ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Π.Μ79 έγραψε:Δικαιούται επίσης και τσάμπα γραμμή ίντερνετ 56κ δηλαδή τίποτα.ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ !ΙΝΤΕΡΝΕΤ ,ΕΧΩ ΚΟΝΕΞ ΜΕ 17ευρω ,ΠΕΡΙΠΟΥ !
Κώστας έγραψε:Άννα, άλλη μια επιβεβαίωση ότι στη χώρα μας οι νόμοι εφαρμόζονται επιλεκτικά ανάλογα με το μέρος που ζούμε. Πως αλλιώς να εξηγήσω το γεγονός, πως με απόλυτη ομολογουμένως ευγένεια, με προειδοποίησαν, πως αν δεν τους προσκομίσω (στον ΟΤΕ), το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, θα διακόψουν την έκπτωση που μου παρέχουν. Κι΄ αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο!Καλα ! Μη τους κατηγορουμε !!! Τους κα'υ'μενουληδες !!! Ισως να μην ειναι ασχετοι ! Στη δικη μου περιπτωση ,πριν 2 μηνες, πρωτα εγινε μεταβιβαση του αριθμου στο ονομα μου ,απο το ονομα της μητερας μου (που δεν ζει) και τους πηγα ολα τα σχετικα δικαιολογητικα !Μετα,εκανα αιτηση εκπτωσης! Μπορει να καλυφτηκαν με αυτα ! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ! Θα δουμε ! Ετσι κι αλλιως ακομα δεν εχω λαβει λογαριασμο ! Μου ειπαν ,ομως οτι η εκπτωση εχει ενεργοποιηθει !!! Προς το παρον ,δεν αλλαζω παροχο !
Έτσι δυστυχώς οδηγούμαι στο συμπέρασμα πως η εμπειρία του καθενός μας (τουλάχιστον σε θέματα νομοθεσίας), είναι άχρηστη αν δεν διασταυρώνεται με τα κατά τόπους ισχύοντα!!!
Υγ. εξετάστε και την πρόταση του sou!