• Ε-Ε-ΕΦΤΑΣΕ !!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #54635  από kate2002
 Τετ Ιουν 15, 2011 9:09 pm
ΓΙΑΝΝΗ, κανε μια θυσια για την πατριδα: στειλτο στο γιωργακη....
 #54636  από tzitzifia
 Τετ Ιουν 15, 2011 9:26 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Έλιωσα με το γιλεκάκι!!!! Αλλά επιβεβαιώνομαι τουλάχιστον που δεν ήθελα να το πάρουμε ενώ ο άντρας μου παραλίγο να μου το φέρει για έκπληξη σε επέτειο (...ξέρω, ζω μεγάλες ρομαντικές στιγμές!!!).
Για να καταλάβω τώρα, δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ??? :think:
 #54642  από Μιμικαμ
 Τετ Ιουν 15, 2011 10:33 pm
Γιάννη που είσαι???????? :scared-shocked:
Γιατί δεν απαντάς????? δεν βλέπεις ο,τι ολοι κρεμόμαστε απ'τα χείλη σου????

Ή μήπως θέλεις να ζήσεις ολη την δόξα μόνος σου???? ΕΕΕΕΕΕΕ????? :teasing-neener:
 #54643  από litsa
 Τετ Ιουν 15, 2011 11:45 pm
ΜΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!
περιμένουμε νέα σου..!!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #54648  από Κώστας
 Πέμ Ιουν 16, 2011 1:25 am
Γιάννη, για να μη νοιώθεις μόνος σε πληροφορώ πως το πήρα κι΄ εγώ. ¨Ηταν λάθος το νούμερο και το έστειλα για αλλαγή κι΄ έτσι δεν είχα το χρόνο να το δοκιμάσω παρατεταμένα. Πάντως αυτά που έδειχνε ο Τριανταφυλλόπουλος περί μεταμόρφωσης σε super Γκούφη, μάλλον δεν ισχύουν.

Και τώρα προσέξτε τη φοβερή δικλείδα ασφαλείας που κρύβεται κρεμασμένη σε καρτελάκι στο φερμουάρ του γιλέκου. Λέει μεταξύ άλλων: "κάποιους μπορεί να τους βοηθήσει να νοιώσουν καλύτερα ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να μη νοιώσουν καμμία διαφορά!

Άντε τώρα να τους κάνεις μήνυση για εξαπάτηση. Φυσικά αυτό που γράφει το καρτελάκι δεν στο αναφέρει κανείς πριν την αγορά του προϊόντος.
Σημείωση. Για όσους δεν το γνωρίζουν η εταιρεία που εμπορεύεται το εν λόγω γιλέκο ανήκει στον Τριανταφυλλόπουλο.
Τυχαίο! δεν νομίζω...
 #54655  από litsa
 Πέμ Ιουν 16, 2011 2:31 am
να πω τώρα τιποτα για τον ''αγιο'' τριανταφυλλοπουλο?????????????
:violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi:
 #54656  από Κώστας
 Πέμ Ιουν 16, 2011 2:43 am
Πες τα ρε Λίτσα!
Και να πεις πως είμαι ευκολόπιστο άτομο!
Το αντίθετο.
"Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται"
Αθάνατη λαϊκή σοφία!

Έχω δεχτεί τα πράγματα που δεν μπορώ ν΄ αλλάξω, αλλά πίστεψα πως βρήκα το κουράγιο ν΄ αλλάξω τα πράγματα που μπορώ. Τελικά απεδείχθει πως δεν είχα την σοφία να γνωρίζω τη διαφορά!

Υγ. το καρτελάκι στο φερμουάρ, απλά σου επισημαίνει πόσο αφελής και ηλίθιος είσαι, ενώ σ΄ ευχαριστεί για τα 300€ που τους έσκασες!
Παρ΄ όλα αυτά ας του δώσω και μια δεύτερη ευκαιρία.
Θα επανέλθω με αναλυτικό test drive
 #54657  από litsa
 Πέμ Ιουν 16, 2011 2:53 am
θα φταις εσύ ή οποιος έχει το κουράγιο να το κάνει, αν βγει στα κανάλια και δεν κατηγορήσει κάτι, απλά αναφέρει και αυτή την ''απλη'' παράμετρο του καρτελακίου............?????
ξεφτίλας.... θα το έψαχνα με καραμπινάτο δικηγόρο, γιατί σίγουρα και αυτος θα εχει φυλάξει τα... νώτα του....

αθάνατη Ελλάδα και όχι μόνο...
 #54659  από panos59
 Πέμ Ιουν 16, 2011 7:41 am
Γιάννης έγραψε:Πριν 10 λεπτά έφτασε το νανοβιονικό γιλέκο.
Το πλήρωσα 300 ευρώ
"ΜΠΡΑΒΟ Μ@Λ@Κ@"
Καλορίζικο και καλοφόρετο!

υ/γ
με 300 ευρώ, πόσα μπουκάλια νέφτι αγόραζες?????????
οεο ????
εκεί να δεις τρέξιμο! :animals-dogrun: :animals-dogrun: :animals-dogrun:

kate2002 έγραψε:ΓΙΑΝΝΗ, κανε μια θυσια για την πατριδα: στειλτο στο γιωργακη....
χμμμμ .....
κι αν το ΠΑΣΟΚ του το στείλει πίσω μαζί με τον Γιωργάκη ??????????
:think:
 #54694  από Γιάννης
 Πέμ Ιουν 16, 2011 1:36 pm
Το Σάββατο στο Mall, σε μια σεμνή τελετή, θα το κάψουμε εις μνήμην των απανταχού θυμάτων των επιτήδειων πουσταράδων που αδιάντροπα εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7