• Ε-Ε-ΕΦΤΑΣΕ !!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #54846  από κωστας
 Σάβ Ιουν 18, 2011 3:03 pm
Μπορει να μας πει καποιος τι αναγραφεται(ισως σε καποια ετικετα) στο γιλεκο και σε τι γλωσσα?Απο που το παραγγειλε?Εχει καποια εγγραφα πιστοποιησης?Δεν το εχω παραλαβει ακομα και εχω πολλες απορειες σχετικα με το εαν παραλαβατε το original!Αραγε το "αυθεντικο" ειναι μουφα?Ψαχνω να βρω διαφηστικα και πληροφοριες μηπως και καταλαβω τι γινεται!Αυτο ειναι http://www.firtexshop.com/el/recovery/2 ... y-185.html ?
 #54847  από nowhere
 Σάβ Ιουν 18, 2011 3:22 pm
κωστας έγραψε:Μπορει να μας πει καποιος τι αναγραφεται(ισως σε καποια ετικετα) στο γιλεκο και σε τι γλωσσα?Απο που το παραγγειλε?Εχει καποια εγγραφα πιστοποιησης?Δεν το εχω παραλαβει ακομα και εχω πολλες απορειες σχετικα με το εαν παραλαβατε το original!Αραγε το "αυθεντικο" ειναι μουφα?Ψαχνω να βρω διαφηστικα και πληροφοριες μηπως και καταλαβω τι γινεται!Αυτο ειναι http://www.firtexshop.com/el/recovery/2 ... y-185.html ?
Δεν το έχω παραγείλλει κι' ούτε πρόκειται, ούτε τη μαϊμού ούτε το αυθεντικό,
το αυθεντικό πρέπει να είναι αυτό: http://www.fir-tex.com/el/

Υ.Γ. Τι είναι οι ακτίνες ζωής; υπάρχουν ακτίνες ζωής;
 #54849  από pelopidas
 Σάβ Ιουν 18, 2011 4:00 pm
οι "ακτινες ζωής" ειναι ακτινες ποδηλατου
γραφουν επανω Ζώης, ειναι αυτος που τις εφηυρε, το γραφουν ομως με κεφαλαια, γι' αυτο μπερδευτηκατε
πρεπει να τις βαλεις στο ποδηλατο σου και να κανεις τρεις φορες το γυρο του τετραγωνου, αφου εχεις νηστεψει για τρεις μερες
και σε τρια τερμινα γινεσαι καλα!
 #54850  από pelopidas
 Σάβ Ιουν 18, 2011 4:04 pm
σ/σ
ΠουΠουΨου= Π.Π.Ψ.= Πάρα Πολύ Ψαγμένοι !!!

respect!
 #54851  από Thor
 Σάβ Ιουν 18, 2011 5:23 pm
Μισο να απαντησω κριμα ρε συ Γιαννη που δε σε λενε Αλέκο

[youtube]ns0_r-STf_Q[/youtube]
 #54852  από LL--MM
 Σάβ Ιουν 18, 2011 5:40 pm
sou έγραψε:Δικαίωμα στη βάσιμη ελπίδα, μόνο. Τα υπόλοιπα είναι εγκλήματα.
Δε χειάζεται να είναι κανένας δικηγόρος για ν'απαντήσει, κι ακόμα κι οι "άψαχτοι" καταλαβαίνουμε το νόημα: :shifty:

Για μας ειδικά, όταν πάμε, π.χ. στο νευρολόγο, ή στο νευροφθαλμίατρο και μας δίνει ...ότι μας δίνει τέλος πάντων. :teasing-neener:
Τον πιστεύουμε; και αν ναι, γιατί; γιατί είναι αυτό που λέει στην πόρτα του ότι είναι. :bow-yellow:
Τον/την κοιτάμε γενικά σα χάνοι, λόγω της ειδικότητάς τους, ή επειδή ελπίζουμε ότι μπορεί να μας υπογράψουν κάποιο χρειαζούμενο χαρτί... :romance-caress: Αποτέλεσμα :scared-shocked: :cry: :cry: :cry:
Παίρνω ανελλειπως Ρεμπίφ έντεκα χρόνια τώρα: Έγινα καλά; ΟΧΙ. Σταμάτησε η πρόοδος της σκπ; Χμμμ :?: :?: :?:
Για τέτοιες μ.... ΔΕ μπορούμε να ζητήσουμε πίσω τα λεφτά μας.

