Εύχομαι σε όλους, να πάρουν τα επιδόματα που δικαιούνται, χωρίς να ταλαιπωρούνται! Χαίρομαι να διαβάζω ανάλογα post! Μπράβο και πάλι μπράβο! 

Σκλήρυνση κατά πλάκας
Κώστας έγραψε:Κασσάνδρα σ΄ευχαριστώ.![]()
![]()
![]()
Ήσουν σαρωτική και αποστομωτική όπως πάντα. Το λέω με την καλή έννοια.
Δυστυχώς, όχι εγώ, τα κείμενα μας οδηγούν εκεί... και όχι μόνο τα κείμενα αλλά και οι καταστάσεις, ΑΥΕ, επαγγελματικές και άλλες πολλές... και είναι μονόδρομος.
Άλλωστε το μόνο που κάνεις είναι να ερμηνεύεις με αντικειμενικότητα την ισχύουσα νομοθεσία.
Ώ, όχι εγώ, μόνο τα δικαστήρια
έχουν αυτή την αρμοδιότητα...
Νομίζω πως με όσα κατά καιρούς έχεις γράψει, όλοι μπορούμε πλέον ν΄ αντιληφθούμε τι ακριβώς συμβαίνει.
Ελπίζω να βοήθησα, εγώ έχω απλά το θλιβερό αυτό προνόμιο!!!
Τελικά τι μας απομένει, στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας; Τη σημερινή εποχή λιγότερα από ποτέ....
Ν΄ αφεθούμε στην τύχη μας ή στον όποιο Θεό πιστεύουμε;!!!
Επαναλαμβάνω τα λεγόμενα του ανωτέρω πτέραρχου:
"Θεού θέλλοντος, θα επιβιώσουμε, Κύριε Υπουργέ!"
"Δε μπορώ να πω στο Υπουργικό Συμβούλιο ότι εσύ εμπιστεύεσαι τα ραντάρ (εμείς θα λέγαμε "τους ιπποκρατικούς") και προσεύχεσαι στο Θεό"
"Εμπιστεύομαι το Θεό και προσεύχομαι να υπάρχουν άνθρωποι μεταξύ των ιπποκρατικών" (θα μπορούσαμε να πουμε εμείς.) "Όμως, η πιό στοιχειώδης λογική επιβάλει οι όποιοι (σπάνιοι) άνθρωποι μεταξύ των ιπποκρατικων να κοιτάνε πρώτα τα τομάρια τους για να είναι σε θέση ΑΝ ΠΟΤΕ δεήσουν, να μας αφήσουν κι εμάς να επιβιώσουμε..."
Κατά καιρούς στο forum, πολλοί φίλοι προτείνουν την όσο καλύτερη ενημέρωση, γνώση και διάβασμα. Συμφωνώ απόλυτα!
Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα!!! ας αρχίσουν απο δώ, διότι υπάρχουν οι αναπόφευκτες εμπειρίες, και οι όποιες εξηγήσεις, σωστές ή μη...
Σε παρόμοιες περιπτώσεις όμως, η ενημέρωση, η γνώση και το διάβασμα στο μόνο που μας βοηθούν, είναι να συνειδητοποιήσουμε τον τοίχο που ορθώνεται μπροστά μας.
Βέβαια, αν το καλοσκεφτείς, είναι κι΄αυτό κάτι...![]()
![]()
Και πάλι σ΄ ευχαριστώ. Καλοσύνη σου, Κώστα! Το μόνο που μένει είναι και οι άλλες ειδικότητες, ψαγμένες ή μη, επαγγελματίες ή μη, ν'ακολουθήσουν το ταπεινό μου παράδειγμα και να απαντάν, ιδίως στις ερωτήσεις που δεν τους αρέσουν, ώστε η πληροφόρηση να γίνει κατά το δυνατόν πλήρης...
Γι αυτό είμαστε εδώ...
Η γιαγιά η Κασσάνδρα