• ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #54904  από ΜΕΛΕΤΙΑ
 Κυρ Ιουν 19, 2011 8:51 pm
ΚΕΣΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ KEΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
 #54914  από pelopidas
 Δευ Ιουν 20, 2011 12:48 am
κεντρικο συμβουλιο υγειας, νομιζω
ειναι υπηρεσια του υπουργειου υγειας
 #54916  από LL--MM
 Δευ Ιουν 20, 2011 1:22 am
http://www.hesem.gr/?p=251

Aαααχ, αυτά τα ξέρουμε και τα είδαμε κι εδώ από παλιά... viewtopic.php?f=24&t=148
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Ιουν 21, 2011 1:58 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
 #54961  από FANTOMAS
 Δευ Ιουν 20, 2011 4:27 pm
pelopidas έγραψε:κεντρικο συμβουλιο υγειας, νομιζω
ειναι υπηρεσια του υπουργειου υγειας

Βρε Πελοπίδα πιο μικρό σε περίμενα , αν και αυτόν τον κύριο στη φωτό κάπου τον ξέρω !!!! :shhh:
 #55003  από savvas
 Τρί Ιουν 21, 2011 12:31 am
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ.ΜΕΛΕΤΙΑ ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΑΦΗΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 5-6ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΣΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ(ΠΑΡΑΠΑΡΕΣΗ)
 #55016  από ΜΕΛΕΤΙΑ
 Τρί Ιουν 21, 2011 1:08 pm
ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΠΟ ΤΟ ΙΚΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΗΤΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΜΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΥΠΑΘΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
 #55018  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τρί Ιουν 21, 2011 1:51 pm
Μπράβο , είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις.Τυχερός ο άντρας σου που έχει γυναίκα με τέτοια κότσια .
 #55019  από Π.Μ79
 Τρί Ιουν 21, 2011 2:11 pm
Γιώργο, συμφωνώ ότι πολύ καλά κάνει η κοπέλα και παλεύει για τα δικαιώματα της οικογένειάς της.

Σόρι όμως, αλλά δεν είναι θέμα να έχεις κότσια, απλά να μην είμαστε πρόβατα στο τι θα πει ένας δημόσιος λειτουργός, σε όποια θέση και αν βρίσκεται.

Αυτός ο άνθρωπος δηλαδή που εγκρίθηκε με ένα ποσοστό, πχ 67%, δεν μπορεί σε 1-2-3 χρόνια, να είναι λιγότερο απ'αυτό.

Άμα γίνεται, τότε μάλλον οι γιατροί του ΙΚΑ δε ξέρουν τι θα πει εξάρσεις και υφέσεις ή δε ξέρουν ότι η νόσος αυτή είναι εξελικτική.
Άμα δε τα ξέρουν, τότε θέλουν φτύσιμο και όχι απλά αντιπαράθεση.

Επειδή όμως ξέρουμε όλοι ότι τα ξέρουν και απλά ακολουθούν διαταγές εκ των άνωθεν, τότε εκτός από φτύσιμο, θέλουν και πόλεμο, οπότε Μελετία κράτα γερά και φάτους!!!
 #55028  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 21, 2011 5:14 pm
ΜΕΛΕΤΙΑ έγραψε:ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΠΟ ΤΟ ΙΚΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΗΤΑ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΜΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΥΠΑΘΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΜΕΛΕΤΙΑ :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: Τι να πω ? Ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σου λεω !!! Νοιωθω οτι φροντιζεις κι εμενα ,μ'ολα αυτα που κανεις !!! Ας μη γκρινιαζει ο αντρας σου !!! Παλευεις για ολα οσα δικαιουται !!! Δεν ειναι πεισμα ,ειναι πολεμος εναντια σε αδικια και καταχρηση εξουσιας !!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ :greetings-waveyellow:
 #55029  από Κώστας
 Τρί Ιουν 21, 2011 5:42 pm
Ποσοστόμετρο ΣΚΠ:
Υπερευαίσθητο όργανο το οποίο αξιολογεί τις γνωματεύσεις των κρατικών νοσοκομείων και όχι μόνον. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και μόνον με την εισαγωγή εντός της ειδικής θυρίδας της γνωμάτευσης, είναι σε θέση να χαρτογραφίσει όλο το νευρικό σύστημα του ασθενούς, εντοπίζοντας και καταγράφοντας λεπτομερώς όλες τις εστίες απομυελίνωσης. Το αποτέλεσμα εξάγεται με την μορφή ποσοστού στο οποίο βασίζεται η κρίση των υγειονομικών επιτροπών.
Σημ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την σωστή λειτουργία του οργάνου είναι ο ασθενής να έχει πιάσει με γυμνό χέρι την γνωμάτευση ώστε ν΄ αφήσει πάνω της ίχνος του DNA του.
Η πώληση του απαγορεύεται αυστηρά σε ιδιώτες και σε μη εξουσιοδοτημένους γιατρούς.

Υγ1. Μελετία, σύντομα θ΄ αντιμετωπίσω κι΄ εγώ παρόμοιο πρόβλημα (υποβιβασμός ποσοστού αναπηρίας από 67% σε ποιος ξέρει πόσο) και θα μου κόψουν το επίδομα.
Υγ2. Εξαιρετική η απόφαση 78 του ΚΕΣΥ, αλλά όπως όλοι οι νόμοι και οι αποφάσεις φροντίζει ν΄ αφήσει ανοιχτό παραθυράκι. Ναι μεν επεκτείνει τη χορήγηση επιδόματος σε άτομα με ΣΚΠ που έχουν κινητικά προβλήματα, αλλά προϋποθέτει ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω. Άρα παραμένουμε στο έλεος των εκάστοτε επιτροπών.
Υγ3. Εννοείται ότι όχι απλώς συμμερίζομαι το πρόβλημά σου, αλλά έχω αρχίσει την έρευνα για το πως θα κατορθώσουμε ν΄αντιμετωπίσουμε αυτές τις αυθαιρεσίες.