Και ο Τριανταφυλλόπουλος είναι κι αυτός αυτός που είναι, (άς βάλει ο καθένας το χαρακτηρισμό που θεωρεί σωστο) το ίδιο όπως ο νευρολόγος ή ο ορθοπεδικός των επιτροπών. Τον πιστεύουμε ή όχι, και γιατί; :roll:
Μήπως να ζητούσαμε μια δοκιμή (κατά προτίμηση στο σπίτι μας) ΠΡΙΝ περάσουμε την παραγελια;
Κι επί τέλους, τέτοιες μ... είναι οι μόνες που μπορεί να επιστρέφονται, και να πάρουμε πίσω (μέρος τουλάχιστον) από τα λεφτά μας, όπως ολα τα αντικείμενα του τηλεμάρκετιγκ :eusa-dance:

Ο δικηγόρος θα μας στήσει σε μια δίκη την οποία δεν υπόσχεται κάν να μας κερδίσει:
Επομένως, αυτός μας πουλάει ακόμα περισσότερη ελπίδα... :whistle: Αξίζει τον κόπο; Ο καθένας άς αποφσίσει για τον εαυτό του... :doh:
Ούτε αυτές οι μ... νομίζω ότι επιστρέφονται: Τα θέλαμε, και τα πάθαμε... :hand:

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #54894  από κωστας
 Κυρ Ιουν 19, 2011 1:40 pm
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ & ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ!

Πιθανή απάτη στην Ελλάδα.

Φαίνεται ότι κάποια πρόσωπα και/ή εταιρείες, χρησιμοποιώντας διαδικτυακούς τόπους ενημέρωσης όπως το Zougla, Alibaba και πιθανώς άλλες ιστοσελίδες, παρουσιάζονται ψευδώς ότι έχουν Nanobionic προϊόντα (γιλέκα, μπαντανάς, προστατευτικά), με ιδιότητες όπως της FIR-TEX ή μέχρι και χρησιμοποιούν το όνομα της FIR-TEX Ltd ως εγγεγραμμένο/προστατευμένο εμπορικό σήμα. Φωτογραφίες και προϊόντα της FIR-TEX τα οποία προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα (copyright) αντιγράφονται και χρησιμοποιούνται παρανόμως.

Διαδίδονται αναληθείς πληροφορίες ότι τα προϊόντα της Nanobionic είναι τα ίδια με αυτά της FIR-TEX και ότι μάλιστα ότι η FIR-TEX έχει αλλάξει όνομα.
Επίσης ισχυρίζονται ότι η FIR-TEX καθυστερεί 6 και μερικές φορές 8 βδομάδες με την παράδοση των προιόντων. Αυτό δεν αληθεύει! Σε περίπτωση που τα προιόντα παραγγελθούν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, στις πλείστες περιπτώσεις, η παράδοση είναι άμεση και σε πολύ μεμονωμένες περιπτώσεις το προιόν αποστέλλεται σε 2 εβδομάδες το αργότερο!
Όλα τα πιο πάνω, όχι μόνο παραπλανούν το κοινό και τους πελάτες μας αλλά συνιστούν και ποινικά αδικήματα.. Συνεπώς καλούμε τον κόσμο να είναι προσεχτικός έναντι τέτοιων πιθανών ενεργειών που συνιστούν απάτη.
Μέχρι τώρα δεν έχουμε εντοπίσει το κύκλωμα ή τους υπεύθυνους που κρύβονται πίσω από τις εν λόγω ψευδή δηλώσεις αλλά καλούμε το κόσμο που έχει οποιεσδήποτε πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να σταματήσουμε αυτή την απάτη όπως επικοινωνήσουν μαζί μας στο legal@fir-tex.com
Παρακολουθούμε το όλο θέμα επί εικοσιτετράωρης βάσης και είμαστε στη διάθεση των πελατών μας για τη παροχή κάθε πληροφορίας.

FIR-TEX Ltd.
 #54901  από FANTOMAS
 Κυρ Ιουν 19, 2011 5:38 pm
Κατα την διάρκεια της συνεύρεσης μας στο mall η φίλη Χρύσα μου δάνεισε το γελεκάκι της , αν και x small κατάφερε να μου κουμπώσει, αμέσως αισθάνθηκα :violence-torch: ένα κύμα ζέστης (δεδομένου ότι μου ήταν τσίτα) έκανα και test drive - στη βάδιση- αλλα δεν βρήκα την παραμικρή διαφορά :sad-pacing:
 #54955  από Γιάννης
 Δευ Ιουν 20, 2011 3:37 pm
Είπαμε ρε μάγκα, θα πάρω και το original. Εσύ τι θα κερδίσεις; :violence-pistoldouble:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7