζει κι αλλους... :greetings-waveyellow:
 #55473  από Κώστας
 Δευ Ιουν 27, 2011 10:36 am
Ας προσπαθήσουμε να συντάξουμε μία επιστολή και να την δημοσιεύσουμε στο forum να την διαβάσουν και τα υπόλοιπα παιδιά να μας πουν τη γνώμη τους
 #55476  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 27, 2011 10:58 am
ΟΚ!!!Θα προσπαθησω ,το απογευμα :greetings-waveyellow:
 #55479  από savvas
 Δευ Ιουν 27, 2011 12:10 pm
ΚΩΣΤΑ- ΑΝΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΗ.ΘΕΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ.
 #55530  από billios
 Δευ Ιουν 27, 2011 11:25 pm
.....ΠΑΡΩΝ.......
 #55531  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 27, 2011 11:27 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :greetings-waveyellow: Δεν ξεχασα την επιστολη !!!!!!! Πως να την ξεχασω αφου :angry-fire: :angry-fire: :angry-fire: Πως να την ξεχασω αφου τελικα,το ξερω,το βλεπω καθε στιγμη....οσο κι αν το παλευω...οσο κι αν ειμαι βλακωδως αισιοδοξη...το βλεπω οτι αυτη η :obscene-buttsway: αρρωστια,ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ!!! Βλεπω οτι ειμαι αναπηρη ,δυσκολευομαι σε ολο και περισσοτερα πραγματα....!!!!! Και δεν φτανει αυτο!!!Εχω και τον εξευτελισμο των υγειονομικων επιτροπων για να παρω ψιχουλα που δεν φτανουν για να ζησω αξιοπρεπως,την ταλαιπωρια της συνταγογραφησης των φαρμακων (την αρνηση και τις προσβολες συχνα) ,την αγωνια του πολυποθητου ραντεβου σε δημοσιο νοσοκομειο ,την ανυπαρκτη ενημερωση για τις οποιες παροχες δικαιουμαι ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ,ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ,ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ''ΒΗΜΑ'' ΜΟΥ ..... :angry-steamingears: :angry-steamingears: :angry-steamingears: Πως να ξεχασω,την επιστολη,λοιπον???Σκεφτομαι συνεχεια ποιος θα ειναι ο καλυτερος τροπος για να γραφτει!!!Δεν εχω καταληξει ακομη....Ελπιζω,αυριο :think: ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ :romance-kisscheek:
 #55532  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 27, 2011 11:30 pm
billios έγραψε:.....ΠΑΡΩΝ.......
:text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :text-protest: :romance-kisscheek: