• 2ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΖΑΛΙΣΜΕΝΗ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #54486  από ioanna_melina
 Τρί Ιουν 14, 2011 12:03 am
Καλησπέρα και..καληνύχτα! γράφω τόσο αργά γιατί δεν κρατιέμαι,θέλω να το ρωτήσω. Βέβαια, αύριο θα μιλήσω και με τον γιατρό σχετικά.
Λοιπόν, μου συμβαίνει πρώτη φορά και δεν ξέρω καν εάν έχει σχέση με τη σκπ. Αφού έκανα κορτιζόνη χωρίς να έχω τίποτα ιδιαίτερο, μου΄ρθε μια ώση και μούδιασαν και τα δύο μου πόδια. Επίσης παρατήρησα λίγο αργότερα οτι αυξήθηκε η μυωπία μου, ή τελοσπάντων άρχισα να βλέπω πιο θολά. Όχι πιο λευκά,σκέτο θολά.Ακόμη και τα γυαλιά μου δε με βοηθούσαν πλέον!
Το χειρότερο και ανυπόφορο? έχει από χθες -δύο μέρες δηλαδή- που έχω μόνιμη ζαλάδα! ΜΟΝΙΜΗ!.. :confusion-seeingstars: Είναι απαίσιο,δε μου έχει ξανασυμβεί. Μπορεί σκέφτομαι να είναι από την ''αύξηση μυωπίας''....μπορεί ίσως από ζάχαρο (πήρα κορτιζόνη και μετά από 2μέρες έφαγα μόνη μου 1μπολ οικογενειακό παγωτό)...από την ίδια την κορτιζόνη?? φοβάμαι και λίγο γιατί κάνω ταισάμπρυ και μόλις τώρα σκέφτηκα την εγκεφαλοπάθεια...Φαντάζομαι υπερβάλω,απλώς....... . .
Αυτά. Είναι χάλια κατάσταση πάντως..Μουδιασμένα πόδια...ζαλάδα μονίμως....ευτυχώς δεν έχω πόνο..αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Με το ζόρι κοιτώ την οθόνη όχι του λάπτοπ μόνο ή της τηλεόρασης, μα και του κινητού! Μέχρι στιγμής είμαι ήρεμη και ψύχραιμη.
Αλήθεια, ποια είναι τα συμπτώματα αυτής της εγκεφαλοπάθειας???????????????????
 #54487  από pelopidas
 Τρί Ιουν 14, 2011 12:46 am
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΠΑΘΕΙΑ!!
εμενα με τις ζαλαδες και τον ιλιγγο, δεν με βοηθησε η κορτιζονη, αλλά τα φαρμακα για τη ναυτια του ταξιδιου
(δραμαμινες!)
ηρεμησε
για χενφα εχεις κανει υπερηχο?
 #54488  από pelopidas
 Τρί Ιουν 14, 2011 12:47 am
..βλεπεις πιο θολα γιατι ζαλιζεσαι
 #54527  από ioanna_melina
 Τρί Ιουν 14, 2011 3:44 pm
Pelopida,
Ευχαριστώ για την απάντηση.. 3η μέρα σήμερα..
Όχι δεν έχω κάνει υπέρηχο..........Να το ζητήσω από το γιατρό?????...
βασικά διαβάζω συνέχεια όλα αυτά περί χενφας...δεν ξέρω τι να πω.Σίγουρα πάντως ο γιατρός δε θα δεχτεί κάτι τέτοιο!!.. Έχω 6μέρες με ώση, έπρεπε να πάω για κορτιζόνη, αλλά η ζαλάδα δε με αφήνει να ταξιδέψω (και στην πόλη που βρίσκομαι ούτε για αστείο δεν πηγαίνω στο νοσοκομείο τους!)
 #54528  από Π.Μ79
 Τρί Ιουν 14, 2011 3:48 pm
Τότε ρώτα το γιατρό σου αφού σου συνταγογράφησε αυτό το ''θαυματουργό'' φάρμακο, γιατί τραβάς τέτοια ζόρια?

Βέβαια οι απαντήσεις είναι καρμπόν, απλά είμαι περίεργος να ακούσω κάτι διαφορετικό.
 #54616  από Ολγακι
 Τετ Ιουν 15, 2011 5:27 pm
Γεια σου κι απο μενα.

Εχει περασει μια βδομαδα απο την τελευταια μερα που πηρες κορτιζονη (3η)? Κατι τετοια παραξενα δηλαδη ζαλαδα, μουδιασμα στα ποδια και μικρη διαταραχη στην οραση παθαινω και εγω μετα απο σχημα κορτιζονης. Ομως φευγουν σε περιπου μια βδομαδα/10 μερες και μετα ειμαι συνηθως πολυ καλα.

Προσπαθησε μηπως να μη τρως αλατι/ζαχαρη για λιγο?

Φιλια και ευχομαι να νιωσεις καλυτερα συντομα.
 #54644  από litsa
 Τετ Ιουν 15, 2011 11:48 pm
μήπως ανέβηκε το ζάχαρο σου???
και ειναι απο εκεί οι ζαλάδες?

εμένα με λίγο σταφύλι που ειχα φαει όταν με μετρήσανε, είχα 1,6 και βάλε..

περαστικούλια...
:romance-kisscheek: :romance-adore: