• ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #55431  από Γιάννης
 Κυρ Ιουν 26, 2011 7:20 pm
nowhere έγραψε:Πάει όμως πολύ μακριά η ιστορία, το σταματάω εδώ.
Όντως το έχουμε πάει πολύ μακρυά. Μακάρι η ιατρική να είχε για τα πάντα την απόλυτη λύση. Αν συνέβαινε αυτό, όταν πήγα στο Δρομοκαϊτειο να δω το φίλο μου τον Γιάννη δεν θα μου έλεγε "δεν είμαι τρελός ρε μ@λ@κ@, γι αυτό τα έκοψα" ούτε οι υπόλοιποι τρόφιμοι θα με κοίταζαν με οίκτο παρατηρώντας το κωλομπαστούνι μου.
FIN
 #55432  από nowhere
 Κυρ Ιουν 26, 2011 7:40 pm
Γιάννης έγραψε:
nowhere έγραψε:Πάει όμως πολύ μακριά η ιστορία, το σταματάω εδώ.
Όντως το έχουμε πάει πολύ μακρυά. Μακάρι η ιατρική να είχε για τα πάντα την απόλυτη λύση. Αν συνέβαινε αυτό, όταν πήγα στο Δρομοκαϊτειο να δω το φίλο μου τον Γιάννη δεν θα μου έλεγε "δεν είμαι τρελός ρε μ@λ@κ@, γι αυτό τα έκοψα" ούτε οι υπόλοιποι τρόφιμοι θα με κοίταζαν με οίκτο παρατηρώντας το κωλομπαστούνι μου.
FIN
Κι εγώ μπορώ να σου για το φίλο μου το Χάρη που τον έκλεισαν στα 18 του, απλώς επειδή την κοπάνησε από το σπίτι του και αλήτευε και όταν πήγα να τον δω, δεν μου είπε τίποτα, γιατί από τα κοκτέηλ δεν μπορούσε να μιλήσει, ούτε τα παπούτσια του δεν μπορούσε να δέσει.
Κι' αυτό δεν έχει να κάνει με την ανικανότητα της ιατρικής να βρει λύση...κι αυτό τα τελευταία 2-3 χρόνια στην περίπτωσή μας είναι ξεκάθαρο: το πρόβλημα της ιατρικής δεν είναι ότι δεν μπορεί να βρεί λύση...αλλά ότι δεν θέλει να βρει λύση.
 #55438  από Lena
 Κυρ Ιουν 26, 2011 8:25 pm
kALHSPERA SE OLOUS!
YIANNI nomizw den exeis tin pliri eikona gia to se pious xorigountai ta antikatathliptika.
Kai gw ta pairnw gia polla xronia -kathe fora pou ta stamatousa ginomoun pio mizeri ap'oti eimai. Oute tous dromous pira alla oute kai apeilisa gia aftoxtonia. Esy milas gia atoma pou pithanwn na exoun kai mia dosi trella kai oxi apla katathlipsi.
Stin periptwsi mou den mporw na ta stamatisw giati den exw petuxei se kati sti zwi pou na m dinei xara. Apotuxies se olous tous tomeis Etsi sumfwna me to giatro prepei na ta sunexisw mexri n allaksei kati sti zwi mou.
 #55447  από billios
 Κυρ Ιουν 26, 2011 9:38 pm
Δηλαδη βρε παιδια στην περιπτωση που εχουμε καταθλιψη και δεν μπορουμε να διαχηρηστουμε την κατασταση μονοι μας τι κανουμε τελικα! παμε σε καποιον ειδικο? περιμενουμε και θα περασει μονο του? ψαχνουμε λυση και αν ναι ποια ειναι αυτη? με μπερδεψατε πιο πολλυ νομιζω,κλαψ κλουψ.. :obscene-smokingpimp:
 #55448  από Lena
 Κυρ Ιουν 26, 2011 9:42 pm
oxi Sou den einai etsi. Apla stenoxwria evaisthisia -ola afta se kanoun katathliptiko atomo
 #55453  από billios
 Κυρ Ιουν 26, 2011 10:25 pm
καταθλιψη...παλι παιζουμε με τα ανθρωπινα ορια τα οποια διαφερουν στον καθενα,για λογο χωρις ιδιαιτερης βαρυτητα πολλες φορες και χωρις να το καταλαβεις γινεται η εναρξη της,ειναι η ασθενεια του 'αυριο',ειναι χιλιοι δυο λογοι που μπορουν να σε κανουν καταθλιπτικο και στην περιπτωση μας υπαρχει ενας σοβαροτερος.Αντιμετωπιση...για οποιον εχει τα ψυχικα αποθεματα και τους σωστους ανθρωπους γυρω του μπορει αυτο να αρκει,για τους υπολοιπους το χαος και ο θεος βοηθος,εννοω βεβαια ολα τα προαναφερθεντα ολων σας με αποψεις να διαφερουν και αποτελεσματα επισης.Παντως πιστευω πως ''αν βουτηξεις στη θαλασσα σιγουρα θα βγεις βρεγμενος''
 #55461  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 27, 2011 12:25 am
sou έγραψε:Κατάθλιψη και ΣΚΠ πάνε χέρι-χέρι. Όχι επειδή η ΣΚΠ είναι κωλοκατάσταση αλλά επειδή υπαρχουν βαθύτερα νευρολογικά αίτια, τα οποία αυτοί που υποτίθεται ότι φροντίζουν για την υγεία μας έπρεπε να λύσουν. Δεν θέλω επεκταθώ γιατί θα καταλήξουμε σε μελέτες.

Για μένα αυτό που λειτούργησε θαυμάσια και αισθάνομαι ότι χτύπησε την κατάθλιψη στη ρίζα της είναι:

- Η βελτίωση της οξυγόνωσης του εγκεφάλου
- Η υποβοήθηση των μιτοχονδρίων
- Η λήψη υψηλής ποιότητας ιχθυελαίων
- Η αίσθηση της κατανόησης του προβλήματος και η (έστω τεχνητή) αίσθηση της άρσης της απροσδιοριστίας, που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις έναν κάποιον έλεγχο.

Όλα τα υπόλοιπα απλά έβαζαν τα προβλήματα κάτω από το χαλί.
SOU !!! Πες μου,σε παρακαλω !!!Το πρωτο και το δευτερο,πως τα κανεις??? Τι ιχθυελαια περνεις???Ειναι ακριβα???Μηπως(χαζη ερωτηση?) τα γραφουν οι γιατροι των ταμειων??? :teasing-neener:
 #55491  από LL--MM
 Δευ Ιουν 27, 2011 2:47 pm
Ενας αναπληρωτής του Αιγινήτειου επέμενε να με ποτίσει Λαντόζ, το οποίο βρίσκεται ακόμα στο συνταγολόγιό μου... Καί όχι, το ξέρω ότι η κατάθλιψη είναι "κρυωματάκι" μπροστά στη σκπ που δεν έχουμε, φυσικά, αλλά άσχετα ιγμορίτιδας, δεν ήμουν έτσι συναχωμένη, και δεν το πήρα...
Είναι βέβαια που ΘΕΛΩ και έχω και τη σκπ... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-cheerleadersmileygirl:

Για τα υπόλοιπα, κοιτάω να κάνω ότι μπορώ με τους εκάστοτε εμπλεκόμενους (θα έλεγα "γαιδάρους") αλλά τι φταίν τα καημένα τα συμπαθέστατα γαιδουράκια, που σε αντίθεση με αυτούς, δουλεύουν για την "ανθρώπινη" ευημερία τόσο σκληρά;

Αμα αυτοί δεν κάνουν τίποτα, φταίν αυτοί και όχι εγώ που δεν κάνω κάτι άλλο για να τους κάνω το χατήρι... :evil:
 #55512  από tzitzifia
 Δευ Ιουν 27, 2011 7:37 pm
Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιάννη. Κ επειδή τυγχάνει να έχω στο περιβάλλον μου άτομο με ψυχιατρικό πρόβλημα, πραγματικά εκεί τα χάπια είναι απαραίτητα! Μάλλον για να το πω καλύτερα, ψυχωσικό πρόβλημα. Αν είναι ο άλλος να έρθει να σε σφάξει γιατί έχει παραισθήσεις, προτιμώ να τον βλέπω φυτό απ τα αντιψυχωσικα (αν κ αυτά τα φάρμακα δεν σε κάνουν φυτό, μη μιλάμε χωρίς να ξέρουμε!!!). Επίσης....φίλε- η nowhere, όταν έχεις σχιζοφρένεια (νομιζω Γιάννη κάτι τέτοιο εννοείς? αν κάνω λαθος διόρθωσέ με) δε σημαίνει οτι έχεις βιώματα βίαιης συμπεριφοράς όπως λες κ γι αυτό βαράς κόσμο. :greetings-waveyellow:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14