• ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #54466  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 13, 2011 6:19 pm
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ :greetings-waveyellow: ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ , ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΟΤΕ !!! ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ OTESHOP ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ! ΑΝ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ,ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙ :violence-hammer: ΠΡΕΠΕΙ ,ΒΕΒΑΙΑ ,ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ :greetings-waveyellow:
 #54470  από Π.Μ79
 Δευ Ιουν 13, 2011 6:53 pm
Δικαιούται επίσης και τσάμπα γραμμή ίντερνετ 56κ δηλαδή τίποτα.
 #54472  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιουν 13, 2011 7:06 pm
Π.Μ79 έγραψε:Δικαιούται επίσης και τσάμπα γραμμή ίντερνετ 56κ δηλαδή τίποτα.
ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ !ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,ΕΧΩ ΚΟΝΕΞ ΜΕ 17ευρω ,ΠΕΡΙΠΟΥ !
 #54489  από Κώστας
 Τρί Ιουν 14, 2011 12:55 am
Η έκπτωση είναι 1000 μονάδες το μήνα, (την έχω εδώ και τρία χρόνια). Στην αρχική αίτηση που θα κάνετε, θα σας ζητήσουν να προσκομίσετε εκτός από τη βεβαίωση του παραπληγικού επιδόματος και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (έχετέ το μαζί σας για να γλυτώσετε επί πλέον ταλαιπωρία). Το πιστοποιητικό αυτό, θα σας το ζητούν κάθε χρόνο (εννοείται πρόσφατο), προκειμένου να διατηρηθεί το δικαίωμα της έκπτωσης σας. Θα τους το στέλνετε με fax στο τηλέφωνο που θα σας δώσουν.
 #54496  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 14, 2011 9:04 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :greetings-waveyellow: ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ :teasing-neener: ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ :think: ισως,επειδη εγινε πρωτα μεταβιβαση του τηλεφωνου στο ονομα μου ,τους καλυψαν τα σχετικα δικαιολογητικα...ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠ'ΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #54533  από Κώστας
 Τρί Ιουν 14, 2011 4:30 pm
Άννα, άλλη μια επιβεβαίωση ότι στη χώρα μας οι νόμοι εφαρμόζονται επιλεκτικά ανάλογα με το μέρος που ζούμε. Πως αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός, πως με απόλυτη ομολογουμένως ευγένεια, με προειδοποίησαν, πως αν δεν τους προσκομίσω (στον ΟΤΕ), το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, θα διακόψουν την έκπτωση που μου παρέχουν. Κι΄ αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο!
Έτσι δυστυχώς οδηγούμαι στο συμπέρασμα πως η εμπειρία του καθενός μας (τουλάχιστον σε θέματα νομοθεσίας), είναι άχρηστη αν δεν διασταυρώνεται με τα κατά τόπους ισχύοντα!!!

Υγ. εξετάστε και την πρόταση του sou!
 #54535  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 14, 2011 5:13 pm
Κώστας έγραψε:Άννα, άλλη μια επιβεβαίωση ότι στη χώρα μας οι νόμοι εφαρμόζονται επιλεκτικά ανάλογα με το μέρος που ζούμε. Πως αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός, πως με απόλυτη ομολογουμένως ευγένεια, με προειδοποίησαν, πως αν δεν τους προσκομίσω (στον ΟΤΕ), το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, θα διακόψουν την έκπτωση που μου παρέχουν. Κι΄ αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο!
Έτσι δυστυχώς οδηγούμαι στο συμπέρασμα πως η εμπειρία του καθενός μας (τουλάχιστον σε θέματα νομοθεσίας), είναι άχρηστη αν δεν διασταυρώνεται με τα κατά τόπους ισχύοντα!!!

Υγ. εξετάστε και την πρόταση του sou!
Καλα ! Μη τους κατηγορουμε !!! Τους κα'υ'μενουληδες !!! Ισως να μην ειναι ασχετοι ! Στη δικη μου περιπτωση ,πριν 2 μηνες, πρωτα εγινε μεταβιβαση του αριθμου στο ονομα μου ,απο το ονομα της μητερας μου (που δεν ζει) και τους πηγα ολα τα σχετικα δικαιολογητικα !Μετα,εκανα αιτηση εκπτωσης! Μπορει να καλυφτηκαν με αυτα ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ! Θα δουμε ! Ετσι κι αλλιως ακομα δεν εχω λαβει λογαριασμο ! Μου ειπαν ,ομως οτι η εκπτωση εχει ενεργοποιηθει !!! Προς το παρον ,δεν αλλαζω παροχο ! :think: Θα δω πρωτα ,πως θα τα παω μα τους λογαριασμους :think:
 #54675  από anni
 Πέμ Ιουν 16, 2011 11:27 am
εμενα μου ζητησαν πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης και μου ειπαν καθε χρονο οτι
χρειαζεται καινουριο..........μου δωσαν τις 1000 μοναδες αλλα internet αν και ρωτησα μου ειπαν πως δεν ισχυει .........
 #54685  από billios
 Πέμ Ιουν 16, 2011 12:25 pm
ιντερνετ εχεις ετσι κι αλλιως εφοσον εχεις σταθερο τηλεφωνω απλως εχεις την πιο χαμηλη ταχυτητα που υπαρχει 56 και θα σερνεται ο υπολογιστης
 #54711  από kate2002
 Πέμ Ιουν 16, 2011 3:49 pm
καλα, μη προβληματιζεστε πολυ... αλλωστε απο του χρονου δεν θα ισχυει, αφου το δημοσιο δε θαχει μετοχες στον οτε...