• Θα επρεπε να ανησυχησω;

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #54861  από random
 Σάβ Ιουν 18, 2011 8:20 pm
Γεια σας και συγχαρητηρια για την καλή δουλεια που κάνετε. Έχω βρει τυχαια το site σας και θα ηθελα να σας κανω μερικές ερωτησεις. Εδώ και λίγο καιρο τα ποδια μου και τα χέρια μου μουδιάζουν συνέχεια κυρίως όταν τα έχω σταυροπόδι αλλά αυτό στη συνέχεια περνάει μετα από 5 λεπτά αφότου αλλάξω στάση η τεντωθώ λίγο. Επίσης το πρωί που ξυπνάω μπορει το χέρι μου να είναι υπερβολικά μουδιασμένο και μετα από λίγο όταν το φύγω από το μαξιλάρι επανέρχετα κανονικά. Σήμερα καθώς έπινα το καφεδάκι μου μούδιασαν λίγο τα πόδια μου αλλά στη συνέχεια μου πέρασε. Μερικές φορές παρατηρώ (χωρίς να έχω μυωπία) ότι το μάτι μου το αριστερό μπορει να μη διακρίνει καλά τα γράμματα σε υπότιτλους (και να έχω λίγη θολούρα). Θα ήθελα να ρωτήσω με αυτά τα συμπτώματα θα έπρεπε να εξεταστώ για σκπ; Το μούδιασμα όταν περνάει μετά απο λίγο μπορει να αποτελέσει σύμπτωμα ή πρέπει να παραμένει για αρκετές μέρες ή και ώρες; Ευχαριστώ πολύ.
 #54876  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Σάβ Ιουν 18, 2011 11:17 pm
Ο SOU έχει δίκιο ότι δεν πρέπει να κάνεις διαγνώσεις από το ίντερνετ. Πιθανώς δεν έχεις τίποτα πέρα από "αγυμνασιά"... Μήπως πήρες μερικά κιλάκια τώρα τελευταία?
Παρόλα αυτά καλύτερα μίλα σε ένα γιατρό.
Εγώ είχα πολύ λιγότερα συμπτώματα από εσένα όταν πρωτοθορυβήθηκα και έτρεξα και διαγνώσθηκα. Αλλά είχα τη σκπ μέσα στο σπίτι μου και την ήξερα από πρώτο χέρι.
Μην απευθύνεσαι στο φόρουμ αλλά σε γιατρό. Χωρίς φόβο και πάθος.
Με τα αμφίπλευρα συμπτώματά σου, εγώ η "τερματοφύλακας γιατρός" υποθέτω ότι δεν έχεις σκπ.
Καλές απαντήσεις στις ανησυχίες σου ...... α, και μην βιάζεσαι να μπεις στο "κλάμπ" μας. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.
 #54877  από billios
 Σάβ Ιουν 18, 2011 11:24 pm
Φιλε μου συνελθε και μην ψαχνεις να βρεις κατι χωρις να υπαρχει,τι γινεται ? γιατι πρεπει οποσδηποτε να εχεις κατι παθολογικο? εχεις μια ανυσηχια που ειναι σεβαστη αλλα μηπως τελικα ειναι αβασιμη!! μην ζηλευεις φιλε,αυτο το club ειναι για λιγους...
 #54878  από billios
 Σάβ Ιουν 18, 2011 11:26 pm
[...... α, και μην βιάζεσαι να μπεις στο "κλάμπ" μας. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.[/quote]
Ακριβως ιδια σκεψη πριν σε διαβασω..
 #54907  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιουν 19, 2011 10:51 pm
random έγραψε:Γεια σας και συγχαρητηρια για την καλή δουλεια που κάνετε. Έχω βρει τυχαια το site σας και θα ηθελα να σας κανω μερικές ερωτησεις. Εδώ και λίγο καιρο τα ποδια μου και τα χέρια μου μουδιάζουν συνέχεια κυρίως όταν τα έχω σταυροπόδι αλλά αυτό στη συνέχεια περνάει μετα από 5 λεπτά αφότου αλλάξω στάση η τεντωθώ λίγο. Επίσης το πρωί που ξυπνάω μπορει το χέρι μου να είναι υπερβολικά μουδιασμένο και μετα από λίγο όταν το φύγω από το μαξιλάρι επανέρχετα κανονικά. Σήμερα καθώς έπινα το καφεδάκι μου μούδιασαν λίγο τα πόδια μου αλλά στη συνέχεια μου πέρασε. Μερικές φορές παρατηρώ (χωρίς να έχω μυωπία) ότι το μάτι μου το αριστερό μπορει να μη διακρίνει καλά τα γράμματα σε υπότιτλους (και να έχω λίγη θολούρα). Θα ήθελα να ρωτήσω με αυτά τα συμπτώματα θα έπρεπε να εξεταστώ για σκπ; Το μούδιασμα όταν περνάει μετά απο λίγο μπορει να αποτελέσει σύμπτωμα ή πρέπει να παραμένει για αρκετές μέρες ή και ώρες; Ευχαριστώ πολύ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!! ΗΔΗ ,ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ''ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ'' !!! ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ !!! ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ Η ΣΚΠ ,Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ''ΜΕ ΕΤΡΕΧΕ'' Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ! Ε!!! ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ , ΑΡΧΙΣΕ ( ο αδελφος μου) ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.......!!! :think: ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΗΣ :think: ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!!! ΗΡΕΜΗΣΕ !!!COOO...L !!! ΠΗΓΑΙΝΕ ,ΧΑΛΑΡΑ, Σ'ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ,ΧΑΛΑΡΑ !!! ΚΙ ΕΓΩ ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΚΠ !!! αυτη ειναι η δικη μας παθηση ,την εχουμε εμεις οι εκλεκτοι ,οχι οποιος κι οποιος :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ας κανουμε και λιγη πλακα :banana-dreads: ΛΟΙΠΟΝ ,ΠΗΓΑΙΝΕ ,ΗΡΕΜΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ,ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ...ΜΕΙΝΕ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ :happy-bouncymulticolor: υγ.μια φιλη πανικοβλητη απο μουδιασματα και θολο ματι...ξερεις τι εχει τελικα ??? αυχενικο και πρεσβυωπια...!!!
 #54908  από billios
 Κυρ Ιουν 19, 2011 11:19 pm
εμενα η αδερφη μου εκανε 2 φορες μαγνητικη μετα απο μενα ....